Hoofdstuk 3: Wat is er aan de hand?

115 6 10
                                    

JAI ~

Ik kijk haar aan en meteen zie ik dat ze ook mij kant op kijkt. Ze knikt en knik meteen terug. Meteen springt ze in me armen en draai ik een rondje met haar. Omg, sta in de halve finale zegt ze met een big smile. Dat je nog steeds verbaast bent of alles verbaast mij juist schudt ik lachend me hoofd. Ben gewoon een beetje onzeker bloost ze. Kan ik je misschien helpen om van die onzekerheid aftehelpen vraag ik. Weet niet eens of dat is afteleren lacht ze. Zolang je lacht wel knipoog ik. Casanova schudt ze lachend haar hoofd. Dat je dat maar weer lach ik en leg dan me arm om haar heen. Ze zullen we maar dan naar de rest gaan stelt ze voor. Is goed antwoord ik. Alleen hoop ik nu, dat we niet elkaar mislopen lacht ze. Ja klopt lach ik. We lopen richting de hoofdingang en worden zowat besprongen als we daar aankomen. Okee, we hoeven niet dood antwoord ik maar na een tijdje. Ahhh, wil onze Aziaat geen groepsknuffel zegt Kaj met een grijns. Nee, want anders weet deze Aziaat je te vinden zeg ik dreigend. Ow antwoord ie en zet een step achteruit. Ik kijk naar Lindsey en zie dat ze lach moet inhouden. Is het grappig vraag ik. Jep knikt ze. Dan wordt er van buiten getoeterd door Dennis. En we gaan weer proppen mensen zegt Emma en zucht er bij. Ach man, gewoon de stapel weken zegt Britt melig. Volgens mij is er iemand melig zegt Sam verbaasd. Jep antwoord Britt. Maar je kunt mij niet opvouwen dat je dat maar weet antwoord Lindsey serieus. Zullen wij dan in de kofferbak gaan grijns ik naar haar. Nee, dan wordt je zowel agressief als hyper schudt ze lachend haar hoofd. En jij wilt zeggen dat jij dat niet wordt vraag ik verbaasd. Nop, ben alleen hyper vam chocola en van mezelf, maar heb me hyper uren er voor vandaag er al op zitten antwoord ze. En met die woorden stapt ze in. Jep, dat is mij vriendin.

BRITT ~

Ik sta in een lege kamer. Ik kijk om heen, maar zie alleen maar leegte. Waarom ben ik hier en beter nog: Wat doe ik hier. Dan hoor ik opeens een stem. Brit, wat heb ik je gemist zegt de stem. Man, wat haat ik het als mensen met Brit noemen met maar een t. Ik draai me om en zie Sam staan. Sam, je weet best dat mij naam met 2 t's is antwoord ik misschien bot. Hij kijkt me verbaasd aan en loopt naar me toe. Is er iets, het lijkt net of je een spook ziet zeg ik verbaasd als ie achter mij kijkt. Ik zoek me vriendin Brit, heb je haar gezien vraagt ie aan mij. Wat bedoel je, ik sta voor je antwoord ik verbaast. Dan kijkt ie op zich heen en voel mezelf op de een of andere reden bang worden. Sam, dit is niet grappig antwoord ik. Dan kijkt ie weet naar mij, maar ook weer niet. Dan kijkt ie opgelucht, waarom weet ik niet. Ah, daar is ie antwoord ie. Huh, Sam wat bedoel je. Dan loopt ie me straal voorbij en weet ik niet wat hem bezielt. Ik draai me om en zie Sam bij een meisje staan, die ik nog nooit gezien heb. Wie is zij, denk ik bij mezelf. Ik hoor hem iets tegen haar zeggen en richting mij kijken. Wat is hier aan de hand. Dan zoent ie haar en voel ik mezelf in een gat vallen. Hoe kon ie denk ik bij mezelf. Maar dan voel ik iets nats op me en schrik ik wakker. Wat, wat is gebeurd antwoord ik en kijk snel om me heen. Ik ben in me kamer en Sam staat bezorgd naast me bed. Hij heeft een emmer vast en kijkt me echt bezorgd aan. Wat is er gebeurd herhaal ik. Ik hoorde je allemaal roepen en toen ik je zag was je allemaal om je heen aan het slaan antwoord ie nog steeds geschrokken. Ow, antwoord ik. Was het alleen een nachtmerrie denk ik bij mezelf. Maar toch heb ik een gevoel. Hier is meer aan de hand.

EMMA ~

Ik stap onder de douche en doe deuren achter me dicht. Terwijl ik me douch ritueel doe, hoor ik iemand op de badkamer deur kloppen, maar let er niet echt op. Als ik klaar ben, is het kloppen meer bonken geworden. Ik doe snel me kleren aan, die ik maar vast had klaar gelegd en doe dan de deur open. En zie een niet zo blije Dioni staan. Heey, is er iets vraag ik verbaasd. Moet alleen al zo 10 minuten naar de wc kijkt ie moeilijk. Ga je gaan schudt ik me hoofd en loop naar me kamer. Achteraf gezien moet ik er wel om lachen. Had hem gewaarschuwd. Als ik een badkamer moet delen, jammer maar dan krijg ik hen als eerst. Had het hem gezegd en toen vond ie het goed. Als ik me haren maar snel een knot heb gegooid en licht wat make-up heb opgedaan. Loop ik op me gemak naar beneden. Maar slim als ik ben moet ik weer van de laatste treden vallen. Godverdomme schreeuw ik door de villa heen. Is er iets vraagt Britt als ze de woonkamer open doet en mij ziet liggen op de grond. Ben van de trap gevallen antwoord ik. Ow antwoord ze en helpt me omhoog. Als ik haar aankijk, zie ik dat ze niet veel heeft geslapen, vraag me af waarom. Maar als we de woonkamer binnen komen, zien we een "stille" Lindsey die op de bank, in een hoek een boek aan het lezen. Was ze net ook stil vraag ik bezorgd aan Britt. Ja, ze heeft alleen hoi gezegd toen ik beneden kwam antwoord Britt terwijl ze haar schouders ophaalt. Ik knik dat ik het begrijp en ga naast haar zitten, maar ze kijkt niet op. Dan komen een luide Dioni en Jai binnen gelopen, wat natuurlijk normaal is. Heey, Jai kan ik je iets vragen vraag ik aan hem. Um, tuurlijk antwoord ie verbaasd. Waarom is Lindsey stil vraag ik als we in de hal staan. Dat mag ik niet zeggen antwoord. Hoe bedoel je vraag ik nog verbaasder. Ik heb haar vertelt, dat ze het zelf moet vertellen antwoord ie. Dan weet ik genoeg zeg ik en loop weet terug naar de woonkamer, waar ondertussen iedereen is. Lindsey, er is blijkbaar iets, dus vertel sla ik meteen de spijker op zijn kop. Ik zie dat ze moeilijk kijkt maar dan toch knikt. Ze legt haar boek op tafel en gaat in kleermakerszit zitten. Ga maar zitten, want het is nogal een lang verhaal zegt ze met een serieus gezicht. Iedereen knikt en gaat of op de bank of op een stoel zitten. Het zit zo....

HIER HEBBEN JULLIE DUS EEN SOORT VAN BEGIN VAN HET NIEUWE PERSONAGE MAAR OOK WEER NIET. IN HET VOLGENDE HFD WORDT HEEL VEEL DUIDELIJK, ZOWEL MIJ GEHEIM ALS WIE "BRIT" IS. DUS BLIJF MORGEN GEWOON VERDER LEZEN. EN WORDEN JULLIE OOK ALTIJD ZO NIEUWSGIERIG VAN KAJ. IK WEL, ALTIJD VERTELT DAT ER IETS GAAFS AAN KOMT, MAAR VERTELT IE NIET WAT HET IS. MAN, IK KAN DAAR ZO NIET TEGEN. EN BLIJF STEMMEN BIJ DE HITTEGOLF AWARDS PLEASE. DE KCA'S HAALDE WE BINNEN, DAN DIT OOK VOOR 2 JAAR OP RIJ. VERDER TOT MORGEN.

LINDSEY 👋👋👋

The Brave WayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu