Hoofdstuk 12: she or me

73 3 3
                                    

JAI ~

Sorry jongens, maar moet nu echt weg zeg ik nog tegen de jongens. Hoezo vraagt Kaj verbaast. Ik zou er bij zijn als Lindsey moest optreden zeg ik nog snel en doe dan de deur achter me dicht. Ik hoor nog iemand me roepen, maar luister al niet meer. Ik pak me scooter en rij richting het station. Als ik er ben, zet ik hem snel neer en ren richting de trein naar Rotterdam. Ik haal hem nog net op tijd. Met een zucht ga ik zitten. Ik pak me phone en ik kijk hoe laat het nu is. Ow shit, het is al half 9. Dus ze beginnen al hopelijk is ze niet als eerste denk ik bij mezelf. Als ik zie hoelang de reis nog duurt zucht ik nog een keer. Hopelijk is ze niet boos op me. Ze klonk vanmiddag, anders wel heel boos. Ik staar naar buiten terwijl de tijd voorbij gaat. Na ongeveer 1 uur later, wordt er afgeroepen dat ik op bestemming ben. Ik sta op en loop met me phone in me hand richting de uitgang. Ik ren het station uit en ren richting studio 22. Hopelijk ben ik nog op tijd denk ik bij mezelf. Na ongeveer 10 minuten rennen zie ik de studio in de verte. Alleen ben ik zowat buiten adem. Als ik bij de ingang ben, begin ik te lopen. Ik laat me kaartje zien aan de bewaker en mag dan naar de zaal lopen. Maar als ik er bijna ben kom ik al Lisa, Farah en Britt tegemoet. Shit, is de show al voorbij. Ik kijk op me phone en zie dat het al half 11 is. Dan zie ik Lindsey en Emma lopen. Ik loop richting Lindsey, maar ze loopt me straal voorbij. Ik zag nog net dat ze niet blij keek. Lindsey wacht roep ik nog naar haar. Zak er maar in roept ze terug. Shit denk ik weer bij mezelf. Van woede sla ik tegen de muur. Wat moet ik nu doen?

LISA ~

Op de reis terug merken we dat Lindsey niet bepaald vrolijk is. Was dat nou Jai die net instapte vraag ik na een moment stilte. Ja antwoord Emma. Waarom komt ie dan niet hier zitten vraag ik verbaast. Daarom antwoord Lindsey kort. Ow zeg ik met een o gezichtje. Ik kijk naar Farah, maar die haalt haar schouders op. Is er iets tussen Jai en jou vraagt Britt uit het niets. Lindsey zucht en begint dan te praten. Ik denk gewoon door alles wat er is gebeurt op het moment, dat we uitelkaar groeien zegt ze dan. Maar jullie houden van elkaar, dan laat je dat toch niet gebeuren zegt Emma verbaast. Ik ben gewoon teleurgesteld dat ie er niet was, toen ik hem nodig had zucht ze weer. Maar je bent wel door naar de finale, dus de volgende keer komt ie sowieso probeert Emma haar opvrolijken. Hij komt zondag ook al niet naar me wedstrijd, dus vraag me af of ie wel mee gaat volgende week schudt ze haar hoofd. Dan kijk ik op mij phone en zie dat Kaj mij een paar keer heeft geappt. Wat moet ik nu doen. Ik merk gewoon dat ie nog gevoelens heeft voor Tessa. Of ben ik niet genoeg voor hem. Dan hoor ik iemand mij naam zeggen. Huh wat zeg ik verward. Hoe gaat het tussen jou en Kaj vraagt Emma aan mij. Ow gewoon antwoord ik. Um okee antwoord ze verbaast. Weet je al met welke BN'er je moet optreden volgende week vraag ik aan Lindsey om van onderwerp te veranderen. Nee niet echt schudt ze haar hoofd. Maar dan staat Jai achter haar en klapt ze dicht. Dit kan toch niet zo.

KAJ ~

We zijn net terug als de meiden binnen komen gelopen. Hoe ging het vraagt Dioni als eerste. Wel okee, ze is door zegt Emma op een stille manier. Ik kijk Dioni verbaast aan en hij haalt zijn schouders op. Ik kijk naar Lisa, maar ze kijkt mij niet aan. Sterker nog, ze kijkt telkens weg. Is dit nog steeds vanwege Tessa denk ik bij mezelf. Wat moet ik toch doen. Ik besluit maar om naar me kamer te lopen. Als ik net de deur dicht doen, wordt er op geklopt. Ik doe het met tegenzin weer open en zie Lisa. Heey, wat is er probeer ik zo normaal te zeggen. We moeten praten zegt ze en ze rijdt zichzelf al naar binnen. Wat is er zeg ik verbaast terwijl ik precies weet wat er is. Het is heel simpel Kaj zegt ze dan terwijl ze haar armen over elkaar doet. Ik kijk naar beneden en voel de vraag al aankomen. Het is zij of ik.

SORRY DAT HET LAATSTE STUKJE KORT IS, MAAR ER IS IETS WAT ME NU GEWOON HEEL ERG DWARS ZIT EN GA ER NIKS VAN ZEGGEN WANT HET BEST WEL PERSOONLIJK. IK PROBEER VOLGENDE WEEK EEN LANGER HFD TE MAKEN.

LINDSEY😢😢😢

The Brave WayWhere stories live. Discover now