21. De Hailey kloon doet zijn werk goed

5.5K 301 197
                                    

De Hailey kloon doet zijn werk goed

-❀-❀-❀-

Nerveus tik ik met de hak van mijn schoen tegen de steen. Chris komt relax naast mij zitten en zucht.

'Hailey. Dus jij en Shane, He?'

Ik rol met mijn ogen en lach spottend. 'Lees jij Secrets?' Ik kijk hem aan en gniffel. Hij lacht weer spottend en doet zijn armen over elkaar. Hij heeft zijn haar niet gedaan, zodat het plat op zijn voorhoofd zit. Nog steeds is hij sexy, ondanks zijn kringen onder zijn ogen.

Door hem is Kathe dood. Moordenaar... galmt er door mijn hoofd.

'Tja. Shane en ik. Punt.' Ik snuif hard en kijk de andere kant op. Hij springt van de rots af en legt één arm langs mijn been en kijkt mij strak aan. 'Hailey,' fluistert hij met zijn diepste stem en hij kijkt mij donker aan.

'Het liefste pak ik je nu vast en zoen ik je.-'

'Gore eikel!' schreeuw ik en duw hem met al mijn kracht weg. 'Jij, vieze, vuile idioot!' Mijn vinger prikt in zijn borstkast. 'Jij, klootzak.' Het laatste klonk zwakjes.

'Godverdomme. Laat me met rust. Ook al kan je niet stoppen om over mij te denken.'

'Hailey. Eigenwijze!' schreeuwt hij boos. Zijn handen grijpen mijn schouders vast en hij schudt mij bijna door elkaar.

'Laat me gaan! Ik haat je!' schreeuw ik. 'Ik wil niks met je te maken hebben.' Mijn vinger gaat trillend de lucht in. 'Jij lul,' zeg ik hardop fluisterend. Een traan rolt over mijn wangen.

'Ben je klaar?' schreeuwt hij naar me. 'Want ik kan het niet aanzien dat je met Shane er vandoor gaat!' Hij begraaft zijn hoofd in zijn hand en kijkt weer na een paar seconde op. Zijn gezicht is rood aangelopen. Ik doe een stap naar hem toe. 'En jij en Fleur dan?' fluister ik. 'Verklaring alsjeblieft?'

'Fleur? Dat is gewoon een vriendin. Niet meer en minder,' sist hij terug en draait een rondje om mij heen en pakt mijn schouders van achter vast en zijn hoofd legt hij vlak bij mijn oor.

'Je bluft.' Het wordt tuf ik bijna uit. 'En je tien andere ex -vriendinnetjes?'

Hij lacht hard en laat me los. Hij loop achteruit en spreidt zijn armen. 'Tien? Ik had er wel honderd. Geloof je dat nou echt, Hailey?'

Ik loop hem achterna en hij blijft lopen. 'Staan blijven!' gil ik. 'Ik praat tegen je.'

'Hij draait zich naar me om en hij blijft staan. 'Hailey. Jij houdt diep van binnen van me en ik hou van jou.' Hij hijgt het uit en doet een stap dicht naar me toe. Er is nog maar drie centimeter tussen ons. Zijn adem ruikt naar rook en ik ga snel met mijn hoofd omlaag. 'Geef het toe. Daarna laat ik je voorgoed met rust.' Ik snuif en schud mijn hoofd. Hij plant een kusje in mijn nek, heel zachtjes en langzaam. 'Oke, Hailey,' fluistert hij. 'Maar je moet weten, ik ben gek op je.'

Mijn knieën worden slap en snel sla ik mijn armen over elkaar en kijk de andere kant op. Hij draait zich om en loopt terug de school in. Ik zucht bibberend. Hij blijft een moordenaar...

Ik ga met Shane de openingsdans doen, puur om wraakgevoelens kwijt te kunnen. Ik bal mijn vuisten en mijn hoofd wordt rood.

Met grote stappen been ik de school in, nog maar een paar meter en ik heb Chris ingehaald. Ik grijp zijn schouder vast. Verward draait hij zich om en mijn vuist gaat langzaam naar achter en met een knal beland het op zijn neus. De hele school kijkt ons met grote ogen aan en iemand laat een potlood vallen. Chris wankelt met open mond naar achter en grijpt zijn neus beet. Bloed druipt uit zijn neus en hij schreeuwt het uit van de pijn. 'Verdomme, Hailey! Moet dat nou?' schreeuwt hij woest.

Call it stupid (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu