Capitolul 26

48 3 1
                                    

Capitolul 26

Clara POV.

Nu imi pasa daca Maria are un copil sau nu acolo, vreau sa stiu daca este adevarat.

Tind sa cred ca Maria a inventat toata povestea cu pruncul, doar ca sa imi fure barbatul si totodata, ca mai tarziu, sa-i fure maratia lui Gray si sa conduca lumea.

Stiam ca Maria este sireata, stiam ca este o fiinta fara scrupule, insa nu se da in laturi sa imi arate asta niciodata.

Este modelul tipic de femeie manipulatoare si impulsiva, care doreste cu ardoare sa fure ceea ce unii au construit ani de zile, infruntand mari dificultati si straduindu-se zi si noapte pentru a cladi visul mult urmat.

Bine, acum nu zic ca Gray ar fi muncit foarte mult la acest cosmar, la aceasta revolutie sangeroasa, care pare sa nu mai aive sfarsit.

Oamenii sunt tinuti sub teroare de luni de zile, in timp ce Gray isi raspandeste maratia aproape peste toate granitele continentului american. Nu numai ca amenintarea fata de celelalte tari a devenit dubla, dar se pare ca cei doi conducatori, care odinioara erau prieteni la catarama, incearca zi de zi ori sa se ucida unul pe celalalt, ori sa convietuiasca, insa sub anumite principii stabilite intre ei.

Dar pe cine pacalim noi aici?

Gray nu va accepta niciodata sa conduca lumea, avand-o pe Maria in dreapta lui.

Nu poate avea incredere in ea, nu poate sa-i incredinteze clovnii asa cum isi doreste ea, deoarece certurile puternice dintre ei au determinat ura clovnilor fata de jokerii nemilosi.

Gray a inceput aceasta revolutie de la 0, cladind zi de zi la cosmarul ce i-a intunecat mintea si i-a dictat calea cea mai simpla. Dorinta lui de razbunarea parea sa fie un fleac, parea sa fie ca orice alta suparare, insa atunci cand a format armata minima de clovni, chiar inainte sa parasim casa pe de camp, am stiut ca va iesi haos.

Gray nu este o persoana rea la suflet, insa ura, rautatea si setea de putere i-a dictat calea aceasta, calea de a castiga atat lumea, cat si respectul fata de clovni. Insa acum, cand jokerii par sa ii dea batai de cap, aceasta alege sa se alieze din nou cu Maria.

Lui Gray ii este frica de jokeri...

Oricat de mult nu ar vrea sa admita asta, ii este intr-adevar frica de ei. Setea lor pentru sange, suprematie si haos este nelimitata. Ei nu stiu sa crute, nu stiu sa ierte, nu stiu sa se impuna asa cum o fac clovnii lui Gray...

In ciuda divergentelor dintre mine si clovni, am reusit sa stabilesc o conexiune puternica si sa ma aliez cu acestia, imediat ce Gray ca m-a determinat sa imi schimb opinia in privinta lui si a armatei lui sinistre de clovni.

Nu este o persoana atat de desteapta...

Nu este persoana pe care am conturat-o in capul meu...

Este un bleg si un mototol, caruia intr-o zi, i se va substitui maretia si imperiul clovnilor pentru simplul fapt ca nu stie sa se uite in ograda proprie.

Nu Maria este pericolul care ii ameninta apogeul lui Gray. Nu va stii ce l-a lovit nici macar in momentul respectiv...

Maria este usuratica si se foloseste de minciuni pentru a ajunge din nou la Gray.

Trist este faptul ca sansele sale scad cu cat eu imi recapat curajul si stima de sine, iar sansele ca Maria sa mai ramana in joc sunt aproape nule.

Maria nu stie sa joace jocul lui Gray, pare ca stie, insa nu este deloc asa.

Gray asteapta un alt oponent...

Acum ca ea s-a afirmat alaturi de jokerii ei si a reusit sa bage spaima in Gray, cosidera ca nimic nu o mai poate opri. Dar daca nu este adevarat? Intotodeauna vor aparea oponenti noi, iar Gray nu va reusit niciodata sa le faca fata fara mine si armata lui de clovni cu creiere prajite. Am cea mai mare influenta asupra lui Gray, iar daca clovnii ma vor asculta, s-ar putea ca revolutia sa ia sfarsit cat de curand...

Ţi-e frică de clovni?Where stories live. Discover now