Hoofdstuk 15: searching

67 4 1
                                    

JAI ~

Ik zie de meiden meteen alles laten vallen. Ik schiet omhoog en wil Lindsey troosten, maar ze duwt me meteen weg. Dacht je nou, dat ik hier op zit te wachten zegt ze bot. Maar.... zeg ik verbaast. Je was er vanmiddag ook niet toen ik je nodig had schudt ze haar hoofd. Wat kon ik er aan doen, ze plannen ons gewoon in voor optredens. We hebben er niks over te zeggen zeg ik nu ook niet meer rustig. Het is goed zegt ze dan opeens. Huh, hoe je bedoel je vraag ik verbaast. Ik hoef je voorlopig niet te zien, dus ook niet met de finale volgende week. Als je dan wel had kunnen komen zegt ze dan boos en loopt met dat weg. Wacht wat zeg ik geschrokken. Het is uit Jai zegt ze dan en gooit haar deur dicht. Dan valt ineens mij wereld in. Ben ik haar nu kwijt denk ik en laat mezelf op de grond zakken. Wat is er nu gebeurt zegt Kaj verbaast. Misschien moeten we ons daar maar niet mee bemoeien antwoord Sam. Wat moet ik nu doen zeg ik hard op. Gast, je moet haar zeker niet laten gaan. Je ziet wel hoe het bij mij is afgelopen zegt Dioni nog steeds down. Kunnen we hier later over verder gaan, we moeten Emma gaan zoeken mengt Britt zich ermee. Britt, heeft gelijk antwoord Farah. Wij pakken de scooters en jullie de paarden stelt Cassius voor. Dat is een goed idee antwoord Kaj. Maar we hebben Lindsey nu ook nodig. Als er een paard op een hond lijkt, is het Lorenz wel zegt Lisa ineens. Maar ze is nu niet aanspreekbaar zeg ik nog steeds overstuur. Anders praat ik wel even met haar stelt Dioni voor. Maar ze is best wel koppig, gaat je dat wel lukken vraag ik verbaast. Komt wel goed, ben zelf ook koppig he knipoogt Dioni. Nou mensen dan gaan wij alvast en dan zien we Jai, Dioni en Lindsey vanzelf wel zegt Farah. Op zoek naar Emma.

DIONI ~

Wat moet ik nu toch doen. Nu ben ik haar nog meer kwijt dan eerst. De meiden haar gelijk: ik moest haar niet laten gaan. Maar was ik haar juist dan niet meer kwijt geraakt. Ik weet het gewoon niet meer. 1 ding weet ik zeker en dat is dat ik haar hoe dan ook moet vinden. Blijkbaar zit ik zo in me gedachte, dat ik bijna tegen een boom aanrijd. Kijk eens uit hoor ik iemand me nog naroepen. Doe het zelf zeg ik boos terug. Waar kan ik nou het beste beginnen met zoeken. Het station schiet me dan opeens te binnen. Ik draai me scooter om en rij richting het station. Ik heb niet eens door, dat Elina me in de gaten houdt en snel de gordijnen dicht doet als ik voorbij rijdt. Als ik aankom, is het best wel druk. Als ik net binnen kom, hoor ik dat me Phone afgaat. Als ik hem en pak en check wat er is, zie ik dat de andere tot nu toe geen succes hebben. Nou, dat geef me nu ook geen hoop denk ik bij mezelf. Ik stop me Phone weer weg en loop verder naar binnen. Ik kijk om heen of ik misschien iets verdachts zie, maar ik word eerder raar aangekeken. Dit schiet ook niet op, denk ik dan ook na een tijdje. Dan stoot iemand me aan en raak ik helemaal me geduld kwijt. Hoe kunnen we je nou vinden denk ik hardop. Hierdoor kijken nog meer mensen me raar aan. Ik zucht even en loop door. Dan zie ik op welk perron Emma waarschijnlijk heeft gestaan, als ze daar ooit is aangekomen. Ik loop er naar toe en zie als snel iets liggen, wat ons kan helpen. Dit moeten de andere weten.

LINDSEY ~

Iedereen is al op zoek, dus sta nog alleen bij de stallen. Op zich kan dat ook eens fijn zijn. Alleen is Lorenz de fijnste met hoofdstel aan doen. En zoals normaal, nu dus ook. Ik wil zijn hoofdstel aandoen, maar hij heeft andere plannen. Telkens als ik zijn hoofdstel wil opdoen doet ie zijn hoofd omhoog, zodat ik er niet bij. Godverdomme Lorenz, werk eens mee zucht ik na een tijdje. Blijkbaar heeft ie door dat ik het niet leuk vindt, want meteen doet ie zijn hoofd omlaag en houdt ie het omlaag. Dank je zucht ik als het hoofdstel goed zit. Ik pak zijn deken en zadel en doe alles goed bij hem. Als alles goed zit, haal ik hem uit de stal. Ik check nog even na en single hem dan aan. Als dat goed zit, doe ik me beugels op maat en wil ik opstappen. Maar aangezien ik altijd een krukje gebruik om op Lorenz te komen en Lorie niet stil wil blijven, val ik zowat. Lorie roep ik boos. Ik probeer het nog een keer en gelukkig blijft ie nu wel staan. Als ik erop zit zucht ik alweer. Ik spoor hem aan en loop richting het tuinhek. Gelukkig is ie nog open en kun je vanaf je paard hem dicht doen. Als ik er doorheen ben, doe ik hem dan ook dicht. Ik laat Lorenz eerst rustig stappen en probeer Emma's Phone te traceren, maar de verbinding lijkt maar niet door te komen. Dan maar Lorenz als speurhond gebruiken. Ik noem hem toch al als Maximus van Rapunzel, omdat ie Lorenz ook altijd denkt dat ie hond is. Lorenz zoek roep ik gewoon omdat het kan. Blijkbaar snapt ie wel wat ik bedoel, want meteen gaat ie draven en springt ie galop. Normaal zou ik hem meteen terug proberen te pakken, maar heb ik gewoon gevoel dat ik hem moet volgen. We racen dan ook straat in en weer straat uit. Soms zie ik in de vluchtte een van de andere zoeken. Maar eigenlijk let ik daar niet op. Dan zie ik me nichtje lopen. Ik rem af en laat Lorenz in stap naar haar toe gaan. Heey Brit zeg ik als ze me ziet. Heey, hoe is ie zegt ze als ik bij haar ben. Niet zo goed, me vriendin is spoorloos zeg ik down. Wel toeval, Elina is ook al spoorloos opeens zegt ze verbaast. Sinds wanneer zeg ik nog verbaasder. Gisteravond en sinds een half uur weer en beide keren ligt haar Phone gewoon thuis legt ze me uit. Hier klopt iets niet denk ik bij mezelf. Dan gaat me Phone af.

DAT WAS HET VOOR VANDAAG. HOOP DAT JULLIE HET NOG STEEDS EEN LEUK VERHAAL VINDEN. ANDERS KUN JE MISSCHIEN TIPS GEVEN. MAAR AAN AANHALINGTEKENS DOE IK NIET, SORRY MAAR KRIJG HET MAAR NIET VOOR ELKAAR. EN TOT VOLGENDE WEEK VOOR HET VOLGENDE HFD

LINDSEY

The Brave WayOnde as histórias ganham vida. Descobre agora