Lisa

1.3K 70 16
                                    

Lisa was een eenzame,5-jarig kind dat vaak gepest wordt door haar andere medeleerlingen in het kleuterschool,vooral door Laura,omdat Lisa vrienden wilde zijn met haar gaf Laura haar iets anders. De leerkrachten straften de leerlingen nooit ook al weten ze dat dit niet mag gebeuren. Maar als Lisa terug probeerde te vechten kreeg zij de straf. Ook al was Lisa een lief meisje,elke keer als ze vrienden probeert te maken wordt ze genegeerd door de andere kinderen. Het leek alsof ze onzichtbaar was. Op haar zesde verjaardag,werd Lisa wakker om 4 uur 's nachts door een nachtmerrie. Ze ging naar de badkamer,waste haar gezicht en keek naar zichzelf in de spiegel. Opeens voelde ze iemands hand op haar schouder,met een mes dicht bij haar gezicht.

"Wees niet bang,Lisa. Ik ga je bevrijden van deze gevangenis dat mensen "het leven" noemen."

Lisa bleef stilstaan en glimlachte naar haar spiegelbeeld,totdat de man achter haar haar leven beëindigde. 2 uur later,na de dood van Lisa,werd de dood van Laura bekendgemaakt.

Als je Lisa wil zien,ga naar de badkamer om 4 uur 's nachts met een mes in je hand. leg het mes achter je op de grond,kijk in de spiegel en zeg:

Little murdered girl,Lisa Blaine.

You had a hard life,but you were not the one to blame.

It was Laura,who didn't want you to get well.

Instead she made your life a living hell.

But she wasn't alone,and I admit it.

I killed you, and I do not regret it.


Als dit werkt ga je iemand het mes horen pakken achter je.

Als dit werkt ga je iemand het mes horen pakken achter je

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Short Horror Stories (Dutch)Where stories live. Discover now