Hoofdstuk 30: ponykamp trapt af

45 3 3
                                    

DE MEIDEN DIE BINNEKORT AL GAAN MEEDOEN ZIJN BlvckLeijten en edisonakaller gefeliciteerd meiden. Ik wou eerst vanaf het nieuwe boek de rollen gaan veranderen, maar jullie zullen al eerder komen. Hoe, dat lees je misschien al in dit hoofdstuk veel lees plezier.

LINDSEY ~

Wat zijn jullie precies van plan zeg ik verbaast door de phone. Wat is er vraagt Emma verbaast. Brit en Tessa willen een advertentie gaan plaatsen voor nieuwe huisgenoten antwoord ik. Hoezo dat vraagt Britt verbaasd. Omdat ze al een lege logeerkamer hadden en Elina's kamer staat leeg. Verder is hebben ze ook nog 2 badkamers leeg staan. Dus hun huis was eigenlijk voor 4 personen vraagt Lisa. Eigenlijk voor 5, maar 1 kamer is in Tessa's hobbykamer veranderd en 1 badkamer was al verbouwd tot een slaapkamer en daar heeft Brit haar ontwerp kamer van gemaakt leg ik ze uit. En waarom wil ze dan nu die 2 kamers gaan verhuren vraagt Farah dan verder. Blijkbaar omdat Tess en Brit het niet alleen meer kunnen betalen antwoord ik. Ze knikken en dan ga ik weer verder met het gesprek tussen Brit en mij. Ben je dat serieus van plan zeg ik dan tegen Brit. Ja, we hebben geen ander plan, het is gewoon te duur antwoord Brit dan. Snap ik, maar wees je wel voorzichtig je weet, maar nooit wat voor types erop reageren zeg ik dan misschien iets te bezorgd. Jaja, maak je geen zorgen. We kunnen wel voor ons eigen zorgen hoor ik dan lachen. Weet ik lach ik terug. Dan zie ik het ponykamp in zicht. Sorry Brit, maar ik moet ophangen, we zijn er bijna. Is goed, hou je me op de hoogte en hou please ook Sam in de gaten. Ik weet nog niet echt of ie echt weg is bij Britt. Doe ik antwoord ik wat zachter, hou je mij dan ook op de hoogte vraag ik erbij. Jep, laterzzz nicht. Later antwoord ik nog en dan hangen we op. Ik snap niet, dat je normaal tegen haar kan doen schudt Britt haar hoofd als ik heb opgehangen. Ze is en blijft me nicht antwoord ik kort terug. Ze heeft wel Britt vriendje afgepakt antwoord Farah dan mompelend. Volgens mij heeft Sam dat zelf gedaan, daar heeft me nicht niks mee te maken wordt ik dan een beetje boos. Dan had ze Sam moeten afwezen bemoeit Lisa zich ermee. Dat kan ik dan ook tegen jou zeggen toen Tessa net weg was bij Kaj begin ik dan over iets anders. Dat was iets heel anders wordt Lisa nu ook boos. Ow ja, ze was nog maar net weg of jij pakte je kans. Dat jullie elkaar al van vroeger kende, was vast een leugen dan. En toen je hem eenmaal niet meer nodig had, liet je hem vallen als een baksteen, nee dat is liefde wil je zeggen zeg ik dan keihard terug. Lindsey!!! zegt Emma dan opeens. Niks Lindsey, het is zo of niet vraag ik dan woedend tegen Lisa. Niet waar antwoord ze dan stil terug. Waarom vertel je dan tegen niemand waarom je het hebt uitgemaakt zeg ik dan misschien wel iets hard. Misschien gaat jullie dat wel niks aan zegt ze dan weer boos terug. Doe dan niet alsof je het slachtoffer bent, want dat ben je niet, dat is Kaj zeg ik terwijl ik naar Kaj wijs aangezien we al stil staan op de parkeerplaats. En met die woorden stap ik uit. Heey Lins, wat is er vraagt Jai aan mij verbaast. Soms wordt ik gewoon helemaal gek van die meiden.

KAJ ~

Hadden we misschien dan toch Brit en Tessa moeten meenemen vraag ik aan Sam als ik merk dat meiden een beetje Lindsey buitensluiten. Nee, zal waarschijnlijk wel zo meiden ding zijn en we hadden het nou eenmaal gepland toen iedereen nog een setje was. We konden het dus ook niet veranderen, toen het eenmaal vast stond zucht Sam dan. Gasten, wat staan jullie nou te dromen roept Dioni opeens naar ons. We komen al roepen we terug. Hij knikt en rent dan met zijn veel te grote koffer naar binnen. Nog even en hij heeft meer kleren dan jou lach ik Sam uit. Haha, heel grappig zegt ie dan sarcastisch terug. Ik weet dat ik grappig ben lach ik dan sarcastisch. Zullen we ook maar eens naar binnen gaan, anders beginnen ze zonder ons stelt Sam voor als ik klaar ben met me eigen dunk. Is goed knik ik en we kopen met onze koffers de reuze manege in. We zien de rest al snel en voegen ons erbij. Ik zie de heren ook besloten hebben, om te komen zegt een dame die de andere het een en andere aan het uitleggen was. Ja, we hadden het nog over wat zaakjes zegt Sam dan snel. De volgende keer zijn jullie net als de andere op tijd zegt ze nog op een kak manier. Ik kijk Sam aan en zucht even. Dit wordt vast een hele leuke week lacht Sam sarcastisch. En hoe voeg ik eraan toe. We lachen wat en ondertussen gaar die vrouw toch verder met praten. Ik let er echter maar half op. Ik hoor iets voorbij komen, dat je aan een tafel je gegevens nog een keer moet doorgeven en daarna krijg je een sleutel van je kamer om je spullen te gaan opruimen. Ze wil verder dat we daarna naar de eetzaal komen om te eten en daar legt ze de rest uit. Over moeder gedrag gesproken smoes ik naar Sam. Echt he smoest hij terug. Dan is eindelijk die vrouw klaar met praten en mogen naar die tafel lopen, waar ze het over had. Ik vul snel die gegevens en pak dan de sleutel van de kamer van Sam en mij. Als ik zie dat Sam zover is, pakken we onze koffers e  lopen naar de kamer van ons. We hebben hem al snel gevonden en links van ons zitten Emma en Dioni en Links van ons Jai en Lindsey. Tegenover Britt en Lisa. 1 ding is zeker, dat is misschien niet zo slim.

SAMUEL ~

Waarom hadden we dit ook alweer verzonnen slik ik als ik het paard zie, waar ik op moet. Om de meiden een plezier te doen zucht Kaj die naast me staat met zijn paard. Volgens mij heeft Jai er ook moeite mee lach ik als ik opeens Jai zie die een poging doet erop te komen. Hey gast, lukt het lacht Kaj naar hem. Jaja, ik kom er wel roept ie terug. Dan komt opeens Cassius aan, die er al wel op zit. Cass, hoe heb je dat voor elkaar gekregen vraag ik verbaast aan Cassius als ie vlak naast ons staat. Er staat daar een trap antwoord ie terwijl ie naar een trapje wijst in de hoek van deze zandbak. Mooi, die ga ik ook pakken, Kaj hou jij eff dat dier vast vraag ik aan Kaj. Hij knikt en ik loop naar dat trapje toe. Als ik hem heb, zie ik dat Kaj en ik ondertussen de enige zijn die nog niet zitten. De meiden zijn zelfs al de bak uit. Hey, waar zijn de meiden gebleven vraag ik aan Kaj als ik weer naast hem sta. Die zijn door die deur naar buiten gegaan antwoordt ie terwijl ie naar een deur aan de zijkant van de zandbak staat. Ow okee zeg ik terwijl ik me schouders ophaal. Dan leg ik het trapje voor dat paard neer en klim ik erop. Volgens mij zit ik zeg ik tegen Kaj als ik er een soort van op zit. Dan ga ik het ook maar proberen antwoord Kaj en legt het trapje bij zijn paard neer. Hij klimt er sneller op als mij en dan zit hij ook. Zijn de heren klaar wordt er dan gezegd. Als ik me een beetje verdraai zie ik die chagrijnen vrouw van gisteren staan. Ja, we wisten niet hoe we erop konden komen antwoord Kaj. Als jullie gisteren hadden opgelegd misschien wel schudt ze haar hoofd en loopt dan naar buiten. Hopelijk hebben wij geen les van haar lacht Dioni. Denk dat de meiden er les van hebben, die zijn ook buiten zegt Jai terwijl ie er half op zit. Jai, als je er niet op kan, bak dan dat trapje stel ik voor terwijl ik naar trapje wijs. Nee, het lukt al antwoord ie en dan zit ie. Zie je ik heb het niet nodig antwoord ie met een big smile. Je weet ook dat je het kleinste paard hebt zie ik dan pas en begin te lachen. Ow shit antwoord ie als ie om zich heen kijkt. Weet jij een keer hoe het is om de kleinste te zijn ligt Dioni helemaal in de deuk. Maar hoe wil ze ons iets leren, we hebben nog nooit op zo'n dier gezeten zegt Cassius als er een andere vrouw naar ons komt gelopen. Geen idee, maar wie stemt dat Jai er als eerste eraf ligt zeg ik terwijl ik me hand omhoog steek. Ik antwoord de andere behalve Jai terwijl ze ook een hun handen opsteken. Nou, aan jullie heb ik dus ook niks schudt Jai zijn hoofd. Klopt het dat jullie geen ervaring hebben wordt er dan door de vrouw aan ons gevraagd. Dat klopt antwoord Kaj. Okee, kom dan maar naar beneden, dan beginnen we met de basis antwoord ze. De jongens en kijken elkaar aan en zuchten. Al die moeite om erop te komen, voor niks.

SORRY ZE ZIJN EEN BEETJE INSPIRATIELOOS WIST NIET ZO GOED HOE DE JONGENS ZOUDEN GAAN REAGEREN MET PAARDEN MAAR ZO IETS ZOU IK ME WEL KUNNEN VOORSTELLEN. BINNENKORT KOMT ER EEN HFD MET IETS WAT NIET ALLE LEZERS ZO GRAAG LEZEN MAAR IK GA HET WEL DOEN WANT HET HEEFT AL MET DE CLIFFHANGER VAN HET EINDE TE MAKEN. IK HEB HET AL EEN KEER EERDER GEDAAN MAAR NU GEEF IK AAN WANNEER JE HET KAN OVERSLAAN ZODAT JE WEL VERDER KAN LEZEN ZONDER ER LAST VAN TE HEBBEN. MISS KAN JE HET AL RADEN EN IN ZOWEL BRAVE HEART ALS IN DEZE IS HET MISSCHIEN AL EEN KLEIN BEETJE VERKLAPT MAAR HEB HET EEN KEER GEDAAN IN A REAL BRAVE DREAM MAAR IK ZOU HET NIET GAAN ZOEKEN WANT IK GA PROBEREN VOOR IK VOLGENDE WEEK VRIJDAG HET AL TE VERWERKEN. WORDT MISS DAN WEL HET LAATSTE HFD VOOR IK WEG BEN MAAR DAN BEN IK AL WEL OVER DE HELFT VAN HET BOEK EN DAN HOEF IK DAARNA NIET ZOVEEL MEER TE SCHRIJVEN VOOR DIT BOEK. IK BEN ALLEEN BANG DAT IK NIET KAN SCHRIJVEN OP VAKANTIE MAAR DAAR PROBEER IK NOG IETS VERZINNEN. EN DAT WAS HET VOOR VANDAAG. IK WIL ALLEEN SUPER GRAAG NAAR DE BAD TOUR HOPELIJK KAN IK ME MOEDER OVERTUIGEN MAAR HEB GEEN IDEE HOE IEMAND EEN IDEE?

LINDSEY🐴🐴🐴

The Brave WayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu