The Blank Face (Slenderman)

317 25 1
                                    


Het was winter. Alles buiten was bedekt met sneeuw zodra de volle maan zichtbaar werd. Het was rond vier uur toen Elise wakker werd door geklop op de deur die naar het achtertuin leidt. Ze keek van haar raam naar het achtertuin maar er was niets, zelfs geen voetprenten op het sneeuw.
Ze trok het zich niet aan en stapte naar de keuken om iets te nemen dat haar hoofdpijn hopelijk vermindert. Toen Elise bij de voordeur stond kreeg ze het gevoel dat iemand naar haar zit te kijken. Hoe meer ze daaraan dacht hoe meer bang ze werd.
Zonder een tweede keer na te denken stapte ze naar de voordeur en opende ze die. De eerste ding die haar aandacht trok was een man die in haar voortuin stond. Hij had geen ogen, toch voelde Elise dat hij recht in haar ogen keek. Ze probeerde de deur te sluiten maar opeens stond hij recht voor haar. Elise viel op de grond door schrik en keek vol met angst naar de man voor haar toen ze een wapen probeerde te zoeken zag ze opeens alleen zwart.

 Elise viel op de grond door schrik en keek vol met angst naar de man voor haar toen ze een wapen probeerde te zoeken zag ze opeens alleen zwart

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Short Horror Stories (Dutch)Where stories live. Discover now