Hoofdstuk 27: verrassing

74 1 6
                                    

DIONI ~

En dat is vraagt Emma verbaasd als ik voor haar sta. Misschien moet ik daar nog maar even mee wachten zeg ik dan best wel gemeen. Nee, nu niet gaan terug krabbelen schudt Lindsey haar hoofd. Zullen we het vertellen vraag ik aan de jongens als ik omdraai naar ze. Tja, ze weten nu toch al dat er een verrassing is zegt Kaj dan terwijl ie zijn hoofd schudt. Um ja sorry antwoord ik. Jullie zien morgen wel wat de verrassing is zegt Jai dan met een grijns. En dat ik moet geloven kijkt Lindsey hem niet gelovend aan. Jep knikt ie. We zullen het dus wel zien zegt Emma nog en loopt me dan voorbij naar boven. We hebben nog steeds niet gepraat en daar maak ik me zorgen over. Blijkbaar zit ik zo gedachte, dat ik niet door heb dat de andere meiden ook naar hun kamer gaan. Dion, waar zit je met je gedachte hoor ik dan opeens iemand zeggen. Als ik opkijk zie ik Jai me raar aankijken. Gewoon, alles antwoord ik kort. Gast, ga met haar praten. Ze heeft je nu nodig zegt ie dan tegen mij terwijl ie me een boks tegen me arm geeft. Ik knik alleen, maar reageer niet. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen antwoord ik dan. Zeg dan niks en luister alleen naar haar antwoord Jai dan. Okee, ik ga het proberen zeg ik dan en wil naar boven lopen, maar iemand houdt me tegen. Doe het tijdens de verrassing, dan zijn jullie sowieso alleen houdt Jai me dan tegen. Okee knik ik en loop toch naar boven, maar dan naar me eigen kamer. Ondanks dat ze terug en niemand ons pijn meer kan doen, heb ik toch het gevoel dat ik haar nog kwijt raak. Waarom heb ik dat gevoel. Zou er echt iets ergs zijn wat ze mij niet heeft vertelt. Want als dat zo is, moet ik daar zo snel mogelijk achterkomen. En wel dit weekend.

KAJ ~

Ik besluit om naar Tessa te gaan, aangezien het nog steeds ongemakkelijk is tussen ons. Sinds die zoen hebben we elkaar niet echt meer gezien of gesproken. Daarom ga ik even naar haar toe. Misschien kunnen we het even uitpraten. Aangezien blijkbaar iedereen vandaag is gaan zwemmen, ga ik even naar Tessa toe. Vanmiddag wordt de verrassing van de andere meiden bekend gemaakt en daar zal ik wel bij moeten zijn. Toch zal die verrassing raar zijn, want de jongens en ik hebben het gepland toen iedereen nog een setje was. Dus hopelijk kunnen we het iets veranderen, zodat dat niet ongemakkelijk is. Maar daar maak ik me maar later druk over. Ondertussen sta ik al voor haar deur. Ik bel aan en Brit doet open. Heey Kaj, wat is er vraagt ze aan mij. Is Tessa thuis vraag ik aan haar. Ja, ik zal haar wel even halen antwoord ze en loopt haar huis weer in. Al snel staat Tessa in de deuropening. Heey, Brit zei dat je mij zocht vraagt ze dan aan mij. Ja, ik wil praten antwoord ik dan. Waarover zegt ze verbaast. Ons antwoord ik. Zullen we dat dan maar terug bespreken op mij kamer zegt ze dan en wenkt me naar binnen. Ik ben nog niet binnen geweest en van buiten lijkt hun villa kleiner, maar zodra ik de woonkamer zie twijfel ik wel of het zo klein is. We lopen de trap op en staan dan in een gang met 4 kamers en nog een trap waarschijnlijk naar de zolder. We lopen de eerste kamer aan de linkerkant in en komen dan in een nog al paars-witte kamer. Dus dit is jou kamer zeg ik dan terwijl ik rond kijk. Jep knikt ze. Ze gaat op bed zitten en ik kom naast haar zitten. Dus waar wou je over praten vraagt ze dan aan mij als ik stil blijf. Nou, sinds onze zoen hebben we niet echt meer gepraat en ik wilde weten hoe het nu met ons zit vraag ik dan aan haar. Tja, daar kan ik je niet echt meehelpen, want dat weet ik zelf dus ook niet zegt ze met een klein glimlachje terwijl ze haar schouders ophaalt. Je hebt me trouwens nog niet vertelt, waarom Lisa het heeft uitgemaakt voegt ze eraan toe. Dat komt ik het zelf niet eens weet antwoord ik terwijl ik me hoofd schudt. We liepen het ziekenhuis uit en ze zei opeens dat ze het wilde uitmaken. Toen ik vroeg waarom antwoorden ze alleen dat het beter was voor ons allebei leg ik haar dan uit. Misschien moet je haar dan toch gaan ondervragen stelt Tessa dan voor. Misschien antwoord ik. En wij vraagt ze terwijl ze me hand vastpakt. Ik denk dat ik wel weet wat ik daarmee wil kijk ik op en kijk haar dan recht in haar ogen aan. En dat is vraagt ze verbaasd. Ik wil jou weer terug.

CASSIUS ~

Hoe laat krijgen we te horen, wat onze verrassing is vraagt Lindsey tijdens het eten. Zometeen ongeduldje antwoord Jai. Ik ben toch ook wel nieuwsgierig aan het worden zegt Farah dan. Eet eerst je eten op en dan horen jullie het zeg ik dan terwijl ik een hap neem van me pizza. Okee dan zucht Farah en neemt nu ook een hap van haar pizza. Als iedereen zijn pizza op heeft, gaan Farah en ik de afwas doen. Ben je benieuwd naar de verrassing vraag ik tijdens het afwassen door. Ja eigenlijk wel zegt ze een beetje down. Waarom ben je zo down vraag ik aan haar als we alles hebben omgewassen. Weet niet, ik denk door die wedstrijd van Global antwoord ze dan. We hoeven er geen wedstrijd van te maken, want ik weet toch wel dat jij gaat winnen probeer ik haar optepeppen. Ik weet niet, jij bent veel beter zegt ze dan. En wat als ik me nou terug trek, dan win je sowieso stel ik voor. Dat moet je niet doen schudt ze haar hoofd. Misschien is dat wel beter knik ik. Dan komt Dioni opeens de keuken ingerend. De verrassing is er zegt Dioni dan opeens. Is goed kom eraan antwoord Farah. We praten later wel verder zegt ze nog tegen mij voor ze wegloopt. Die wedstrijd moet ons niet uitelkaar drijven. Vooral niet nu iedereen al relatieproblemen hebben.

SORRY VOOR HET KORTE HFD MAAR HET WEINIG INSPIRATIE VOOR DIT HFD. IK GA PROBEREN VOLGEND HFD WEER MET 1500 WOORDEN TE MAKEN. VERDER HEB IK DESCENDANTS GEZIEN EN WOW ECHT EEN AANRADER LOVE IT EN TOT VRIJDAG WANT VERDER IS ER NIET ECHT IETS BEHALVE DAT IK NU MET FOTO'S HET HUIS VAN TESSA EN BRIT GA BESCHRIJVEN. TOT VRIJDAG LIEFS.

LINDSEY😉😉😉

The Brave WayTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang