14. Onverwachte gevoelens en "schone" lakens

5.5K 324 74
                                    

Onverwachte gevoelens en "schone" lakens

-❀-❀-❀-

Zijn huis is echt enorm. Ik was er dus een paar keer langsgekomen –inclusief dat gedeelte dat hij naakt op de oprit stond,- maar nu zie ik dus, hoe groot het is van dichtbij. Hij fietst de oprijlaan op en zet zijn fiets tegen de garagedeur aan. Daarna loopt hij naar zijn voordeur en doet hij het zachtjes open. Hij legt nog een vinger op zijn mond en er komt een zachte, reutelende ssst uit. Vervolgens moet hij er verschrikkelijk van hoesten en ik geef hem een pets tegen zijn rug. Boos kijkt hij achterom.

Als ik binnen ben, doet hij de deur weet op slot. Ik sta in een enorme gang met een marmerenvloer en alles is kraakwit. Ik durf geen stap verder te doen, want dan ben ik bang om met mijn modderschoenen sporen achter te laten. Chris legt zijn sleutels op het tafeltje neer bij de voordeur – wit-. Aan de muur hangt een schilderij. Het is wit met in het midden drie vlekjes. Als ik er lang naar kijk, lijkt het alsof de vlekken beginnen te draaien. 'Kom,' sist hij en trekt mij mee een enorme trap op waar wel vier man tegelijkertijd omhoog kan. Als hij boven is kijken we naar links en naar rechts en hij sluipt voor mij uit richting een deur.

Langzaam doet hij de deur open en met een enorm gekraak. Opeens krijgt Chris een enorme dreun tegen zijn hoofd, zodat hij naar achter wankelt en mij meesleurt naar de grond. Als ik omhoog kijk, zie ik een oudere Chris, voor Chris' zijn neus staan. 'Jack, verdomme! Moet dat nou?' kreunt Chris. Jack staat grijnzend met zijn armen over elkaar naar Chris te kijken en hij steekt zijn hand uit. Chris slaat het weg en komt langzaam overeind. Hij pakt mij beet en sleurt mij omhoog. Jack snuift hard in de lucht en trekt een vies gezicht. 'Heb je weer eens gedronken, broertje?'

Jack's ogen glijden langzaam over mijn lichaam. Hij grijnst zijn enorme witte tanden bloot. Hij is een halve kop groter dan Chris en heeft in plaatst van bruin haar, blond haar. Maar beide hebben ze een smalle neus en duidelijke jukbeenderen. Ook lachen ze precies hetzelfde en hun stemmen zijn bijna niet te onderscheiden. Ik durf hem bijna niet aan te kijken, want hij staat in zijn onderbroek voor mijn neus.

Dan beweegt er iets in het bed en hoor ik een zacht kreetje. 'Verdomme, Jack. Wat doet je broertje hier?'

'Wat doen jullie verdomme in mijn bed?' zegt Chris kwaad. Hij loopt naar zijn bed en trekt het dekbed van het meisje af, die ook behoorlijk schaars gekleed is. Het meisje draagt alleen een mini- slip. Snel doet ze haar handen voor haar borsten en rent richting Jack. Chris kijkt haar stomverbaasd aan.

'Je hebt een eigen bed, waar je je eigen behoeftes in kan doen, Jack!'

Jack komt naar hem toe en doet nonchalant zijn armen over elkaar. 'Maar,eh, we waren door het bed gezakt.' Hij kijkt hem met een opgetrokken wenkbrauw aan en geeft mij een knipoog. Het meisje – ik schat haar twintig- is druk bezig om haar BH te zoeken en trekt vervolgens een T-shirt aan.

'Zit er nu... Sperma in mijn bed?' Het laatste woord, zegt hij fluisterend tussen tanden en lippen in.

'Tot morgen,' roept hij tegen Chris en geeft hem een dreun tegen zijn schouders. Het meisje geeft hij een tik op haar billen en lang kijkt hij mij aan. Vervolgens gooit hij de deur met zo'n harde dreun dicht, dat het dartbord van de deur af valt.

'Eikel!' roept Chris hem na en verslagen gaat hij op zijn bed liggen. Dan klopt hij op het stukje waar geen dekbed ligt – waar het meisje net lag-. 'Dat was Wendy, de vriendin van mijn broer,' mompelt hij.

Ik kom verlegen naar hem toe en ga op het bedrand zitten. Hij wrijft met zijn hand over mijn rug. Dan schuift hij van zijn bed af en geeft mij een pyjama, die twee maten te groot zijn. 'Dankje,' mompel ik.

'Daar is de badkamer.' Hij wijst naar een deur die in zijn kamer zit. Ik loop naar de deur toe en doe het zachtjes open. Het is een enorme ruimte en het valt me op dat het weer wit is. Er is een bad, een enorme glazen douche en twee wastafels aan elkaar. De wasbak is van steen en als ik het kraantje opendraai, komt er uit de kraan een soort waterval. Ik plens wat warm water in mijn gezicht en droog mijn gezicht af met mijn pyjama. Ik durf die kraak witte handdoeken niet te gebruiken.

Call it stupid (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu