Capitolul 29

22 2 0
                                    

Capitolul 29

Clara, Alexis si Tomi 652 sunt blocati in rulota si sunt incoltiti de jokerii maniosi.

Jokerii tabara cu brutalitate peste rulota veche, care se balangane de la stanga la dreapta, unii dintre aceastia, incepand sa loveasca cu putere geamurile semi sparte. Infing topoarele in geamurile aproape sparte, fiecare ciob incepand sa pice in nisipul aramiu, umed, sub amenintarea furtunii care zgudie pamantul.

In timp ce persoanele afla in rulota sa smucesc de la stanga la dreapta, incercand sa se agate de un perete, de ceva stabil, tipetele accentueaza mai tare teroarea care a pus stapanire pe protejatii ai lui Gray.

Alexis este speriata, iar titepele puternice venite din partea ei ar putea trezi si mortii. Aceasta se afla in unul din cele mai negre colturi ale rulotei, fix in coltul unde acoperisul acesteia a fost distrus de topoarele ascutite ale jokerilor. Isi tine genunchii stransi intre bratele protectoare, iar atunci cand unul dintre jokeri isi vara privirea prin deschizatura acoperisului rulotei vechi, aceasta zbiara cat o tin plamanii.

Clara alearga rapid spre Alexis, talpile alunecandu-i de-a lungul podelei manjite cu sangele aprins, insa se prinde bine de marginea patului si atunci cand pune mana pe veioza de pe noptiera, care mai are putin si cade, o arunca spre jokerul hidos.

Lovit din plin, jokerul cade pe spate, totodata cu toporul care se prabuseste in nisipul umed, fiind calcat in picioare de ceilalti salbatici.

Clara poarta o expresie animalica, afisandu-si dantura manioasa si incepe sa caute alte obiecte prin jur, avand nevoie de arme pentru autoaparare.

Aceasta se opreste pentru o clipa, amintindu-si de briceag si incepe sa se caute prin buzunarele camasii murdare, plina ochi de sange. Mainile slabe, scheletice, ii tremura cumplit, insa reuseste sa-l gaseasca in buzunarul drept.

In timp ce Clovnul si Alexis raman pititi in acelasi colt, lupandu-se cu picaturile ploii agere care intra prin crapatura rulotei, Clara se plaseaza in dreptul usii si trage aer in piept cu incredere.

Sprijinindu-se cu greu de peretii rulotei, aceasta reuseste sa ajunga in dreptul usii, privindu-i pe Tomi 652 si Alexis, care sunt inspaimantati, crezand ca acesta este sfarsitul lor.

Chiar daca Clara stie ca dupa usa acestei rulotei se afla o tona de jokerii, furiosi, maniosi si gata sa-i ucida cu sange rece, adanc, in interiorul ei, nu se teme.

Aceasta este increzatoare si mai puternica niciodata, chiar daca Gray nu se afla prin preajma.

Simte ca se poate proteja pentru prima oara, de una singura in fata pericolului principal, jokerii sangerosi ai Mariei.

Clara impinge cu putere usa si sare peste jokerii murdari, ploati si insangerati pana in dreptul talpilor. Este prinsa in ghearele jokerilor, insa se zbate cu putere, lama unuia dintre topoare nimeridu-i talia de viespe, icnind imediat. Pipaita, zgariata de ghearele care incearca sa o insafaca, Clara reuseste sa se elibereze, prabusindu-se in nisip, continuand sa paseasca in spate rapid, speriata si tremuranda.

Jokerii vin rapid spre ea, inaltand topoarele deasupra capului, inima Clarei incepand sa se zbata cumplit in pieptul mic si uscat.

Aceasta afiseaza briceagul, infingandu-l cu putere in jokerul care se aproprie exagerat, picand pe picioarele fine si tremurande ale ei. In timp ce Clara arunca priviri pierdute, simtind cum plamanii i se fac ghem in piept, unul dintre jokeri reuseste sa-i smulga briceagul din mana si tipa cu putere spre Tomi 652.

Ridica ochii spre rulota, in timp ce jokerii salbatici incearca sa o prinda si observa ca odata ce au patruns, acestia au prins-o pe Alexis si Tomi 652 fulger.

Ţi-e frică de clovni?Where stories live. Discover now