24. Ik ben de cheerleader redster van de dag

5.7K 304 120
                                    

24. Ik ben de cheerleader redster van de dag

-❀-❀-❀-

Dames en heren,

Over twee weken is het zover: de kerstvakantie! Hebben jullie al de kerstinkopen gedaan? Ik anders wel! Mijn jurk is eindelijk binnen voor het gala en het staat me perfect! Voor de rest een snelle week overzicht:

Chris DeGraw is druk bezig met inpakken. In de herfstvakantie is hij weg. Zo hier en daar hoor ik reacties van meiden:

"Pfff, zijn we eindelijk van die lul af!" Nomi Tengredie.

"*Zucht diep en legt hand op de borst* kan ik niet hem een afscheidszoen geven?' Yeffra Cole

"Ik ga hem zo missen!" Boo Summers.

En andere bla bla. Weetje, ik ga die gast echt missen. Over wie moet ik anders roddelen? Zal hij al afscheid hebben genomen van Hailey? We komen het binnenkort te weten.

Het nieuwe meisje, ook wel Kyller Goedelen, blijkt alle jongens liefdesbrieven en andere onzin, allemaal af te wijzen. Is ze lesbisch? Of heeft ze al een vriendje? Het antwoordt: geen van beide. Ze vindt het heerlijk om jongens gewoon om haar vingers te winden.

Annabel alias Queen Bee alias de knapste van de school, heeft ook al een jurkje bestelt. Een prachtige jurk dat op maat is gemaakt en haar boezems extra goed uit haar jurk laten ploppen. Hij is ook helemaal vol met Swarovski stenen. Maar weetje wat ik hoorde van een bron? Dat de jurk gewoon uit China komt en gewoon vol zit met plastic glittersteentjes? Aaai, bitch... Nou dames en heren, we hebben geen discobal meer nodig dus! En oja, neem voor de zekerheid een zonnebril, voor het geval je wordt verblind. En niet door haar beauty... Want ja, Kyller heeft haar de troon afgepakt, oeps. Misschien kan ik je beter geen Queen Bee maar noemen Annabel?

Hailey Summers is druk bezig met oefenen voor de openingsdans. Ze schijnt een beetje stroef te zijn. Ook als het gaat om de liefde met Shane. Haar gedachtes blijven uitgaan naar die van Chris.

Zullen die ooit samen komen?

Shane is doet zoals gewoonlijk zijn best om haar tot zich te winnen.

De docent die betrapt werd met de hoofddirecteur, is ondertussen samenwonend. Drie keer raden met wie. Juist, ik kan al je gedachtes lezen ;). Ik hoor nog van jullie en jullie van mij!

XXX

Secrets,

Ik ben overal.

****

Ik zit op mijn bureau stoelen langzaam laat ik mezelf draaien en draaien en draaien, totdat ik misselijk word. Abrupt laat ik mijzelf stoppen met draaien en mijn hoofd blijft maar tollen. Ik moest eigenlijk vandaag naar bijles Engelse Literatuur, maar ik had daar geen behoefte aan. Want gemiddeld een 4,9 is prima... toch? Ik kan mijzelf wel voor de kop slaan, maar ach ik voel me toch niet zo lekker. Mijn potlood laat ik op de achterkant steeds harder dreunen op mijn bureau en ik zucht hard. Wiskunde, ook niet echt mijn sterkste kant. Ik laat mijn hoofd op mijn hand zakken en schrijf op een los blaadje: Wie is Secrets?

Annabel

Ilsy

Jill

Lauren

Allison

Iemand die ik totaal niet ken?

Annabel, Ilsy en Jill streep ik door

Call it stupid (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu