Charlie Charlie

3.5K 122 58
                                    

De meeste van jullie hebben wel gehoord van de Charlie Charlie Challenge,een challenge waar je de opdracht krijgt om een geest op te roepen. Die challenge is op het internet zeer beroemd geworden en er zijn steeds veel jongeren die de challenge doen(maar weglopen als een potlood beweegt -_-)

De meeste kennen het verhaal van Charlie als volgt: Charlie Charlie is een 9-jarige Mexicaan die zelfmoord pleegde door zichzelf dood te schieten. Als je hem probeert op te roepen en het lukt gaat hij je achtervolgen voor de rest van je leven en gaat hij de reden zijn van je dood.

Om het spel te spelen , pak een vel papier en teken twee lijnen zodat ze een kruis vormen. Zet een "YES" in de rechter en linker benedenhoek , en een "NO" in de resterende twee. Plaats 2 potloden boven de lijnen zoals je op het foto ziet en Zeg dan "charlie charlie,are you there?" De bovenste potlood gaat op YES bewegen als het werkte. Nog iets dat je nooit mag vergete is dat als je niet meer de challenge wil doen vraag dan "charlie charlie,can we stop?" En wanneer de potlood op ja beweegt brand het blad die je gebruikt hebt voor de challenge zodat charlie je niet lastig valt.



Short Horror Stories (Dutch)Where stories live. Discover now