Het Ware Verhaal Achter Annabelle (Requested)

1.5K 55 5
                                    

Iedereen kent wel de horror film "Annabelle". Maar de meeste mensen kennen niet het verhaal die achter de film zit.

In de film kun je zien dat een man,John, deze Annabelle pop cadeau doet aan zijn zwangere vrouw, Mia. Hij doet dit omdat zij een collectie porseleinen poppen heeft en deze Annabelle pop haar collectie zou vervolledigen. Dit is dus fictie. John en Mia hebben nooit bestaan. De echte Annabelle pop was een verjaardagscadeau voor Donna (28 jaar), een beginnende verpleegster, gekregen van haar moeder. Donna's moeder heeft de pop in 1970 gekocht in een hobby winkel.

Je ziet ook dat de eigenaars van Annabelle, Mia en John, werden aangevallen door 2 leden van een duivelse sekte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je ziet ook dat de eigenaars van Annabelle, Mia en John, werden aangevallen door 2 leden van een duivelse sekte. De man werd neer geschoten door een politie agent en de vrouw, Annabelle Higgins, was doodgebloed met de pop in haar handen. Haar bloed gleed via het oog van de pop naar binnen, hierdoor zou de pop bezeten zijn geraakt. Ook dit is fictie. In het echte leven zou de pop bezeten zijn door Annabelle Higgins. Die als kind alleen gestorven zou zijn en niet als volwassen vrouw. Maar ook dit klopt niet echt. De demon die de pop heeft bezeten verstopt zich achter de kleine Annabelle Higgins.

Verplaatst Annabelle zich zelf echt? Ja, dit gebeurt bij Donna en haar huisgenoot Angie. Eerst waren dit kleine, voorzichtige verplaatsingen op het bed, waar Donna de pop achterliet. Echter, na een tijd werden deze bewegingen merkbaarder. Donna en Angie vonden de pop in andere kamers dan waar ze haar hadden achtergelaten, soms ging Annabelle terug naar de kamer van Donna met de deur toe terwijl ze hier eerst niet zat. Zo vonden ze haar ook een paar keer terug met gesloten armen en haar benen over elkaar, terwijl ze bij andere gelegenheden recht op haar benen stond leunend tegen een eetkamerstoel. Ze hebben haar ook eens knielend op een stoel gevonden, wat raar was want als Donna haar op haar knieën zette viel ze om.

De pop zou in de film ervoor gezorgd hebben dat er een vuur ontstond in de keuken, ze zou zelf Mia, de zwangere vrouw, een klein stukje naar de keuken gesleept hebben. Je kan het al raden, dit was fictie. Dit heeft de pop nooit gedaan.

Ook Evelyn, de buur vrouw van John en Mia, die de boekenwinkel zou hebben, heeft ook nooit bestaan. Evelyn heeft haar ziel opgeofferd aan de duivel om de geboren baby, Leah, van Mia en John te redden. Dit klopt niet, want niemand heeft zijn/haar ziel opgeofferd aan de demon van Annabelle.



Short Horror Stories (Dutch)Where stories live. Discover now