Capitolul 6

6.4K 308 3
                                    

                    

-Nu înțeleg care e problema lui, îi spun Bellei care observase că nu eram în apele mele încă din momentul în care îmi reluasem locul.

-Sofia, nu îl băga în seama, vrea doar să îți facă viața grea.

-Și a reușit deja! Niciun profesor nu mi-a vorbit așa ca el, de ce a apărut  deodată și se crede cel mai bun de pe aici? Adică eu chiar vreau să fiu o elevă bună și așa am fost mereu. Acum s-a trezit el să spună că, de fapt, nu merit lăudată. Cine se crede?!

-Hai mai bine pe hol, te mai liniștești puțin.

De unde atâta fericire, când ieșim pe hol dăm nas în nas cu Patricia, ea ce mai vrea?

-Tu și domnul Christian vă cunoașteți, ieșiți în afara orelor?

-Patricia, nu înțeleg care e problema ta, cu ce ți-am greșit de te comporți așa cu mine?!

-Exiști tu, asta e problema mea! Hai explică ce căutai cu profesorul de engleză înainte să afle toată școală ce fel de persoană ești. Vă vedeți și seara în particular?

Deja simțeam cum îmi crește pulsul, fata asta deja exagerează! Nu mai suport să aud nici măcar un cuvânt din gura ei, eram eu destul de nervoasă.

-Vrei să îți spun eu ce ești? Ești o fată de moravuri ușoare.

La auzirea acestor vorbe îi dau o palmă zdravănă care îi lasă urmă. Ea mă prinde apoi de mână și face același lucru, noroc că era Bella acolo că altfel ... eu poate aș fi cedat, dar ea sigur continua să mă lovească.

-Asta nu se va termina așa, îți promit!

Bella mă ia și mă duce la baie. Îmi dau cu apă pe față și ea începe să vorbească:

-E adevărat ce spune Patricia, ai venit cu proful de engleză la școală?

-Da, dar nu o interesează pe ea asta, spun nervoasă.

-Și mie de ce nu mi-ai spus?

-Bella, tu ești deja supărată din cauza lui Alex, asta chiar e nesemnificativ pe lângă problemele mele. S-a întâmplat să treacă pe lângă mine cu mașina și s-a oferit să mă aducă la școală, nimic mai mult. Plus că nu asta e problema acum, ci felul în care s-a comportat Patricia. Dacă va scoate vorbe aiurea când nici nu se pune problema de așa ceva? Adică l-ai văzut cum s-a comportat la oră cu mine.

-Nu cred că va face asta, cât de bătută în cap să fie?

-Destul încât să îmi facă mie viața un calvar, sigur vrea să mă vadă exmatriculată. Îi spun în timp ce la fel de nervoasă mă îndrept spre clasă.

Sper doar că nimeni nu a aflat despre cearta dintre mine și Patricia, asta chiar nu ar fi fost bine. Am deja probleme cu un profesor, nu vreau să îmi fac și altele tot din cauza lui practic. Când intrăm în clasa îl văd pe domnul director  care mă aștepta împreună cu Patricia, bineînțeles.

-Domnișoară Moon, vă rog să vă luați geanta și vă aștept pe amândouă la mine în birou!

A perfect, mai bine de atât nici nu se putea întâmplă! Acum mai eram chemată și în biroul directorului, asta pentru prima dată în patru ani. Când spuneam că anul acesta vreau să fie diferit, nu mă refeream la asta, de ce se înțelege totul greșit? Intru în birou și observ că era prezent și domnul Christian. A, normal că era prezent, din cauza lui au început toate probleme!

-Bună ziua, zic politicos în timp ce îmi ocup locul indicat de domnul director.

-Sofia și Patricia ați putea spune motivul pentru care v-ați împărțit palme pe hol?

Joc cu dragostea la riscWhere stories live. Discover now