Hoofdstuk 28: ponykamp

62 1 6
                                    

BRITT ~

Het is maar een pakketje zeg ik verbaasd als een man op een paard mag een pakketje geeft en daarna weer opstapt en weer weg rijdt. Maar waarom is de bezorger dan te paard vraagt Lindsey nog verbaasder dan mij. Geen idee haal ik me schouders op. Maak het dan open zeggen de jongens die achter ons staan. Waarom heb ik het gevoel, dat dit alles een grote grap is schudt Emma haar hoofd. Geen idee, maar het is geen grap schudt Dioni zijn hoofd. Ik schudt zelf ook me hoofd en loop met het pakketje naar de woonkamer om het open te maken. Waar is de schaar vraag ik in het algemeen. In de keuken, ik pak hem wel even antwoord Sam en loopt naar de keuken om de schaar te pakken. Als ie terug komt, geeft ie mij de schaar en knip ik de ducktabe kapot. Eens kijken wat is er in zit zeg ik als alle ducktabe is doorgeknipt. Ik maak het expres voorzichtig open, want je weet het maar nooit met deze gasten. Als ik het heb opengemaakt, zit er een grote envelop in. Wtf is dit, jullie houden ons echt voor de gek of niet zegt Farah niet zo blij meer tegen de jongens. Maak die envelop nou maar open schudt Cassius zijn hoofd. Waarom vertrouw ik het dan niet meer zeg ik een beetje verdacht. Omdat deze jongens het hebben geregeld antwoord Lisa hoofd schuddend. Waarschijnlijk wel ja knik ik. Moet ik het dan open maak stelt Jai voor terwijl de envelop wil pakken. Nee, toch maar niet zeg ik snel en maak de envelop open. Als ik hem open heb, haal ik een brief eruit, waar iets op geschreven staat. Het is een brief zeg ik verbaasd. Nou, lees voor antwoord Lindsey meteen. Oke, Oke antwoord ik meteen terug. Dan begin ik met lezen.

Beste Britt, Emma, Farah, Lindsey en Lisa.

We hebben een uitnodiging gehad van jullie vriendjes om een samen met nog een paar geselecteerde meiden een exclusief ponykamp te volgen, waarin jullie onderander lessen krijgen van echte top-ruiters en allerlei speciale tochten gaan doen. Natuurlijk mogen jullie je eigen paarden meenemen. En als extra verrassing gaan ook jullie vriendjes mee. Dit vonden we persoonlijk leuker voor jullie. De paarden voor de jongens staan bij ons op de manege. De site van de manege kunnen jullie op onderstaande website. We zien jullie over 2 dagen op onze manege. Op de site vinden jullie ook, wat jullie allemaal bij moeten hebben. We zien jullie deze vrijdag op de manege. Tot dan

Met vriendelijke groet,

Manege de Ijslander

(Ik ken de manege via vrienden van mijn manege die gaan daar elke zomervakantie naartoe, maar die lessen van top-ruiters heb ik er zelf bij verzonnen. En de site weet ik niet precies, maar dat was het om misverstanden te voorkomen)

Dus wat vinden jullie ervan vraagt Kaj als ik klaar ben met lezen. Ik zeg dat we er denk wel zin in hebben of niet vraag ik voor de zekerheid aan de meiden. En of les van de top-ruiters dat lijkt me super vet antwoord Lindsey. We zijn het eens met jullie antwoorden Farah en Lisa. Ik wil jullie wel op een paard zien probeert Emma haar lach in te houden. Dan is het geregeld antwoord Dioni. We gaan op ponykamp.

JAI ~

Jeeee, ik ben nog nooit op ponykamp geweest zegt Lindsey terwijl ze me om de hals vliegt. Weet ik, daarom vonden we het ook een leuk plan en we dachten ook wel dat iedereen het leuk zou vinden zeg ik blij terug. Maar shit, wat moet ik nu allemaal meenemen zegt ze dan opeens gestrest. Dat komt wel goed het staat toch op de site probeer ik haar te kalmeren. I know, maar ben nou eenmaal een streskipje lacht ze dan. Wil je me helpen met spullen zoeken vraagt ze aan mij. Um tuurlijk, maar ik heb geen verstand van meisjes dingen zeg ik dan met een kleine lach. Maakt niet uit, ik ook niet lacht ze. Ze pakt me hand en trekt me mee naar haar kamer. Okee eff die koffer zoeken zegt ze dan bedenkend en kruipt onder haar bed. Wat ga je nou doen vraag ik verbaasd als ik haar vind onder bed. Ik dacht dat ik me koffer onder me bes had gelegd zegt ze terwijl ze terug gekropen komt en weer opstaat. Soms ben je echt een raar ding schudt ik lachend me hoofd. Weet ik, ben uniek in me soort lacht ze nu ook. Zullen we maar op die site kijken stel ik voor. Ja, ik denk dat wel een goed idee is ja lacht Lindsey. Ze loopt naar haar bureau en pakt haar laptop. Eens kijken zegt ze en typt de naam van de manege in op google. Je kon ook gewoon de site intikken he zeg ik dan tegen haar. Geen zin zegt ze terwijl ze haar schouders ophaalt. Moeilijke schudt ik lachend me hoofd. Als je het maar weet lacht ze. Als ze op de site is zoekt ze de lijst en kijkt erop wat ze allemaal nodig heeft. Okee als jij het opnoemt dan pak ik wat nodig is uit me kast. Is goed antwoord ik. Ik lees stuk voor stuk voor wat ze moet hebben en ze haalt het uit de kast en legt het op haar bed. Als snel zijn we klaar en komt ze weer naast me zitten. Nu alleen nog die koffer vinden zucht ze als ze zit. Tja, als je iets nodig hebt kun je het nooit vinden zeg ik dan met een klein lachje. Dat kun je wel zeggen ja schudt ze haar hoofd. Ik ben wel benieuwd hoe het eruit ziet lacht ze dan opeens. Wat vraag ik verbaasd. Jij op een paard lacht ze verder. Wie weet kan ik het wel heel goed knipoog ik. Misschien haalt ze haar schouders op. Wil je nu helpen met mij spullen vraag ik dan. Tuurlijk antwoord ze en ze staat op om naar mijn kamer te lopen. Kom je vraagt ze als ze in de deuropening staat. Jaja ik kom lach ik en loop haar achterna.

SAMUEL ~

Weet je al wat je gaat doen vraagt Kaj aan mij als ik op me kamer me spullen aan het pakken ben. Niet echt zucht ik. Heeft Britt nog iets tegen jou gezegt vraagt ie verder. Nop antwoord ik. En Brit is zijn volgende vraag. Die me blijft me appen om te zeggen dat het haar spijt, maar ik heb er op de een of andere reden en er geen spijt van zeg ik twijfelend. Anders spreek met beide in het bos af, maar op 2 locatie's zodat ze elkaar niet zien. En wanneer je in het bos bent volg je je hart en kom je uit bij de gene die je het leukst vindt stelt Kaj dan voor. Dat is eigenlijk een slim idee. Wacht, wie ben jij en wat heb je met Kaj gedaan zeg ik dan voor de grap tegen hem. En bedankt he, zal hem onthouden antwoord ie gekwetst. Maar hoe gaat het nou met jou en Tessa vraag ik nieuwsgierig. Goed, we zijn weer bij elkaar antwoord ie met een big smile. Okee antwoord ik met een knik. Ik denk dat ik dat plan voor ga uitvoeren, alleen ben ik bang dat Britt niet zal komen. En ze zal vooral boos op me zijn als ik niet kom antwoord ik dan. Dan doe je het anders zegt Kaj dan opeens. Hoe vraag ik verbaasd. App alleen de gene die niets liever wil zien en spreek met haar af in het bos legt ie me uit. Dat is misschien wel beter ja knik ik. Dan doe je dat zegt ie terwijl ie zijn schouders ophaalt. Hij staat op en loopt me kamer uit. Wat ga je doen vraag ik me nog na. Me eigen spullen maar eens doen roept ie nog terug. Types Kaj, alles is op het laatste moment doen denk ik bij mezelf. Als ik alles gepakt pak ik me phone en ga op me bed zitten. Ik scroll een beetje door me contacten en blijf hangen op 2 namen. En natuurlijk staan ze onder elkaar. Ik zucht even en bel dan op. Al snel wordt opgenomen. Heey, kun je naar het bos komen. Ze wil net iets zeggen als ik haar voor ben. Je hoeft niet bang te zijn, vertrouw me zeg ik nog snel en hang dan op. Hopelijk heb ik de juiste beslissing gemaakt. Ik pak me sleutels en loop naar beneden. Ik loop de andere straal voorbij en loop naar de garage om me scooter te pakken. Onderweg ben ik er niet bij met me hoofd. Ik rij zelfs bijna tegen een boom aan. Niet zo slim Sam denk ik bij mezelf. Dan kom ik eindelijk bij het bos aan. Ik stap af en zeg me scooter weg. Ik zie de haar fiets al staan. Wow zij is wel snel. Dan loop ik het bos in. En al snel zie ik haar tegen de boom staan. Heey....

JA WIE HEEFT IE GEKOZEN.... DAT GA IK LEKKER NIET ZEGGEN. MAAR HELAAS KAN IK ZONDAG GEEN HFD PLAATSEN WANT MORGN GA IK DUS NAAR DE EFTELING EN ZONDAG BEN IK WAARSCHIJNLIJK OOK DE HELE DAG WEG SORRY. DUS HET VOLGENDE HFD KAN PAS DINSDAG KOMEN WANT DAN KAN IK HEM MAANDAG MAKEN. TOT DAN EN HOPELIJK KAN IK MORGEN MET B-BRAVE OP DE FOTO WISH ME LUCK.

LINDSEY ❤️❤️❤️

The Brave WayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu