Eyeless Jack

60 2 0
                                    

Het laatste keer dat ik over eyeless Jack schreef was het een cringy quote-achtig iets, dus hier is een meer deftige versie waarin ik meer uitleg geef over hoe deze CreepyPasta beroemd werd. To be honest wil ik dit hele boek gwn herschrijven door hoe cringy ik het nu vind, maar heb ik daar tijd voor? 

Anyways, genoeg gezaag. Hier is Jack's verhaal~



Jack Nichols was een van de vele studenten die niets anders wilden dan deftige punten, daar focuste hij zich meestal op. Dit veranderde toen hij Jenny ontmoette, een meisje dat stiekem samen met een groep (cult) een demon vereerde. Jack kwam dit vrij laat te weten; hij werd onvrijwillig opgeofferd aan de demon. Toen dat gebeurde heeft Jenny, met de hulp van haar groep, Jack blind gemaakt door een hete vloeistof in zijn ogen te gieten. Dit zorgde ervoor dat hij iets later stierf. Dit was wel niet het einde, Jack slaagde erin om terug tot leven te komen als gevolg van de opoffering. Zijn lichaam is nu bezeten door een demon. De zwarte vloeistof kwam als tranen uit de plaats van zijn ogen, zijn tanden zijn scherper dan ze ooit zijn geweest en zijn huid werd bleek. Zodra hij terug tot leven kwam vermoordde hij de hele groep die hem op deze gruwelijke manier heeft opgeofferd en at hij hun nieren, dit werd een van de dingen waarvoor hij nu bekend staat. 

 

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: May 07, 2020 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Short Horror Stories (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu