Hoofdstuk 6: ruzie om watte?

70 4 2
                                    

FARAH ~

Ik heb nog steeds het blad voor me. Net als Cassius. Als ik om me heen kijk, zijn er nog maar paar plekken vrij bij alles. Wat zullen we doen vraag ik dan maar onzeker aan Cassius. Hiphop sowieso vraagt ie. Jep antwoord ik. Ik zou verder streetdance, moderne dans en stiekem zou ik partner achtige dansen ook wel leuk vinden. Cassius wil breakdance, popping en meer van dat soort dingen leuk vinden. Dan schiet me een idee te binnen. Wat nou als we hiphop doen, 2 van jou keuzes en 2 van mij keuzes. Dan hebben we 5 dingen vraag ik aan hem. Klinkt goed antwoord. Wat wil jij het liefst vraagt ie mij. Ik denk even na, maar ben er snel uit. Streetdance en moderne dans antwoord. Um okee antwoord ie toch ongemakkelijk. En jij vraag ik hem. Sowieso breakdance antwoord ie. Ik knik dat ik snap dat ie dat wilt. En zullen we popping proberen, we kunnen altijd nog iets laten vallen vraagt ie twijfelend aan mij. Um okee antwoord ik ook twijfelend. We lopen naar de keuzes en pakken de dansstylen die we willen. Blijkbaar moeten we dinsdag hiphop, streetdance en breakdance. Donderdag popping, moderne dans en ook hiphop, aangezien dat ons hoofd style is of hoe ze het ook willen noemen. Als alles is geregeld mogen we gaan en moeten we volgende week officieel beginnen. We lopen naar buiten naar de scooter van Cassius. Wel een korte les grapt ie. Ik moet er ook wel om lachen op de een of andere reden. Ik stap bij hem op en we rijden naar huis. Als we aankomen, parkeert Cassius de scooter in de garage. Hij is niet groot, maar groot genoeg voor alle scooters en troep die we nergens anders kwijt konden. Maar als we binnen komen, hadden we beter even buiten kunnen wachten. Wat is hier aan de hand?

DIONI ~

Ik loop naar me kamers en pak wat bij elkaar en loop dan naar de badkamer van Emma en mij. Maar als ik voor de badkamer sta, is ie op slot. Ik klop erop, maar er wordt niet gereageerd. Ik klop nog een keer, weer geen reactie. Hallo, is er iemand roep ik. Ja wordt er geantwoord. Duurt het nog lang vraag ik een beetje geïrriteerd. Misschien wordt er terug gezegd. Alsjeblieft schiet snel op roep ik terug. Zal kijken zegt de stem van Emma. Na goed 5 minuten wordt er dan eindelijk open gedaan. Dat duurde lang schudt ik me hoofd. Me haar was pluizig en wilde niet meewerken zegt ze niet bepaald vrolijk terug. Maar waarom heb je eigenlijk je rij kleren aan vraag ik dan verbaast. Ga zo rijden met Bella hoezo vraagt ze verbaast terug. Waarom tut je dan zo op, alleen voor die knol zeg ik nog verbaasder. BELLA IS GEEN KNOL EN WAT MAAKT HET UIT schreeuwt ze meer. WAAROM BEGIN JIJ NOU OPEENS TE SCHREEUWEN schreeuw ik terug. OMDAT JE BELLA EEN KNOL NOEMEN schreeuwt ze boos terug. JA WAAROM ZOU JE ZOVEEL MOEITE DOEN DAARVOOR schreeuw ik geïrriteerd terug. HET ZAL WEL schreeuwt ze nog en loopt weg. WAAROM LOOP JE NOU WEG, WE ZIJN NOG NIET UITGEPRAAT schreeuw ik terwijl ik achter haar aan loop. ACH MAN, STIKT ER TOCH IN roept ze terwijl ze naar beneden loopt. EMMA, WAAROM LOOP JE NOU WEG roep ik haar nog na. OMDAT IK HIER ZIN IN HEB roept ze terug. Dan pakt ze haar rij spullen en loopt naar buiten richting de stallen. WE ZIJN NOG NIET UITGEPRAAT roep ik haar na. JAWEL roept ze weg en verdwijnt dan bij Bella in de stallen. Ik zucht even en draai me om en zie een verbaasde Farah en Cassius staan. Lekker dan, kan ik het nog gaan uitleggen. Maar snap het zelf nog niet eens.

SAMUEL ~

Ik schrik wakker, omdat ik opeens een gil hoor. Als snel heb ik door dat het Britt is. Ik ren zo snel mogelijk naar haar kamer en smijt zo wat de deur open. Ze ligt me haar ogen dicht en slaat om zich heen. WAAROM VERLAAT JE ME !!! WAAROM ZIJ!!! roept ze allemaal door elkaar. Snel probeer ik haar normaal wakker te maken, aangezien ze de vorige keer boos was dat ik haar nat had gemaakt. Gelukkig krijg haar nu wel op de normale manier wakker. Wat,wat is er stottert ze terwijl ze om zich heen kijkt. Je had denk ik weer een nachtmerrie probeer ik haar gerust te stellen. Ze knikt alleen, maar zegt helemaal niks. Is er iets vraag ik om een ongemakkelijke stilte te doorbreken. Nee antwoord ze kort terug. Heb je enig idee, waar deze "nachtmerries" vandaan komen vraag ik bezorgd. Ik denk het antwoord ze op kille manier. Wil je het me uitleggen vraag ik aan haar. Alsof je het niet weet antwoord ze. Nee, ik weet niet vraag ik verbaasd. Ach, laat me maar met rust zucht ze. Um, ik ga al zeg ik een beetje beledigt. Ik sta op en loop naar de deur opening. Heb je echt niks nodig vraag ik nog voor de zekerheid. Nee antwoord ze kort terug. Ow, okee zeg ik nog en loop terug naar me kamer. Ik maak me zo zorgen om haar. Waarom heeft ze toch telkens van die nachtmerries. En beter nog, waarom reageert ze dat af op mij. Wat heb ik toch gedaan denk ik bij mezelf. Ze keek laatst ook al zo angstig naar dat nichtje van Lindsey. Vraag me af of dat er iets mee te maken. Maar zou ze die nachtmerries pas hebben sinds we hier wonen. Of heeft die al veel langer en heeft ze dat nooit iemand vertelt. Nee, dat kan niet dan had Emma ofzo het wel vertelt. Ik wil net terug lopen naar me kamer als ik beneden een knal hoor. Wie is daar roep ik naar beneden. Geen antwoord. Voorzichtig loop ik naar beneden. Ik kijk in de gang, maar daar is niks te bekennen. Dan doe ik de woonkamer en keek ik er verbaast naar. Wtf?

HOOP DAT JULLIE HET HFD REDELIJK VINDEN. HET VOLGENDE HFD WORDT VOORAL EEN MELIG HFD VERKLAP IK ALVAST, DUS HOOP DAT JULLIE DAAR ZIN IN HEBBEN. DUS TOT MORGEN.

LINDSEY😏😏😏

The Brave WayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu