Hoofdstuk 33: uitpraten

37 1 1
                                    

DIONI ~

Hey Dion, wat is er hoor ik iemand zeggen als ik de kamer van Emma en mij uitkom. Als ik kijk wie het is, zie ik Kaj en Sam me bezorgd aankijken. Hoezo, zou er iets moeten zijn zeg ik nog steeds op een boze manier. Nou, omdat je nu al niet klinkt als de Dioni die wij kennen schudt Sam zijn hoofd. Ik zucht even en ga dan op een bank in de gang zitten. Gast, wat is er nou aan de hand. Dit ben jij niet begint Kaj nu ook al. Emma en ik hebben een soort gepraat, omdat ik het gevoel had dat we nog steeds verder uitelkaar vielen en toen vertelde ze mij dus de waarheid over wat er met haar is, sinds ze terug is van de ontvoering vertel ik de jongens dan. En wat heeft de waarheid dan met jullie relatie te maken vraagt Sam verbaast. Nou, dat ze het wil beëindigen, omdat het niet meer werkt zeg ik zonder de rest te vertellen. Dion, waarom heb ik het gevoel dat je iets verbergt reageert Kaj meteen als ik dat vertelt heb. Hoe bedoel je vraag ik net zo verbaast terug. Nou als dat de enige reden zou zijn, dan zou jij ervoor blijven vechten en niet door de kantine roepen dat het uit is schudt Sam zijn hoofd alweer. Man, wat hebben jullie nou opeens met dat hoofd schudden reageer ik fel terwijl ik met me hoofd schudt. We maken ons gewoon zorgen om je, je bent onze vriend antwoord Kaj daarop. Het zal wel zucht ik en sta op. Ga je ons nou echt niet de waarheid vertellen reageert Sam daar fel op terug. Ja antwoord ik daar kort op terug en loop dan de gang met slaapkamers uit. Wie denken ze wel niet, dat ze zijn denk ik bij mezelf. Ze willen de waarheid toch niet weten als ze hem eenmaal weten. Vroeg of laat zullen ze toch wel weten. En ik wil niet de gene zijn die de schuld krijgt. Want de meiden hebben het nu echt verpest.

JAI ~

Waarom passen we nou ook alweer bij elkaar schudt Lindsey haar hoofd als ik me broodje in een hap naar binnen gooi. Omdat we in veel dingen hetzelfde denken zeg ik met me mond vol. Ze schudt lachend haar hoofd en neemt dan gewoon een hap van haar broodje. Hoe laat moeten we eigenlijk weg vraag ik aan haar als me mond leeg is. Om half 7 dacht ik, want het was na het avondeten vertelt ze me dan. Dus we hebben nog les vraag ik onzeker. Jep antwoord ze met een knik. Shit man, wordt weer lachen dan schudt ik me hoofd. Vinden jullie het echt zo erg vraagt ze dan verbaast. Nogal antwoord ik. Mmmmm, ik heb misschien wel een leuk idee voor ons zegt ze dan opeens. En dat is vraag ik verbaasd. Wat nou als we met ze tweeën allebei op een paard, de bossen in gaan en gaan picknicken kijkt ze me dan met bloos op haar wangen aan. Als jou dat blij maakt, vindt ik het prima stem ik ermee in. Maar waarom kan ik niet gewoon bij jou achterop, sowieso gaat het fout als ik zelf moet rijden schudt ik me hoofd. Nou kijk, jou achterop zou nog wel kunnen, maar de picknickmand moet ook mee en zoveel kan Lorenz niet hebben. Hij is niet bepaald de jongste meer legt ze me dan uit. Ow zeg ik met een o mondje. Zullen we dan gaan, volgens mij heb jij wel genoeg gegeten lacht ze. En jij niet schudt ik me hoofd. Ik kan wel wat lijden, val ik tenminste wat af zegt ze wat downer. Is er iets wat je me moet vertellen vraag ik verder omdat ik het niet vertrouw. Nee hoor schudt ze meteen haar hoofd. Dan loopt naar boven om zich omtekleden en de picknickmand te pakken. Maar iets zegt me, dat ze iets achter houdt. Voor haar veiligheid en voor een ander. Maar waarom?

LINDSEY ~

Lorie, heeft er zin in lach ik als Jai me met zijn paard niet bij houdt, terwijl die toch een stukje groter is dan Lorenz. Hij mag dan niet een van de jongste zijn, pit heeft ie nog altijd, me oude teddybeertje. Ik ga even een stukje langzamer, zodat Jai me weer kan bijhouden. Ik snap er niks van, ik krijg deze knol, maar net vooruit zegt ie boos als we naast elkaar stappen. Ik heb gewoon moeite om me lach in te houden als ik zijn gezicht zie. Wat vraagt ie geïrriteerd als ie mij ziet lachen. Alleen jou gezicht lach ik nu. En bedankt schudt ie zijn hoofd. Dan horen we opeens iemand stenen in het water gooien. Ik denk maar beter even kunnen afstappen, voordat de paarden schikken stel ik voor en gelukkig stemt Jai ermee in. Als we zijn afgestapt en de paarden vastgezet hebben een paal, zodat ze niet kunnen wegrennen en toch rustig kunnen grazen. Ondertussen pak ik de picknickmand en lopen langs de bomen naar een open plek, waar ook een meer ligt. Super romantisch dus. Het kan nog beter, want in midden van het meer is een soort van middenstuk neergelegd, waar je via een soort bruggetje bij kunt. (als je een beeld wil van wat ik bedoel, nou ik bedoel dat stukje in de film Disney descendants waarin Mal en Ben zitten lunchen als ze op hun 1ste date zijn, dus waar Mal If Only zingt. Ja, het is een Disney film maar een goeie met echte mensen, so don't juge me.) Maar zodra we op de open plek staan, zien we Dioni tegen een boom aan, stenen in het water gooien. Ik vraag me echt af, wat er met hem is. Iets klopt er niet. Um hoi zeg ik tegen hem als Jai en ik bij hem staan. Ow hoi, wat doen jullie hier. Moesten jullie me volgen van Sam en Kaj vraagt ie meteen geërgerd. Nee, we zouden hier gaan picknicken en zagen jou toevallig zitten antwoord Jai en houdt de mand omhoog. Ow antwoord Dioni kort en kijkt dan weer voor zich uit. Wil je ons vertellen, wat er aan de hand is vraag ik voorzichtig. Misschien is het wel beter als jij het weet ja antwoord hij en kijkt mij aan. Hoe bedoel je, het is beter als Lindsey het weet vraagt Jai verbaast. Omdat het vooral rondom haar gaat antwoord. Huh wat zeg ik verward. Emma, vindt dat het jou schuld is, dat alles fout gaat. Wacht wat?

SORRY KORT HFD MAAR HAD NIET ZOVEEL IDEEEN VOOR DIT HFD VOLGEND HFD GA IK PROBEREN HEM BETER TE MAKEN. EN IK HOOP DAT MENSEN AL ME ANDERE BOEK: THE FRIEND OF MY BROTHER HEBBEN GELEZEN WANT DE TELLER BLIJFT OP 1 STAAN EN DUS VRAAG IK ME AF OF IEMAND AL HEEFT GEZIEN DAT IE ONLINE STAAT. DUS PLEASE CHECK DAT BOEK. EN VERDER HEB IK NIKS TE MELDEN ALLEEN NOG 2 MAANDEN EN 4 DAGEN TOT B-BRAVE OMG KAN NIET WACHTEN. SORRY KAN GEWOON ECHT NIET WACHTEN TOT DE BAD TOUR. EN VERDER TOT MORGEN IN THE FRIEND OF MY BROTHER EN IK WEET NOG NIET OF IK OOK IN HET WEEKEND GA SCHRIJVEN LIGT ERAAN OF IK AVOND'S ME PHONE MAG SCHRIJVEN VAN ME MAM, WANT ZE VINDT AL SNEL DAT IK ER TE LANG OPZIT, VANDAAT. DOOR DE WEEKS KAN IK GEWOON NA HALF 10 AVOND'S OP ME LAPTOP EEN HFD MAKEN MAAR IN HET WEEKEND BEN IK AVOND'S PAS ROND 11 AVOND'S THUIS EN DAN GA IK LIEVER METEEN SLAPEN ALS JULLIE SNAPPEN WAT IK BEDOEL EN ANDERS IS ER MAANDAG OCHTEND WEER EEN HFD VANWEGE ZONDAG AVOND.VERDER ZEG IK TOT MORGEN.

LINDSEY XXX

The Brave WayWhere stories live. Discover now