Robert De Behekste Pop (Requested)

1.6K 68 28
                                    

In de jaren 1800, Thomas Otto en zijn familie verhuisden in een herenhuis op de hoek van Eaton en Simonton straten in Key West,Florida. Nu bekend als de Artist House. De Ottos stonden bekend  met hun bedienden, soms zelfs mishandelen ze hen.

Een vrouw werd ingehuurd om te zorgen voor hun zoon, Robert. Op een dag, zag mevrouw Otto haar  zwarte magie beoefenen in hun achtertuin en heeft ze haar ontslagen.

Voordat ze wegging, gaf de vrouw Robert een realistische pop die ongeveer een lengte van 1 meter had, het had knopen als ogen, echt haar (iedereen geloofde dat het de haar van Robert was), en was gevuld met stro.
poppen dat op echte kinderen lijken waren niet vreemd in deze tijd, maar deze bleek speciaal te zijn. Robert noemde de pop naar zichzelf en vaak was het pop gekleed in zijn kleren. Robert, de pop, werd zijn betrouwbare metgezel. Hij nam het met hem wanneer hij ging winkelen in de stad. De pop had een plaats aan de tafel, waar Robert stiekem het pop eten zou geven toen zijn ouders niet keken. 
Al snel na, koos Robert ervoor om bij zijn tweede naam, Gene aan te duiden. Als zijn moeder hem Robert noemde. Vertelde hij haar dat Robert de naam was van de pop. Gene werd vaak gehoord in zijn kamer toen hij met Robert praatte. Gene zou iets te zeggen in zijn kinderlijke manier en reacties kunnen in een veel lagere stem worden gehoord. Zijn moeder ging soms in zijn kamer. Als ze binnen komt ziet ze haar zoon in een hoek zitten, terwijl Robert op een stoel zat of op het bed wijzend naar hem. Dit was slechts het begin.
Huishoudelijke voorwerpen en speelgoed van Gene werden gegooid door de kamer, en er werd gegiechel gehoord. Wanneer deze ongewone handelingen plaatsvonden, zei Gene altijd: "Robert deed het!" De jongen kreeg de straf, maar het was Robert zijn schuld. Familieleden van de Ottos  voelden dat het tijd was om iets te doen. Met de aanbeveling van een tante, de ouders van Gene  namen Robert weg van Gene en plaatsten hem in een doos op de zolder. Dit is waar hij woonde voor vele jaren.
Na de dood van zijn vader, besloot Gene om in de Victoriaanse herenhuis met zijn nieuwe vrouw te wonen. Gene werd een kunstenaar, en voelde dat het huis ruim was en zou een plaats voor hem zijn om te schilderen. Hij ging naar de zolder en vond daar zijn speelgoed waar hij vroeger mee speelde. Gene nam de pop mee met hen overal waar ze gingen. Hij zat zelfs in zijn favoriete kleine stoel terwijl Gene en zijn vrouw in de buurt sliepen. Mevrouw Otto stierf een tijdje later aan onbekende redenen. En Gene volgde al snel achter.
Mensen die voorbijgingen van het huis van Gene hoorden een demonische lach uit het huis. Robert bleef helemaal alleen in het lege huis totdat een nieuwe familie het huis gekocht heeft. De pop werd opnieuw verplaatst in de zolder. Het werd vaak gevonden in het hele huis. Op een avond, werd Robert gevonden aan de voet van het bed van de eigenaren giechelen met een keukenmes in zijn hand.
Robert werd later verplaatst naar de East Martello Museum in Key West, waar hij in een glazen doos zit. Ondanks zijn nieuwe woonruimte, gaf Robert niet op met zijn dreigende manieren. Bezoekers en medewerkers beweren dat ze de pop hebben zien bewegen. Een werknemer was het glazen kist waar Robert in zat aan het schoonmaken, toen hij klaar was schakelde hij al de lichten uit en ging naar zijn huis.
De volgende dag toen hij terug in het museum kwam waren alle lichten ingeschakeld, en Robert zat in een andere positie dan de nacht vóór. Sommigen zeggen dat hij je zelfs zou vervloeken. Als je een foto van hem wil nemen dan moet je het beleefd vragen. Hij zal zijn hoofd bewegen in toestemming. Echter, als hij dat niet doet en je trekt toch een foto, zal een vloek overkomen op jou en iedereen die je in het museum begeleidt. Hetzelfde zal gebeuren als je hem uitlacht.

Tot nu toe,blijft Robert aan de East Martello Museum.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Short Horror Stories (Dutch)Where stories live. Discover now