Hoofdstuk 36: hoe moet het nu verder?

50 2 1
                                    

CASSIUS ~

Wanneer moet we eigenlijk dansen voor die mensen van broadway vraagt Farah aan mij op weg terug naar de villa. Ummm, ik heb geen idee. Volgens mij heeft Shaker niet echt datum gezegt, hoezo wil je dat weten vraag ik verbaast aan haar. Nou, omdat ik zojuist een mailtje kreeg van Shaker, waarin hij vraagt of we morgen naar Global willen komen, omdat er een belangrijk iemand komt legt ze me nog een beetje verward uit. Dat zullen ze wel niet zijn, want hebben nog niet echt veel geoefend schudt ik me hoofd om haar gerusttestellen. Ow okee, wil je me straks nog even helpen met de pasjes, want ik snap er nog niet veel van vraagt ze me dan lief. Dat is goed knik ik. Maar er is iets waarover ik met je wil praten zeg ik dan wat serieuzer. Het heeft toch niet met onze relatie te maken zegt ze geschokt. Nee, daar hoef je geen zorgen over te maken. Maar het is wel iets belangrijks, wat opgelost moet worden schudt ik me hoofd weer. Um okee knikt ze wat nerveus. Ik vraag me af of ze er meer van weet. De andere meiden doen er zo raar over. Net alsof ze iets verborgen houden. Zelfs Dioni en Jai weten iets, maar zeggen er niks over. Wat kan er zo erg zijn, dat iedereen het mag weten? Is het misschien iets, wat de groep uitelkaar kan drijven. De meiden doen onderling wel raar tegen elkaar nu ik erover nadenk. Het lijkt net of ze elkaar vermijden. Eerst leken ze dat alleen te doen bij Lindsey, maar Lisa en Farah vermijden elkaar nu ook al, sinds Lindsey gistermiddag weg is gegaan. Ik vraag me ook wel af hoe het met haar optreden is gegaan. Jai, zou iets laten weten, maar dat heeft hij niet gedaan. Dat is ook niks voor hem. Waar is iedereen toch mee bezig? Hier raak dus alleen maar nog verwarder van. He, waar denk je aan vraagt Farah me dan verbaast. Ow gewoon, van alles en nog wat antwoord ik nog half in me gedachtes. Bedoel je de situatie rondom Emma en Dioni vraagt ze me dan. Onder andere ja knik ik. Ik heb het idee dat onze vriendengroep uitelkaar valt voeg ik eraan toe. Dat idee heb ik dus ook knikt ze ook. Is er misschien een manier dat wij het kunnen redden vraag ik haar. Ik ben bang dat als wij ons ermee gaan bemoeien, dat het alleen nog erger wordt schudt ze haar hoofd. Daar heb je ook een punt, maar we moeten het ook niet laten gebeuren zeg ik dan. Misschien is het beter als iemand een andere kant op gaat als die gene dat wil legt ze me dan uit. Ik weet niet of ik dat wel kan laten gebeuren zeg ik met moeite. Dat heb jij niet altijd niet voor het kiezen he zegt ze terwijl ze me aankijkt. Weet ik knik ik. Dan staat de auto opeens stil. Ik denk dat we er zijn zegt Farah terwijl ze uitstapt. Jep zucht ik en stap ook uit. Huh, de deur is niet op slot zegt ze verbaast. Hoe kan dat dan?

LINDSEY ~

Langzaam wordt ik wakker van het zonlicht wat naar binnen schijnt. Dat is raar, heb ik me gordijnen niet dicht gedaan. Het zal wel denk ik nog half slapend. Dan draai ik me om en schrik ik. Hoezo, ligt Jai naast me? Maar al snel schiet me alles van gisteravond weer te binnen. Het is gewoon echt gebeurd denk ik met een klein glimlachje op me gezicht. Ik wil voorzichtig uit me bed gaan, maar blijkbaar merkt Jai het, want hij wordt er wakker van. Goed geslapen glimlach ik naar hem. Ja, best wel goed glimlacht hij terug. Ik denk dat we ons moeten gaan aankleden, de andere kunnen zo terug zijn vertel ik hem als ik zie hoe laat het is. Maar dit ligt zo lekker grijnst ie terwijl ie me vastpakt. Ander keertje weer meneer Wowor grijns ik terug terwijl ik ontsnap uit zijn omhelzing. Dus je vond het wel leuk grijnst ie weer naar mij als ik uit me bed stap. Misschien wel he schudt ik lachend me hoofd. En ga je naar je kamer om je aantekleden zeg ik tegen hem terwijl ik zijn boxer naar zijn hoofd gooi. Ja mevrouw antwoord hij met een lach en staat op. Maar dan hoor ik iemand in de woonkamer. Jai wil al me kamer uitlopen, wanneer ik hem tegen hou. Wat is er nou zegt hij verbaast. Sttt, volgens mij zijn ze al terug zeg ik op een fluister toon. Dus antwoord hij verward. Nou, ze hoeven niet te weten wat wij hebben uitgevreten afgelopen nacht schudt ik me hoofd. Schaam je erover zegt ie beledigt. Nee, maar ik ga niet van de daken schrijven dat ik geen maagd meer ben leg ik hem uit. Ow zegt hij nog steeds gekwetst. Het ligt niet aan jou, echt niet. Je weet toch dat ik zielsveel van je hou. Maar vanwege alles nu met de meiden en mij wil ik ze dit niet nog eens als reden geven probeer ik hem dan optevrolijken. Je weet dat je niet moet schamen voor hun zegt ie dan lief tegen mij. Weet ik knik ik. Kom we gaan ons aankleden, trek jij anders maar je kleren van gisteren snel aan en dan ren je snel naar je kamer om iets schoons aan te doen stel ik voor. Is goed en jij vraagt hij verbaast. Ik sta al in me kamer, dus ik kan gewoon iets anders pakken schudt ik lachend me hoofd. Mag ik blijven kijken zegt ie dan met een pedoface. Kleed je aan en vertrek meneertje viespeuk schudt ik me hoofd. Okee, okee rustig lacht ie. Snel kleed ie zich aan, terwijl ik me ook aankleed. Toch weet ik wel dat hij kijkt. Dan loopt ie naar de deur en doet hem open. Ik weet wel dat je het leukt vond grijnst ie nog voordat ie de deur dicht doet. En helaas heeft ie nog gelijk ook.

TESSA ~

Heey Lins zeg ik vrolijk als Lindsey voor de deur staat. Heey, ik zag dat jullie al wakker waren, dus dacht ik kom even langs lacht ze. Kom binnen zeg ik terwijl ik opzij ga. Alles goed met me nichtje vraagt ze aan mij als we naar de woonkamer lopen. Ja, ik zal haar even roepen knik ik en loop naar de trap. BRIT!!!!!!!!, Lindsey is hier roep ik naar boven. Okee, we komen eraan roept ze terug. Ze komt eraan vertel ik Lindsey als ik bij haar op de bank ga zitten. Okee, maar wat bedoelde ze met we? Volgens mij is Sam nog in de villa zegt ze verbaast. Um ja, dat klopt. Ze bedoelt onze nieuwe huisgenoten die vanaf morgen hier komen wonen. We zijn nu hun kamers klaar aan het maken leg ik haar dan uit. Ow okee, ben benieuwd naar ze knikt ze. Ze zijn wel aardig, zal ik even thee voor pakken. Het is nog warm vraag ik haar dan. Ja, lekker antwoord ze. Ik knik en sta op om de thee te pakken. Al snel kom ik terug met 2 kopjes en geef haar er 1. Maar goed, even een ander onderwerp. Hoe gaat het tussen Jai en jou vraag ik haar dan. Alleen had ik dat beter nog niet moeten vragen. Want ze neemt net een slokje van haar thee, waarneer ik het vraag en blijkbaar is er iets want ze stikt er bijna in. Alles okee vraag ik bezorgd als ze weer bijkomt. Jawel, het schoot gewoon verkeerd probeert ze mij gerust te stellen. Um okee, maar is alles wel okee tussen jullie vraag ik dan voor de zekerheid. Jawel, heel goed zelfs bloost ze. Maar net waarneer ik verder wil vragen, komt Brit met de meiden naar beneden. Lins!!! roept ze en omhelst haar. Heey Brit is alles goed lacht Lindsey als Brit haar los laat. Ja, super is met Sam ook alles okee vraagt ze dan bezorgd. Ja, met hem is ook alles goed. De paarden hebben hem niks aangedaan lacht ze dan. Ow gelukkig zegt ze opgelucht. Um Brit, misschien kun je de meiden voorstellen aan Lindsey zeg ik tegen Brit als ik zie dat de meiden raar kijken naar Lindsey. Um ja sorry lacht Brit. Dana, Edisona dit is...... maar ze wordt al onderbroken door Dana. Lindsey!!!! OMG, is zij jou nicht. Wow je hebt echt super veel mazzel Brit zegt Dana super druk. Um, kennen jullie haar vraag ik verbaast. Ja duh, ze heeft meegedaan aan The Voice en was veruit de beste, plus heeft ze met de Jai Wowor. Hoe heb je dat eigenlijk voor elkaar gekregen vraagt Edisona verbaast aan Lindsey. Het is een lang verhaal zegt ze met een kleine glimlach. Ik zeg altijd dat Jai de reden was, dat jij in het ziekenhuis lag en omdat ie schuldig voelde, je steeds ging opzoeken en gevoelens voor je kreeg. Dat is toch min of meer het verhaal zeg ik nog half verward. Nou niet echt nee schudt ze haar hoofd. Maar het is wel min of meer door me ongeluk gekomen knikt ze. Dana, wil nog iets vragen, maar wordt onderbroken door Lindsey's Phone. Een momentje zegt ze en neemt dan op. Er wordt iets tegen haar en blijkbaar is het iets ergs, want ze zegt daarna het volgende. Ze wilt wat doen?

OVER WIE GAAT HET EN WAT GAAT DIE GENE DOEN. DAT LEES JE WOENSDAG. MORGEN BEN IK VRIJ, DUS HET KAN ZIJN DAT ALS IK VANAVOND VOOR THE FRIEND OF MY BROTHER GA SCHRIJVEN EN IK BEN TE MOE DAT IK MORGEN AFMAAK. EN OW JA IK HEB VANAF HALF 3 TOT HALF 5 RIJLES, DUS WEES NIET OP DE WEGEN IN TILBURG MORGEN. EN OMG IK HEB AL VERTELT DAT IK 7 NOVEMBER NAAR DE BADTOUR ALS VIP EN DUS VOOR DE EERSTE KEER SINDS IK AL FAN BEN, 2 JAAR DUS. B-BRAVE GA ONTMOETEN. MAAR GOED IN MAART MAG IK DUS ECHT MET DE EINDEJAARS NAAR LONDEN. IK WAS BANG DAT HET TE DUUR WAS VOOR ME MOEDER, MAAR ZE HEEFT IETS KUNNEN REGELEN WAARDOOR IK WEL KAN GAAN, DUS SUPER GAAF. HOPELIJK IS B-BRAVE DAN DOORGEBROKEN IN ENGLAND KAN IK DAAR VOOR B-BRAVE DINGEN KIJKEN, WANT ENGLAND HEEFT ALTIJD SUPER GAVE FAN DINGEN EN ANDERS KIJK IK WEL VOOR DESCENDANTS DINGEN, WANT DIE ZULLEN ZE WEL SOWIESO HEBBEN. EN VERDER ZEG IK TOT MORGEN IN THE FRIEND OF MY BROTHER.

LINDSEY XXX

The Brave WayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu