Hoofdstuk 10: ben ik je kwijt?

83 4 3
                                    

DIONI ~

Dan laat ze haar boeken vallen en heb ik meteen spijt, dat ik het echt zei. Ze schudt haar hoofd en wil me voorbij lopen, maar ik pak haar arm vast. Ze kijkt me aan en zie dat er een traan over haar wang glijdt. Laat me het uitleggen zeg ik zacht. Ze kijkt naar beneden, maar knikt dan. We lopen terug naar haar bed. We gaan zitten en pak haar handen vast. Toen ik zo boos was, ben ik naar haar toe gegaan, zoals ik had belooft begin ik. Ik liep naar haar villa en belde aan. Al snel werd er open gedaan door haar zelf en ze keek me meteen aan met een grijns. Ik begon te vertellen dat ze nu echt moet stoppen, omdat ik anders een aangifte zou doen. Ze zei dat ze het begreep en dat verbaasde me. Toch bleef ze doe grijns houden en dat beviel me nog steeds niet. Ze vroeg of ze een afscheidsknuffel mocht en dat leek me eerst geen probleem. Dus ga ik haar maar een knuffel. Maar toen ik terugtrok gaf ze me opeens een zoen. Ik trok wel meteen terug, maar toch. Ze keek me nog met een grijns aan en deed toen de deur dicht. Ik raakte meteen in paniek om jou reactie. Daarom zei ik ook niks, want ik wil je niet kwijt zucht ze. Ik zie dat ze naar beneden kijkt en daarna weer naar mij. Dioni, wat moet ik nou zegt ze als ze mij weer aankijkt. Ik wil alleen jou, onthoud dat zeg ik als antwoord. Dat weet ik en wil ook alleen maar jou. Maar dit gaat niet langer zo zegt ze en meteen glijdt er weer een traan langs haar wang. Laten we dan nu naar de politie gaan en vragen of die ons zouden kunnen helpen. Denk je dat die iets kunnen doen. Dat denk ik niet, dat weet ik.

CASSIUS ~

Ik wordt wakker en merk meteen dat ik door me wakker heb door geslapen. Shit, over een half uur begint de eerste dag op de dansschool. Ik ren me kamer uit en ren naar de badkamer van Farah en mij. Gelukkig is de deur open en gooi ik me kleren op de wastafel en ga snel onder de douche. Ik doe alles zo snel mogelijk en droog daarna weer alles af. Daarna kleed ik me snel aan en doe me haren snel goed. Gelukkig ben ik daar snel klaar mee. Ik poets nog me tanden en dan vindt ik het wel goed. Het komt nog niet eens tot me door, dat Farah nergens te bekennen is. Pas als ik beneden kom, zie ik haar in haar pyjama zitten. Far, we moeten over 10 minuten op school zijn, waarom ben je nog niet aangekleed vraag ik verbaast. Um, omdat het Woensdag is en we pas morgen er naar toe hoeven en de normale scholen dicht zijn zegt ze terwijl ze een hap neemt van haar muesli. Okee, nu ben ik echt dom zeg ik terwijl ik mezelf voor me kop sla. Nogal lacht Farah. En bedankt schudt ik me hoofd. Waarom keek je dan ook niet eerst op je phone om te zien welke dag het is vandaag vraagt ze aan mij. Ik dacht het is donderdag en toen ben ik heen en weer gaan stressen en heb er dus niet meer aangedacht leg ik haar uit. Ze lacht nog even en staat dan op. Ik ga me even aankleden schudt ze lachend haar hoofd. Ben je me nu serieus aan het uitlachen roep ik haar nog na. Ja wordt er nog teruggeroepen. Lekker dan denk ik bij mezelf. Ik pak de afstandbediening en zet de tv maar aan, misschien is er iets bijzonders op tv. Maar dan gaat de bel.

KAJ ~

Met dag merk ik meer dat ik in een twee strijd met mezelf zit. Vindt ik Tessa nog leuk? Geen idee. Heb ik nog gevoelens voor haar? Ja, dat zeker. En Lisa dan. Vindt ik haar leuk? Ja, dat denk ik wel. Heb ik voor haar ook gevoelens. Ow ja. Alleen lijkt onze relatie meer op een goeie vriendschap. Misschien komt dat wel vanwege de situatie nu. Waarschijnlijk gaat het wel weer beter als alles normaal is. Ze vindt dat ik veel te bezorgd ben om haar, maar dat komt gewoon, omdat ik me zorgen maak over haar. Gelukkig mag ze over een paar dagen uit de rolstoel en kan ze een aantal dingen weer zelf doen. Ze mag alleen nog niet paardrijden en daar baalt ze heel erg van. Hopelijk mag ze dat ook weer snel doen, anders valt de verrassing van de boys en mij in het water. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb haar al lang niet meer blij gezien en die lach van haar is juist zo mooi. Dan hoor ik Cassius roepen, dat er iemand voor mij aan de deur staat. Wie zou dat dan weer zijn? Ik verwacht helemaal niemand. Ik sta op en loop me kamer uit richting de voordeur. Als ik de gang in kom, loopt Cassius al terug naar de woonkamer. Succes gast zegt ie mij nog na. Waarvoor denk ik bij mezelf. Dan zie ik wie in de deuropening staat. Um heey, Tessa zeg ik dan maar. Hey zegt ze terug. Waarvoor kom je vraag ik verbaast. Nog over dat van laatst zegt ze dan. Ik knik dat ik het begrijp. Ik kijk naar beneden en weet even niet wat ik moet zeggen. Nou Kaj, zo moeilijk was die vraag toch niet zegt ze na een moment stilte. Nou eigenlijk wel reageer ik dan. Hoe bedoel je vraagt ze verbaast. Ik heb gevoelens voor je, maar weet niet of het vriendschappelijk is of meer. En 1 ding weet ik zeker en dat is dat ook gevoelens heb voor Lisa leg ik haar dan uit. Ze knikt dat ze begrijpend, maar zegt alleen niks meer. Tessa zeg ik dan. Ja antwoord ze. Weet dat wat ook gebeurt we sowieso vrienden blijven probeer ik haar dan toch hoop te geven. Ze knikt en wil dan weglopen. Wacht zeg ik uit niets. Wat is er zegt ze verbaasd. We kunnen elkaar tot ziens wensen zoals we dat de vorige keer deden. Ze knikt en geeft me dan een zoen. Maar dan horen we een gil. Shit!!!

IK HEB EIGENLIJK NIKS TE MELDEN BEHALVE TE BLIJVEN STEMMEN MET DE HITTEGOLF AWARDS EN IK GA MORGEN NAAR BEVERWIJK!!! HEB ER ZO ZIN IN, NATUURLIJK GA IK KAJ SOWIESO NIET ZIEN WANT DIE GAAT MET DE BOYS DE ZEEPKISTENRACE DOEN. WENS ZE NATUURLIJK WEL VEEL STERKTE. EN VERDER VERTEL IK JULLIE DAT IK AANKOMENDE WEEK NIET SCHRIJF. HEB BEST VEEL TOETSEN DEZE WEEK. IK GA MISS WEL DAT WEEKEND SCHRIJVEN. IS ALLEEN NIET ZEKER. DUS BLIJF HET IN DE GATEN HOUDEN. EN TOT MISS VOLGENDE WEEK ZATERDAG.

LINDSEY 😉😉😉

The Brave WayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu