Hoofdstuk 2: liveshow 3

116 7 2
                                    

LISA ~

Heey, waar is Kaj vraagt Emma verbaasd als ik de woonkamer kom ingereden. Hij is met Tessa even weg zeg ik met moeite. Wacht wat zegt ze nog verbaasder. Ze wou hem iets vragen zucht ik. Het zal heus niks ergs zijn. Waarschijnlijk weet ze niet van jou en Kaj. En gaat Kaj het haar nu uitleggen probeert ze me gerust te stellen. Ik weet het niet schudt ik me hoofd. Dan voel ik een traan langs me wang glijden. Ach meid toch zegt Emma bezorgd en geeft me een knuffel. Dan komt Lindsey de woonkamer in en zet een erg grote pan op de eettafel. Zo kan die pan nog groter moet ik lachen. Ja, als je voor 10 man moet koken en alles moet in 1 pan, moet die pan wel groot zijn zucht Lindsey. Waarom kijk je zo moeilijk vraagt Emma verbaasd aan Lindsey. Nou, je moet de saus eerst apart maken en ondertussen de pasta laten koken. Als alles klaar is moet alles bij elkaar en dan een paar keer omgooien, zodat de saus er goed in komt zeg maar. Maar je moet echt heel kracht zetten, om heel die pasta omtegooien man schudt ze haar hoofd. Waarom kon Jai dat niet doen, die stond toch ook in de keuken vraagt Emma nog steeds verbaast. Nee, die heb ik de keuken uitgezet, nadat ie zichzelf had verbrand schudt ze haar hoofd. Maar we kunnen aanvallen vraag ik. Jep knikt ze. Mooi zo antwoord ik en rij mezelf naar de tafel en wil al vast opscheppen. Kun je niet even wachten op de rest schudt Emma lachend haar hoofd. Jaja antwoord ik zuchtend. ETEN!!!!!! schreeuwt Lindsey door het huis. Ja, nu is iedereen doof schudden Emma en ik onze hoofden. Oeps sorry antwoord Lindsey met een glimlach. Dan komen Dioni en Jai de kamer ingelopen met een grijns. Wat is er gebeurd vraagt Emma verdacht. Ow, niks hoor zegt Jai en gaat zitten. Maar dan komen Sam en Cassius binnen met hun veters aan elkaar en een in de deuk liggende Farah. Wat is er gebeurd vraagt Lindsey verbaasd. Die 2 daar zegt Sam niet bepaald blij en wijst richting Jai en Dioni. Ik zal wel niks meer verder vragen antwoord Emma. Dan schept ze voor iedereen wat op. Waar blijft Kaj toch denk ik bij mezelf. Maar dan schiet de deur open en loopt Kaj naar binnen. Alleen is ie "dood" stil en gaat zitten. Wat zou er gebeurd zijn?

FARAH ~

Okee, dan doe je dit en laat de move aan Lindsey zien. Man, het stukje is maar 30 seconden en als ik zie wat Marco me allemaal laat doen en hoe het er uit moet komen te zien. Hoe wil ik dit voor elkaar krijgen zucht ze. Het komt wel goed, je hoeft pas over 3 uur naar Rotterdam en dan heb je daar ook nog 2 uur om te oefenen, dus je hebt nog tijd zat probeer ik haar gerust te stellen. Ik hoop het antwoord ze. Kom op, we proberen het pasje dat ik je net liet zien en help haar weer overeind. Ik doe het pasje voor en neem het dan stap voor stap het met haar door. Zie je wel dat je het snel door hebt zeg ik na een tijdje als het goed gaat. Hmmm, misschien heb je toch gelijk antwoord ze met een kleine glimlach. Okee, nu gaan we verder met de wat snellere pasjes, maar de basis heb je door antwoord ik, zodat ze wat meer zelfvertrouwen krijgt. Ze knikt en we nemen op ons gemak de pasjes door tot de andere de oefen ruimte binnen komen. Heey, we komen jullie ophalen om richting Rotterdam te gaan zegt Cassius tegen ons. We knikken en rennen nog naar de kleedkamer om ons omtekleden. Als we daar mee klaar zijn gaan we weer terug naar de andere. Gaan we weer opgepropt in 1 busje zegt Lindsey als we richting de uitgang lopen. Nop, we gaan in style grijnst Jai. Je moet stoppen met dat grijnzen, wordt er bang van schudt Lindsey haar hoofd. Blijkbaar is ie nu beledigt, want zo kijkt ie wel. Natuurlijk moet ik er wel om lachen, maar is het wel grappig om te zien. Maar als we buiten staan, zien we een limo staan. Wow, zeggen Lindsey en ik tegelijk. De jongens hebben eens een keer naar ons geluisterd zegt Britt uit het niets met een knipoog. De andere meiden en ik knikken meteen. Hoezo vraagt Cassius verbaast aan mij. Nou altijd, die scooters begint ook te vervelen grijns ik naar hem. Ja en ben ik beledigt antwoord ie. Ah, komt wel goed knipoog ik en stap in. Als de andere ook zijn ingestapt, rijdt ie weg. Onderweg kunnen de jongens het weer niet laten om druk te doen. Man, krijg koppijn van jullie zucht ik na een tijdje. Maar gelukkig is Rotterdam al snel in zicht.

LINDSEY ~

Heb je nu geen last van zenuwen vraagt Jai verbaasd als ik op me gemak de choreo aan het oefenen ben. Eigenlijk niet nee zeg ik net zo verbaasd als hij het net vroeg. Hoe komt het vraagt ie. Geen idee, denk dat ik met me hoofd meer in de dans zit dan bij de zenuwen. Maar hoe komt het dat er een klein dansje zit in het nummer, want het hoort er eigenlijk niet in vraagt ie verder. Omdat er mensen erom hadden gevraagd blijkbaar antwoord ik. En heb je verder nog vragen vraag ik met een grijns. Um 1 grijnst ie. Wat heb je toch met die grijnzen op het moment schudt ik me hoofd met een lach. Heb eigenlijk geen idee schudt hij nou lachend zijn hoofd. Mafkees lach ik. Maar wat was je vraag verander ik van onderwerp. Mag ik je een succes zoen geven grijnst ie. Nou vooruit dan schudt ik me hoofd. Er zijn toch weinig mensen dus wat boeit het iemand. Ik loopt naar me toe en geeft me een zoen zoals alleen hij dat kan. Maar het moment moet weer verpest worden, doordat iemand me naam afroept dat ik op mag. Gaan we straks verder grijnst Jai nog steeds. Als je nou maar stopt met grijnzen, wordt er bang van zeg ik hem nog na. Jaja antwoord ie hoofd schuddend. Dan wordt er zo microfoon die je niet hoeft vast te houden aan me gegeven en zet hem op. Vindt het nog steeds zo raar ding, maar ja. Dan loop ik het podium op en meteen wordt er heel luid geklapt. Nou okee, heb nog niks gedaan maar goed. Dan begint de muziek en begin ik met zingen.

No, one knows what it's like?
Behind these eyes
Behind this mask
I wish we could rewind
And turn back time to correct the past

Oh! Baby I wish I could tell you
How I fell but I can't
Cause I'm scared to
Oh! Boy I wish I could say that

Underneath it all.
I'm still the one you love
Still the one you're dreaming of
Underneath it all.
I'm missing you so much
Baby let's not give it up

Dan moet ik een klein dansje. Er komt een groep dansers aangerend en danst met mij mee. Okee, hier we go. Helaas moet ik wel gewoon door zingen, dus hopelijk gaat het goed. En dan zing ik verder terwijl ik de pasjes doe.

No, I'm lost in my mind
Don't want to hide
But I can't escape
I, I want a new start
Cause you're my true heart
No more masquerades

Oh! Baby I wish I could tell you
How I fell but I can't cause I'm scared to
Oh! Boy I wish I could say that

Underneath it all.
I'm still the one you love
Still the one you're dreaming of
Underneath it all.
I'm missing you so much
Baby let's not give it up

Dan is het dansje klaar en mag ik weer gewoon zingen, gelukkig denk ik en ga gewoon weer verder met zingen.

I don't wanna give this up
So, I'm putting on a show
Cause what we have is true
And I don't want to let it go
I know that you feel in love
Even if you can't see
I know one day you will discover
Underneath it's me

Oh! Baby I wish I could tell you
How I fell but I can't
Cause I'm scared to
Oh! Boy I wish I could say that

Underneath it all.
I'm still the one you love
Still the one you're dreaming of
Underneath it all.
I'm missing you so much
Baby let's not give it up

Let's not give it up

En dan ben ik klaar met zingen. Hopelijk is het goed gedaan. Als ik terug loop, klets ik nog wat met Jai terwijl ik ook naar de concurrentie kijk. Sterre zit er ook nog steeds en daardoor maak ik me zorgen. Ze is echt goed en zo. Ik merk ook dat Jai zich niet op zich gemak voelt als zij in de buurt is. Ik vraag me af wat er is gebeurd. Maar dan wordt er omgeroepen dat de kandidaten op het podium moeten komen. Okee, here goes nothing.

OMG BRAVE HEART HEEFT ZOJUIST 4K BEREIKT EN A REAL BRAVE DREAM 6K. SUPER BEDANKT VOOR ALLE TROUWE LEZERS. HOOP NOG STEEDS DAT DIT DEEL OOK ZO GROOT SUCCES WORDT. EN HOPELIJK HEBBEN JULLIE GEZIEN, DAT IK 2 DINGEN HEBT TOEGEVOEGD AAN DIT HFD. ZOWEL DE FOTO ZOALS IK ME KAMER ZOU WILLEN HEBBEN EN UNDERNEATH IT ALL DE CLIP VAN DE VIOLETTA AFLEVERING. DUS ALS DE JE FOTO SCHIET SCHUIF HEM NAAR RECHTS VOOR DE CLIP ALS JE HEM OP JE MOBIEL LEEST MAAR OP DE PC WEET IK NIET HOE HET WERKT, DUS DAT MOET JE MAAR EVEN BEKIJKEN. EN SORRY MAAR GA TOCH GEEN AANHALINGSTEKENS GEBRUIKEN. VINDT HET PERSOONLIJK HEEL ONHANDIG WERKEN. ME NL IS AL NIET GEWELDIG DUS JA. HOPELIJK VINDEN JULLIE DAT NIET ERG DN ANDERS LAAT HET WETEN. EN TOT MORGEN VOOR HFD 3.

Lindsey 🐴🐴🐴

The Brave WayWhere stories live. Discover now