11.BÖLÜM"kafa karışıklığı"

39.3K 1.4K 88
                                    

26.03.2022

Keyifli okumalar💕

Bir mikroskobun lamında küçük bir kan damlası gibiler.İkiside kan, ikiside mikroskopla inceleniyor, ikisinide profesyonel insanlar inceliyor.Arada ki fark ise, ikisinin farklı organizmalara ait olması ve farklı kişiler tarafından incelenmesi.Ne Bora Ahsen gibi, nede Ahsen Bora gibi.İkisinin tek ortak noktaları inatçı olmaları.

Şeytanlarının seslerinin suskunluğunu bozmak için uzaklaştı yasaklı nefesten.Gözlerine bakmadı.Arkasını döndü.Yatağına oturdu.Sırtını ona öfkeli genç kadına döndü ve cenin pozisyonuna geçti.

Bora karşısında ki güçlü durmaya çalışan kadına bakmadı.Onunla ilgili planları vardı.Kalbini böyle kırmamalı.Yoksa her şey saçma sapan bir şeye dönüşürdü."Git artık."

Söyleyebildiği tek şey buydu.Artık ne olması gerektiğini ne yapması gerektiğini bilemez olmuştu.Şeytanların sesleri onun düşünmesine izin vermiyordu.Planları çıkmaza mı giriyor?

****

Ahsen arabayı Çiğdem'e bırakıp eve yürüyerek gitmeyi düşündü.Ciddi anlamda sinirleri bozulmuştu.Her an onu öpmesi, üstelik kadınlara karşı olan tutumunu düşünürsek."O bir kadın düşmanı.Bana vurduğunda bile bu kadar düşündürtmemişti..."

"Kız kim vurdu sana?"

"Ah Neciş ya korkuttun beni!" dedi Ahsen elini kalbinin üzerine koyup, sol elinin baş parmağı ile üst dişlerine bastırıp kaldırdı.Mahalleye ne ara girdim ne ara Necmiye teyzenin evinin önüne geldim bilmiyorum.Zaten kadın radar gibi; sabah, öğle, akşam kapı önünde geleni geçeni radarına alıyor.

"Kendi kendine konuşup duruyosun.De bakalım, kim dövmüş seni?" dedi merakla.

Ahsen gözlerini devirip "Boşver Neciş.Hem sen bizim için örgü battaniye yapacaktın.N'oldu o iş?" dedi tek kaşını kaldırıp.

"Az kaldı kuzum.Seninkini mor, Çiğdem'inkini pembe yapıyorum.İkinizinki aynı anda bitsin diye sırayla yapıyorum.Az kaldı." dedi gülümseyip.

"Neyse Neciş ben gidiyorum.Hüsnü amcaya selamlar." dedi ve el sayıp yanından uzaklaştı Ahsen.

Necmiye teyze örgü yapıp para kazanıyor.Hüsnü amca ise eşi.O da emekli ve sürekli evde ya da kahvede olur.Çok tatlı bir çift.

Ahsen yavaş adımlarla apartmana yürümeye devam etti.Bir yandan da bugün ki yaşamış olduğu şokları tartışıyor.Resmen kendi içerisinde bir soğuk savaş çıkartmıştı.

Apartman kapısından içeri girecekken birisine çarptı Ahsen."Pardon.Çok özür dilerim." dedi çarptığı kişiye bakarken.

Yağmur çatık kaşlarını normal haline getirdi."Bir dahakineye dikkatli olmanızı tavsiye ederim." dedi iğneleyici bir tavırla.

Ahsen böyle bir tepki beklemediği için "Üzgünüm." dedi.

Yağmur yanından geçecekken duraksadı."Ha bir de," dedi aniden duraksayarak."eşimi ayartmaktan vazgeçin.Bir daha yakın bir mesafede görürsem görmemezlikten gelmem."

Ahsen duyduğu şeylere kaşlarını çattı.Ne münasebetti?İtiraz edecekken Yağmur lafını kesip "Umarım anlatabilmişimdir." dedi ve yanından geçip gitti.

Bu kadın beni ne ile itham ettiğinin farkında mı? "Kocasını ayartıyormuşum.Terbiyesiz!" diye mırıldandı ve merdivenlere yöneldi.

****

"Çocuklar eve gittiğinizde bir resim yapmanızı istiyorum.Mesela en çok istediğiniz bir şeyin resmini yapın.Tamam mı?" dedi Çiğdem yerde sırayla oturmuş küçük çocuklara.

Kadın DüşmanıWhere stories live. Discover now