Hoofdstuk 26: problemen oplossen of meer problemen

70 1 6
                                    


IK HEB GEEN FOTO'S MEER VOOR HET BOEK DUS MOET EFF GAAN BEDENKEN WAT IK NU MOET GAAN GEBRUIKEN, DUS VOOR DIT HFD HEB IK EEN FOTO VAN LORENZ GEPAKT HOE HIJ ALTIJD DOET ALS HIJ MIJ ZIET #Ikwileten SERI ALS HIJ MIJ ZIET DENKT IE ALTIJD METEEN DAT IE IETS KRIJGT😂

SAMUEL ~

Zodra ik het haar vertel, heb ik er meteen spijt van. Ik weet zeker dat ik haar hart heb gebroken. Het spijt me, het gebeurde gewoon voeg ik eraan toe als ze stil blijkt. En ik wilde je het meteen zeggen, maar ik wist niet hoe onze relatie nog in elkaar zit. Dus toen je vertelde over je nachtmerrie's schok ik en vond toen dat je helemaal de waarheid moest weten zeg ik als ze me weer aankijkt. Heb je gevoelens voor haar zegt ze dan opeens. Wat moet ik nu zeggen, als ik ja zeg ben ik haar kwijt. Maar als ik nee zeg komt ze er misschien later achter en is ze alleen maar nog bozer. Ik zucht even en beantwoord haar vraag dan. Ja en nee antwoord ik dan maar. Hoe bedoel je: ja en nee zegt ze dan met woedende in haar stem. Nee, ik ben niet verliefd op haar. Ja, ik moet wel steeds aan haar denken antwoord ik eerlijk. Ik begrijp het knikt ze en loopt dan weg. Britt wacht roep ik haar nog na. Nee Sam, ik moet nu nadenken schudt ze haar hoofd. Man, wat moet ik nu doen denk ik bij mezelf en sla tegen de muur aan. Gast, kom je nog hoor ik dan opeens. Als ik opkijk zie ik Kaj verbaast staan. Ja, ik kom antwoord ik kort terug. Hij knikt nog even en loopt dan terug naar de rest. Hopelijk heb ik de juiste keuze gemaakt om het haar te vertellen. Ik besluit om ook maar eens naar de andere toe te gaan. Als ik in de bus zit, is Britt bij de andere meiden gaan zitten en is ze heel stil. Is dit echt beter geweest of heb ik het nu alleen maar erger gemaakt. Gast, wat ben je allemaal aan het zuchten vraagt iemand dan aan mij. Huh, wat antwoord ik verward. Als ik om me heen kijk zie ik Jai en Dioni verbaasd kijken. Meiden antwoord ik zachtjes zodat meiden het niet horen. Ze knikken en vragen niet verder. Na wat voor mij uren leek te duren, komen er eindelijk bij de villa aan. Ik zeg meteen de rest gedag en loop meteen naar me bed toe. Hopelijk gaat het morgen beter, want dit kan niet. Allebei kan ik ze dit niet aandoen. En ik moet niet zoals Kaj er te lang meewachten. Morgen maak ik een beslissing en dat moet de juiste worden. En met dat val ik in slaap.

LISA ~

Zullen we een ritje gaan maken vraag ik in het algemeen aan de meiden. Ja, graag ik heb Bella te lang niet gezien zegt Emma meteen enthousiast. De rest stemt er ook meteen in en we lopen naar onze kamers om onze rijkleren aan te doen. Heey, Lisa heb je even hoor ik dan achter me. Als ik me omdraai zie ik Britt staan. Heey, ja tuurlijk antwoord ik. Ik ga op me bed zitten en Britt gaat naast me zitten. Wat is er vraag ik aan haar als ik merk dat ze het moeilijk heeft. Sam vertelde me gisteren dat ie er een ander heeft gezoend zegt ze terwijl ze een traantje laat. Dat is verschrikkelijk reageer ik meteen. Ik weet nu gewoon niet meer wat ik moet doen zegt ze dan. Wat zei hij nadat ie het vertelde vraag ik dan verder. Dat het een grote fout was en toen vroeg ik of ie gevoelens voor haar had vertelt ze verder. En vraag ik. Hij zei dat ie geen gevoelens had of hoe ik het wil noemen nog niet, maar dat ie wel steeds aan haar moest denken legt ze me dan met tranen uit. En wat ga je nu doen vraag ik aan haar. Ik weet het niet, ik zei tegen hem dat ik zou nadenken, maar ik weet het gewoon niet. Daarom kwam ik naar jou, omdat jij ook zat met Kaj en Tessa zegt ze dan tegen mij. Ow ja, dat zeg ik dan terwijl ik naar beneden kijk. Dus, hoe ben je op het besluit gekomen kijkt ze me dan aan. Dat was anders schudt ik me hoofd. Hoe bedoel je, je zat toch in dezelfde situatie vraagt ze dan verbaast. Ik bedoel dat ik het heb uitgemaakt vanwege een andere reden antwoord ik dan. Wat hoezo vraagt ze dan. Ik leg het nog een keer schudt ik me hoofd weer en sta op. Kom we gaan rijden verander ik dan van onderwerp. Um, okee zegt ze verbaasd en ze staat op en loopt achter me aan. Als we in de woonkamer komen staan de andere al klaar. Kunnen we vraag ik aan ze. Jep antwoorden ze in koor. We pakken onze spullen bij elkaar en lopen dan naar de stallen. Wat gaan jullie vraagt Cassius als we naar buiten willen lopen. We gaan even een ritje maken antwoord Farah. Hoelang zijn jullie dan ongeveer weg vraagt ie verder. 1 uurtje ongeveer denk ik, hoezo vraagt Farah verbaasd. Ow zomaar antwoord Cassius en loopt dan naar de woonkamer. Dat was raar zeg ik verward. Ja, er zal wel een reden zijn, maar dat zien we straks wel antwoord Farah terwijl ze haar schouders ophaalt. Dan besluiten we maar om naar de onze lieverds te gaan. Volgens mij heeft er iemand zeg ik terwijl ik me lach in hou en naar Lorenz wijs. Dat doet ie nou altijd, vreetzak dat je bent schudt Lindsey lachend haar hoofd. Blijkbaar is Bella weer blij om Emma te zien knikt Britt naar Bella. Volgens mij ook lacht Emma. Zullen we maar gaan opzadelen, anders staan we hier morgen nog schudt Farah haar hoofd. Is goed antwoorden de rest en ik. We zadelen ze op en lopen dan richting de paden met de pony's en paard nog aan de hand. Als we er zijn stappen we op en sporen aan. Hopelijk is dit voor ons alle goed om even onze gedachtes op nul te zetten. Let's go.

EMMA ~

We zijn al even onderweg als ik opeens ergens van schrik. Wat is er vraagt Britt bezorgd. Ik hoorde iets in de bosjes en schrok daarvan. Het is vast een diertje, daar hoef je niet bang voor te zijn probeert Farah me gerust te stellen. Ik ben gewoon veel banger geworden door alles wat er gebeurt is antwoord ik. Snap ik knikt Lisa. Heb je al met Dioni erover gepraat. Hij is waarschijnlijk de gene die jou het meest kan helpen vraagt Lindsey aan mij. Nee, nog niet schudt ik me hoofd. Waarom niet vraagt Britt verbaasd. Ik weet gewoon niet, hoe ik het hem moet vertellen leg ik ze dan uit. Maar hij heeft wel het recht om het te weten zegt Farah dan. Weet ik zucht ik. Je moet het gewoon doen als je er klaar voor bent zegt Lisa dan. Ik knik en laat Bella wat meer doorstappen. Lisa, wil je nu vertellen waarom je het hebt uitgemaakt met Kaj zegt Britt dan opeens. Ja, hoe kwam je opeens op die beslissing vraag ik verward aan Lisa. Ik wist gewoon niet meer wat ik moest en ik had het idee, hoe langer het duurde, hoe meer pijn het deed zegt ze dan met een zucht. Het kwam alleen wel over alsof je dacht van nu kan ik alles, nu heb ik Kaj niet meer nodig zegt Lindsey dan opeens. Dat zal ze, ze echt niet bedoelen schudt Farah haar hoofd. Ik heb het ook maar gehoord van de jongens zegt Lindsey terwijl ze handen omhoog houdt. Hou jij je teugels nou maar vast schudt Britt haar hoofd. Stiekem moet ik wel lachen om de komische act. Ze is gewoon net zo gek als haar Chinees lacht Lisa dan. Ten eerste: hij is een Indo en ten tweede niemand kan zo raar als Jai zijn schudt Lindsey haar hoofd. Dioni komt anders dichtbij in de buurt voeg ik eraan toe. Ja, die zou wel kans maken ja lacht Lindsey nu ook. Zullen we zo weer richting de villa gaan, het is al bijna half 4 zegt Farah na een tijdje. Ja, is goed antwoord iedereen en we draaien om om richting de villa te gaan. Al snel zijn we terug en zetten we de paarden op stal. We zijn nog maar net klaar of ik krijg een appje van Dioni die vraagt of wij al terug zijn. Ik app terug dat we eraan komen en stop dan me phone weer weg. Wat was er vraagt Britt verbaasd. Dioni, vroeg of we al terug waren zeg ik verbaasd. Vraag me af waarom ie dat wil weten zegt ze net zo verbaasd als mij. Dan lopen we maar naar de villa toe. Als we binnen komen zien we de jongens ons met een grijns aankijken. Wat is hier aan de hand vraagt Lindsey verbaasd Dioni staat op en komt naar mij toegelopen. We hebben een verrassing voor jullie.

WAT ZOU DE VERRASSING ZIJN, MISSCHIEN WETEN JULLIE HET AL WEL WANT HET IS AL WEL BESPROKEN IN HET BOEK. DUS SUCCES MET RADEN. VERDER IS ENIGE DAT IK ZATERDAG B-BRAVE ZIE JEEEEEEE EN VERDER TOT WOENSDAG EN IK GA VANDAAG PROBEREN NIEUWE FOTO'S TE MAKEN VOOR ME BOEK LAAT WETEN WAT JE ZOU WILLEN ZIEN DAN ZORG IK DAARVOOR EN IK HAD EEN VRAAGJE IN HET ALGEMEEN: IS ER IEMAND DIE TRAILERS KAN MAKEN VOOR BOEKEN. IK ZIE BIJ VEEL NU ALLEMAAL TRAILERS VOOR HUN BOEKEN EN DAT ZOU IK OOK WEL WILLEN. DUS LAAT WETEN ALS JE DAT KAN EN LAAT ME DAN WETEN HOE JE DAT KUNT. ALVAST BEDANKT.

LINDSEY❤️❤️❤️

The Brave WayWhere stories live. Discover now