Hoofdstuk 21: gevoelens voor een ander?

67 1 0
                                    

SAMUEL ~

Heey, is Sam ook al wakker hoor ik opeens als ik in de tuin sta te voetballen met Cassius. Ja, hij is de tuin hoor ik Britt zeggen. Wat zou er aan de hand zijn vraag ik verbaast aan Cassius. Geen idee gast antwoord ie terwijl ie zijn schouders ophaalt. En dat is niet het enige wat me dwars zit. Ik snap ook niet meer hoe de relatie tussen Britt en mij nu zit. Misschien is het beter als we een break nemen. Toen ik haar vertelde dat met iemand moest praten over haar nachtmerries, werd ze woedend op me. Dit kan zo toch niet langer door gaan. Ik denk ook niet dat het gezond is voor ons allebei. Ik wil net naar binnen lopen als ik zowat tegen iemand aanloop. Sorry, ik zag niet waar ik liep hoor ik dan een meisjesstem zeggen. Ik keek ook niet antwoord ik meteen. Dan pas kijk ik tegen wie ik aanliep. Maar het is de nicht van Lindsey. Nu ik haar pas goed bekijk, zie ik pas hoe mooi ze is. Ze kijkt mij aan en wordt meteen rood. Dus jullie hebben elkaar al ontmoet zegt Lindsey dan opeens met een grijns. Um ja, je had haar toch al voorgesteld aan ons herinner ik Lindsey er dan aan. Dan doe ik dat toch weer zegt dan. Sam dit is Britney. Britney dit is dus Sam zegt ze dan. Zeg maar Brit antwoord ze best wel verlegen. Eigenlijk heeft ze wel iets schattig als ze verlegen. Wacht wat. Waarom zeg ik dit opeens. Ik ken haar nog niet eens. Brit vertelde me dat je haar favoriet was van b-brave zegt Lindsey dan opeens na een moment van een ongemakkelijke stilte. Um okee, bedankt zeg ik dan ongemakkelijk. We laten jullie wel even alleen zegt Jai dan opeens en duwt Lindsey opzij en Cassius loopt met Dioni en Britt erachteraan. Jai, laat me los hoor ik dan nog. Sorry, me nicht is nogal impulsief zegt Brit dan beschaamd. Maar je wend eraan lacht ze dan. Wow, ook zo mooie lach. Wat doet ze met me. Zullen we aan het zwembad zitten stel ik dan opeens voor. Um ja is goed antwoord ze dan een beetje verbaast. Als we aan het zwembad zitten, valt er weer een ongemakkelijke stilte. Zijn er toch vragen die je hebt of wil je iets weten vraag ik dan. Um niet echt antwoord ze dan met een bloos. Ik heb er wel een voor jou zeg ik dan tegen haar. En dat is vraagt ze. Waar vindt je mij het leukst vraag ik aan haar. Ik denk omdat je wel mij type bent en ik denk dat je me nogal verleidt knipoogt ze dan. Dat is een groot compleet, denk ik bloos ik dan. Huh, waarom bloos ik nou en waarom maakt me een hart een sprongetje bij het feit dat ik haar type ben.Weet je zeg ik dan opeens. Wat vraagt ze verbaast. Jij verleidt mij anders ook.

TESSA ~

Ik snap niet meer hoe zit met de meiden hier. Elina is steeds weg, waarheen weet niemand. En ze doet ook steeds zo raar over alles. Brit kwam net thuis en zij helemaal niks, maar ik zag dat haar hoofd zo rood was als een tomaat. Meestal heeft ze dat alleen als ze gezoend heeft, maar met wie heeft ze dat dan gedaan. Ik word uit me gedachtes gehaalt, als de bel gaat. Wie kan dat nou zijn denk ik verbaast. Ik loop naar de deur en doe hem open. Als ik hem open doe, kijk ik alleen nog verbaasder. Kaj, wat doe jij hier vraag ik hem dus verbaast. Um hey, heb je toevallig even vraagt ie aan mij. Ja, maar niet hier. Kunnen we naar het park vraag ik aangezien Brit boven is. Hij knikt en ik doe me schoenen aan en pak me jas. Als ik buiten sta, is Kaj opeens verdwenen. Maar voor ik terug wil lopen komt ie met zijn scooter naar me toe. Kom je achterop vraagt ie aan mij. Um ja tuurlijk antwoord ik en klim bij hem achterop. En zoals ik al verwachte, rijdt Kaj zo hard dat ik hem stevig vast moet houden. Kun je niet wat zachter vraag ik dan aan hem. Nee, geen zin in antwoord ie op een rare manier. Zou er iets aan de hand zijn met hem vraag ik me dan af. Als we aankomen in het park, is het best stil. Normaal is het veel drukker. Er valt ook een ongemakkelijke stilte als we door het park lopen. Waarover zou ie willen praten. Zullen we hier gaan zitten vraagt Kaj aan mij als we een tijdje hebben gelopen. Um, ja is goed antwoord ik. Als we op de bank zitten, kan ik het niet langer uithouden. Waarom ben je naar mij toe gekomen zeg ik dan opeens tegen hem. Hij zucht even en kijkt me dan aan. Lisa heeft het uitgemaakt en ik wist niet naar wie ik toe moest antwoord ie hoofdschuddend. Eigenlijk schrik ik hiervan, maar ik weet ook niet wat ik hiermee moet. Weet je waarom ze het heeft uitgemaakt vraag ik dan maar. Ze zei dat ze niks meer voor me voelde en dat ze liever vrienden wilde blijven antwoord ie vreemd. Denk je dat er meer achter zit vraag ik dan aan hem. Ik denk het wel, want nu voel ik me best wel gebruikt antwoord ie. Je weet dat je altijd bij mij terecht kunt probeer ik hem op te vrolijken. Hij knikt en kijkt me aan. Maar voor ik het drukt ie opeens zijn lippen op de mijne. Het voelt niet goed, maar toch laat ik het toe. Tot dat ik opeens een gil hoor. Wie is dat dan?

JAI ~

Heb je nu al bedacht hoe je het gaat regelen voor morgen vraagt Dioni aan mij als we aan het ontbijten zijn. Niet echt antwoord ik met een zucht. Gast, het is morgen al. Zometeen hebben ze al een andere BN'er waar ze mee moet zingen zegt ie dan serieus tegen mij. Weet ik, maar ik heb geen idee hoe ik het moet regelen zeg ik dan best wel gestrest. Misschien moet je the Voice gewoon bellen antwoord ie terwijl ie zijn schouders ophaalt. Zou dat kunnen dan vraag ik verbaast. Waarom niet, je kunt het altijd proberen antwoord ie. Ik knik en pak me phone. Ik loop naar buiten en check even of niemand mij afluistert. Als 1 van de meiden het weet, is sowieso de verrassing weg. Na even zoeken, heb ik op de site het telefoonnummer gevonden. Ik zet het nummer in me phone en bel het op. Het lijkt even te duren, maar dan wordt er toch opgenomen. Hallo, met de redactie van The Voice of Holland, waarmee kan ik u helpen hoor ik als er wordt opgenomen. Hallo, u spreekt met Mr Wowor en ik had een vraag voor u antwoord ik dan zo beleeft mogelijk. Is het mogelijk je nog op te geven om een duet te zingen met een van de kandidaten voor de finale vraag ik dan met aarzeling. Bent u een BN'er wordt er dan op een rare manier gevraagd. Um ja, ik denk het wel antwoord ik dan. Wilt u even geduld hebben dan wordt er even overlegt en geregeld wordt en gezet en nog voor ik antwoord kan geven, wordt ik in de wacht gezet. Nou lekker dan denk ik bij mezelf en zucht erbij. Dan hoor ik de tuindeur open en dicht gaan en schrik ik. Maar als ik me omdraai, zie ik dat het Dioni is. En vraagt ie aan mij. Sta in de wacht, omdat ze willen uitzoeken of we BN'ers zijn zucht ik dan. Handig antwoord Dioni terwijl ie in de lach schiet. Dan hoor ik eindelijk dat ik weer wordt geholpen. Mr Wowor, we hebben even alles bekeken en we zijn tot de conclusie gekomen, dat u mag meedoen wordt er dan gezegt. Yes hoor ik Dioni dan zeggen. Zit je nou afteluisteren antwoord ik verbaast. Waarom niet antwoord ie. Ik schud me hoofd en luister weer verder. Heeft u een voorkeuring voor een kandidaat wordt er dan gezegd. Ja, ik zou graag met Lindsey de Wit zou ik graag een duet willen zingen antwoord ik dan. Volgens mij hebben we voor nog geen duetpartner voor haar wordt gezegd. Dus we zullen u bij haar indelen, een fijne dag verder en dan wordt er opgehangen. Okee dan zeg ik verbaast. En is het gelukt vraag Dioni dan. Ja antwoord ik. Wat is gelukt?

EN JA HOOR IK BEN OVER NAAR MAVO 4. WAS EIGENLIJK WEL DUIDELIJK MAAR NOG BEN IK BLIJ. MAAR GOED NU EVEN KNALLEN IN DE VAKANTIE VOORAL VOOR ME THEORIE EN OOKAL DEELS VOOR ME PRAKTIJK. EN 1 AUGUSTUS NAAR B-BRAVE OMG HEB ER ZO ZIN IN EINDELIJK ZIE IK JAI WEER. EN DE REST NATUURLIJK. VERDER LEKKER NAAR ITALIE. EN DAARNA WEER KNALLEN OP SCHOOL. MAAR IK ZEG ALVAST VEEL PLEZIER OP VAKANTIE.

LINDSEY😘😘😘

The Brave WayHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin