20.BÖLÜM"ruh ikizi"

31.1K 1K 91
                                    

29.10.2022

Keyifli okumalar🎈

Sevgi geniş bir kavramdır.Bir çok şeyin sevilmesidir.Diğer bir tür ise aşktır.Lakin o sevgi kadar yürekli, geniş değildir.Hem güzeli doruklarına kadar yaşatan hem de kötüyü, acıyı iliklerine kadar hissettirir.

"Tufan yalvarırım lütfen tekrar deneyelim.Ben seni çok seviyorum lütfen."

Yağmur hala direniyordu aşkına karşı.Fakat o aşkı yanlış seçimlerle kaybetmişti.Şimdi ise cefasını çekiyordu.

"Uzatma artık Yağmur.Seninle neden evlendiğimi biliyorsun.Mecburdum ve evlendik ama bitti.Bunu anla artık.Sana karşı kibar davranmaya çalışıyorum ama eğer ayağını damarımın üzerinden çekmezsen çok fena olacak!" dedi Tufan Yağmur'un yüzüne karşı.

Yağmur Tufan'ın kolundan tutup yalvarırcasına "Tufan lütfen yapma.Bırakma beni.Ben seni seviyorum.Bak bir bana.Bittim tükendim.Dayanamıyorum sensizliğe." dedi.Gözündeki yaşları silip zoraki bir gülümsedi."Beni seviyorsun biliyorum.Bende seni seviyorum bil bunu artık.Onu sevmiyorum.Sen-"

Tufan kolunu Yağmur'un elinden kurtarıp "Yeter artık Yağmur!Sen sevgiden bahsedebilecek en son kişisin!Gelip bana beni sevdiğini söyleme.Hem ben seni sevmiyorum.Ben Ahsen'le birlikteyim.Sok bunu kafana!" dedi Tufan.

Yağmur kaşlarını çatıp "Onu sevmiyorsun!" dedi inatla.

"Onu seviyorum." dedi Tufan kelimeleri vurgulayarak.

"Hayır sevmiyorsun." dedi Yağmur kafasını iki yana sallayarak.İnanmak istemiyordu.Seviyordu Tufan'ı."Git buradan Yağmur." dedi Tufan odanın kapısını işaret edip.

Yağmur bir adım geri gidip iki eli ile kendisini gösterdi. "Baksana Tufan bir bana!Aşığım sana diyorum.Seni seviyorum diyorum.Ya ben senin karındım ya.Sen benimle evliydin.Neden böyle olduk?" dedi bağırarak.

"Çünkü bu formalite bir evlilikti.Üstelik sadece kağıt üzerinde.Sen her şeyi bilerek en başından kabul etmiştin.Sırf baban yüzünden, sırf vicdanım yüzünden evlendim seninle.Sen ise bunu sevgiye yoruyorsun.Seninle evli olduğum her gün b*ktan geçiyordu.Şimdi bırakta nefes almaya çalışayım!" dedi daha yüksek bir sesle.

Yağmur işaret parmağını sallayıp "O rahatlamak için alacağın nefesi benimle alacaksın.O kadınla almana izin vermeyeceğim!" dedi ve odadan çıktı.Kapının sertçe kapanan sesini duyan Tufan gözlerini yumup "Aslı!" diye bağırdı.Sekreteri içeri girip "Efendim Tufan bey?" dedi.

Tufan deri sandalyesine oturup "Başım çatlıyor, ağrı kesici varsa getir." dedi.

"Peki efendim." diyip çıktı odadan sekreteri.

***

Ahsen'den

"Rezil oldum ya rezil oldum!Off Çiğdem ya, Tufan duymaz dimi?Yanlış anlayacak."

Salonda volta atıp tırnaklarımı kemiriyor, bir taraftan da Çiğdem'e dert yanıyordum.Söylemiştim onlara anlatmadıklarımı.Tufan'la olan ilişkimi, Bora beyin bana olan davranışlarını.Tahmin ettiğim gibi çok hoş karşılamamıştı.Ama saygı da duymuştu.Saygı duymayan biri var; o da Zeliha.Anlattığımdan beri kaşlarını çatıp kızgın kızgın suratıma bakıyor.Tufan'dan hiç hazetmediğinden bahsetmiş miydim?

Tüm bunlardan öncelik yaşadığım o kötü andaydı aklımın meşguliyeti.Bora bey beni öperken Esra hanıma yakalanmıştık.Çok fena rezil olmuştum.Esra hanım ise özür dileyip çıkmıştı odadan.Bu daha çok utanmama neden olmuştu.Bizi sevgili ya da her ne halta o sanmıştı belki de.

Kadın DüşmanıWhere stories live. Discover now