4.BÖLÜM"kar küresi"

52K 1.9K 210
                                    

(Bora Çetin)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Bora Çetin)

22.12.2021

Keyfli okumalar💕

Kalbimin en hüzünlü köşesinde bir kız çocuğu saklı.Öylesine boynu bükük beklediği bir kaldırım köşesi var.Her kötü anıya içerlenmiş titrek gözlerle bakıyor etrafına.Her kötü anı kalbinin teker teker can çekişmesine sebep olur.En kötüsü de unutmaya çalışmakla geçiyor.Neyi unutmak istese anıları tekrar gözlerinin önünden geçiyor.

İşte kötü bir anı daha zihninde canlanıyor.

"Güzel kızım hadi gidelim." diyen babama baktım dolu gözlerimle.Titrek nefesler çekmeye devam ederken iç çekişlerimde hızlanmıştı.Ağlmak istemiyorum ama ağlıyorum.İnsan istemediğini neden yapıyor ki?

Tek dizi üstünde önümde durdu.Formamın gri eteğinde ki tozları sirkeledi usulca."Sen benim kızımsın.Hiç yakışıyor mu senin gibi güzel bir kızın kavga etmesi?" dedi ılımlı bir sesle.Küçük ellerimi güven dolu elleri ile sarmaladı.Gözlerimin içine baktığında daha fazla dayanamayarak ağladım."Baba...benimle dalga geçtiler..." dedim kırık sesimle.

Anlayışlı gözlerinde kocam bir şefkat yeşerdi."Güzel kızım ağlama.Ölürüm senin gözlerine." dedi yaşları nazikçe silerek."Çocuklar acımasız olabiliyorlar.Doğruyu bilseler yaparlar mı hiç?Büyüdüklerinde bu yaptıkların utanacaklar."

"Bana kimsin sen dediler.Ne olduğun bile belli değil dediler." dedim hıçkırarak."Ben kimim baba?"

Babam üzgün bir surat takındı.Omuzları çöktü neredeyse.Yinede dirayetini korudu."Sen Ahsen Kara'sın.Sen Zeki Kara ve Sare Kara'nın mucizesin.Sen bizim kızımızsın." dediğinde babama sıkıca sarıldım.

"Ben sizin kızınızım." dedim hıçkırıklarımın arasından.

O gün okuldaki arkadaşlarımın terkedilmiş bir bebek olduğumu öğrenerek dalga geçtikleri bir gündü.Saç baş kavgamızdan sonra müdürümüz velilerimizi arayarak okula çağırmışlardı.Babam ilk kez benimle ilgili şikayet aldığı için koştur koştur okula gelmişti.O korku dolu hali gözlerimin önünden gitmiyor.

Üzgün Ahsen'de...

Anılar...Bazen insan kalbinde büyük fırtınalara gebe bırakacak kadar keder dolu olabiliyor.

"Senin ağzına s*çarım puşt!"

"G*tün yemez onu!"

Mahalleden işittiğim tanıdık sesler ile kaşlarım hafifçe çatıldı.Köşeyi dönmek için attığım sarsak adımları hızlandırdım.Gözlerimdeki ıslaklığı hızla kurulayarak karşımdaki manzaraya bakakaldım.Atilla abi ve Raşit yumruk yumruğa kavga ediyorlar.Çevrelerindeki bir kaç kişi duruma el atmaya çalışsalar da öylesine sert darbelerin havada uçuşması onları duraksatmaya yetmiş olmalı.

Kadın DüşmanıWhere stories live. Discover now