7.BÖLÜM"seslerin şehveti"

43.9K 1.6K 75
                                    


30.01.2022

Keyifli okumalar💕

Dünden bugüne kalan şeyleri hep geçmiş olarak anarız.Geçmişte yaptıklarımızı bugüne yorumlarız ki gelecekte sağlam adımlar atalım.Geçmişte kalan şeyler sadece anılar değil.Ruhlarımız da öyle değil midir?Hergün yenilenirler; ya mutluluklarla ya da üzüntülerle.Ruhlarımızı duygularla yenileriz.Çünkü onlarda duygularımız gibi soyut bir kavram.

Suyun akışı gibi geçer zaman.Önündeki engelleri düşünmez sadece geçip gider.Bende önümdeki engelleri düşünmedim.Hiç bir zaman pes eden taraf olmadım.Hep inat ve azimle hareket ettim.Hayatımı duygular şekillendirdi.Yine inat ve azimle asılıyorum işime.Bir kadın, bir kadın düşmanı ile nasıl yol almaya çalışabilir ki?Bütün insanlığa küsmüş birisini nasıl yenileyebilir ki?Ruhunu duygularıyla nasıl yenileyebilir? Nasıl bir kadındı ki ona olan kini yüzünden kadınlardan nefret edebilir?

Benim içimde öyle bir sıkıntı var ki bugün yatağımdan dahi çıkmak istemiyorum.Sanki adım atsam yer yarılacakmış gibi hissediyorum.

Bugün pazartesi.Ablamın olayının üzerinden dört gün geçti.Annemin barut gibi evde yüzümüze bakmadan hareket edişleri, babamın sessizliği, abimin durgunluğu ve ablamın kaçışlarıyla dolu bir dört gün.Biliyorum olayların sıcaklığından herkes bir tarafa savruldu fakat birisi ağzını açtığında ateş tekrar harlanacak.O güne kadar herkes kendini hazırlamaya çalışıyor bunu anlıyorum.

Murat abi ise ablamı tek bir gün eksik bırakmıyorum.Gizliden gizliden ona sarılıp yaralarını kapatmak için sevgisini dibine kadar yaşatıryor.Tabi banada yine onların yardakçısı olmak düşüyor.

Eh sapların kaderi!

Yataktan kalkmak için tekrar bir harekete geçtim.Terapi için Bora beyin evine gitmem gerekiyor.Gitmeyi ne kadar çok istediğim ise aşikâr.Garip bir karamsarlık hakim üzerimde.Verimli geçmesi için üzerimdeki kötü duyguları atmaya çalıştım.Hayırlısını dileyerek hareketlendim.

Lavaboda elimi yüzümü yıkayıp hızla Çiğdem'in evindeki küçük dolabımın karşısına geçtim.İki gündür burada kalıyorum.Çiğdem'in evinde hep bir kaç parça eşyamı bırakırım.Bir evimde burası sonuçta.

Dolaptan siyah bir elbise çıkarttım.Bugün ki karamsarlığımın varlığını devam ettirmek istiyor olmalıyım.Derin bir iç çekip aynalı konsola geçtim.Saçlarımı sıkı bir at kuyruğu yaptım uğraşmadan.Havanın serinliğini göz önünde buludurarak trençkotumu alıp odadan çıktım.

Havanın serinliğini göz önünde buludurarak trençkotumu alıp odadan çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gözlerimi dalgınlığıma karşı devirerek odaya girip büyük çantayı aldım.İçinde terapi defterimi kontrol ettim.Telefonumuda çantaya atarak tekrar dış kapıya yürüdüm.Ayakkabılarımı ayakkabılıktan alıp kapıyı açtım.Siyah topuklularımı giyip kapıyı kapattım ve iki defa kilitleyip arkamı döndüm.

Kadın DüşmanıWhere stories live. Discover now