Laughing Jack (Part 2)

534 30 3
                                    

Er waren geen sporen van de moordenaar.

Dat is wat de politie gezegd heeft gisterennacht. Ik nam de oude baby monitor die ik nog had en legde het in de kamer van James en nog ene in mijn kamer. Zo kan ik direct weten of dat James in gevaar is of niet.

03.00 uur

Ik werd wakker door het gegiechel van James door de baby monitor. Zijn gegiechel veranderde snel in een huilend toon. Ik pakte een keukenmes en liep James' kamer binnen. Het licht in zijn kamer werkte opeens niet...

"James?!"

Geen antwoord. Het enige dat ik kon horen was iemand die diep ademhaalt. Opeens hoorde ik het liedje 'Pop Goes The Weasel' afspelen. Toen ging het licht vanzelf aan, en daar zag ik hem. James, mijn enige zoon, genageld aan de muur...zijn ogen en tong waren weg van zijn gezicht. Maar hij ademt, hij leeft nog. Ik haalde hem voorzichtig van de muur en legde hem op zijn bed terwijl ik een ambulance belde.
Opeens hoorde ik iemand achter mij lachen. Ik draaide me om en zag niemand. Toen ik terug naar James keek werd hij recht voor mijn ogen neergestoken door een clown met zwarte en witte kleren...Laughing Jack.

Toen de politie en ambulance arriveerden was Jack weg, niemand geloofde wat ik verteld had. Ze beweerden dat ik James op zo'n gruwelijke manier vermoordde.

Ik zit al twee jaar in dit mentale ziekenhuis. De enige reden waarom ik nu nog leef is: ik hoor nog steeds het lied in mijn hoofd...het stopt niet...

All around the mulberry bush the monkey chased the weasel 

The monkey thought it was all in fun

Pop! Goes the weasel...

~•~•~•~•~•~•~•~
Het liedje staat boven vermeld dus check it out als je het niet kent

Short Horror Stories (Dutch)Where stories live. Discover now