Bell Witch Haunting (Requested)

249 20 5
                                    

Het verhaal begint in 1817, toen een boer genaamd John Bell vanuit North Carolina verhuisde naar een boerderij van 230 hectare in Robertson County, Tennessee, een landelijk gebied niet ver van de grens met Kentucky.

Volgens de legende begonnen Bell en zijn familie kort na zijn aankomst vreemde geluiden te horen: rammelende kettingen, verstikkende geluiden en zwaar geklop op de muren. Uiteindelijk hoorde de familie stemmen, of beter gezegd, een enkele stem die toebehoorde aan de heks waarvoor het verhaal is genoemd.

Bell vertelde dit aan leden van de lokale gemeenschap, en mensen uit de hele omgeving hadden al snel gehoord van de spookachtige gebeurtenissen. Sommige buren bleven overnachten in Bell's hut, zodat ze het zelf konden ervaren.Op dit punt variëren de verhalen afhankelijk van wie het verhaal vertelt. Sommige verhalen beweren dat de geest een mannelijke slaaf was die Bell in het verleden had gedood, terwijl anderen zeggen dat hij iemand was die hij bedroog in North Carolina, die terugkwam van achter het graf om wraak te nemen.

De meest populaire theorie is dat de heks een buur was genaamd Kate Batts, die een sterke afkeer had voor Bell en zijn dochter, Betsy.

Het verhaal ging werkelijk Zuidelijke folklore binnen toen Bell onder verdachte omstandigheden stierf. Mensen zeiden dat hij was vergiftigd door de heks die de boerderij vervloekte.

Er zijn natuurlijk een aantal versies van het verhaal en je kunt naar een ander in de video hieronder luisteren/kijken.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Requested by  @CasperFeijen 

Hope you like it,ookal is het niet zo goed lol 

Ik heb amper tijd om iets deftigs te schrijven dus ja...sorry 

Oh en ik was aan het denken of ik nog een Q&A zou maken bij 150K reads. Laat me weten of jullie dat willen in comments! 

Peace out~

Short Horror Stories (Dutch)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora