Nathan The Nobody

54 7 0
                                    

Alright dus ik had al een paar maanden geleden over deze Creepypasta gehoord. En ik was er zo in geïnteresseerd dat ik nu pas research over hem deed en er veel over te weten kwam. En de reden waarom ik de informatie die ik vond hier wil posten is omdat ik vind dat deze Creepypasta vrij underrated is, he deserves some love. En ook omdat ik te weinig update 😂🔫 So yeah, enjoy.

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~

¤ Deze CP werd gecreëerd door IvyDarkRose op DeviantArt ¤

Nathan Maxwell Lux is een seriemoordenaar rond de 26 jaar oud

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Nathan Maxwell Lux is een seriemoordenaar rond de 26 jaar oud. Hij heeft lang, zwart haar, twee verschillende oogkleuren, (door een genetische verschijnsel bij zijn geboorte) en zijn donkerkleurige outfit zorgt ervoor dat hij niet te veel aandacht krijgt wanneer hij in het openbaar komt. Hij kan zich in elke verlaten plaats bevinden waardoor het moeilijk is om een vaste woonplek voor hem te benoemen.
Zijn verleden, en diegene die hij in die tijd verloor, beïnvloedde wie en wat hij nu is geworden. Dit is hoe het allemaal begon:

Als tiener was Nathan niet echt populair in tegenstelling tot zijn tweelingzus. Op school werd hij vaak gepest, maar dat hield hem nooit tegen om zichzelf te verdedigen wanneer het nodig is. Hij bracht meestal zijn tijd door op de speelplaats, ofwel met zijn enige vriend of gewoon alleen met zijn koptelefoon die een goed excuus was om iedereen rond hem te negeren. Zijn zus, in tegendeel, had altijd wel een vriendin bij zich. Ze schreef zich bovendien in in de dramaclub op haar school omdat ze zo geïnteresseerd was in acteren. Dit zorgde er wel voor dat ze soms later thuiskomt dan Nathan.
Om te voorkomen dat haar iets overkomt terwijl ze op weg is naar huis wachtte de tweelingbroer van Crystal op haar na school, zodat ze ook samen een beetje tijd kunnen doorbrengen.
Op een dag wanneer ze elkaar weer na school zagen had Nathan een slecht gevoel in zich waardoor hij opeens paranoïde deed, toch had hij gelijk om zo bezorgd te zijn; want toen ze op weg waren naar huis werden ze beide ontvoerd. Nathan deed op dat moment wat hij kon om zijn zus te verdedigen toen hij zag dat zij als eerste werd aangevallen, maar dat zorgde er alleen voor dat hij zelf in elkaar werd geslagen tot hij bewusteloos op de grond viel.

De zwartharige tienerjongen werd wakker in een donkere, koude kamer, hij herinnerde zich direct wat er gebeurde. De mannen die hem en zijn tweelingzus ontvoerden waren van plan om hun ofwel te gebruiken om geld te verdienen, oftewel te vermoorden moesten ze niet meer van nut zijn. Dat kwam Nate te weten nadat hij een gesprek hoorde tussen twee van de mannen. Zodra hun voetstappen stiller werden maakte hij zich meer en meer zorgen om zijn zus.

Waar zou ze zijn?

Is alles oké met haar?

Leeft ze zelfs nog...?

Deze vragen verlieten de gedachten van Nathan toen hij een herkenbare stem hoorde schreeuwen. Op dat moment verloor hij al het geduld in hem. Het feit dat hij zijn eigen zus niet kan redden gaf hem het gevoel dat hij waardeloos is, dat hij niet sterk genoeg is. Hij kon dat gevoel niet meer aan en werd er gek van, dat is wat hem op de eerste plaats veranderde in de seriemoordenaar die hij nu is.

Op dezelfde nacht slaagde Nathan erin om de bende van 4 mannen met koud bloed te vermoorden. Maar dat was niet genoeg, niet volgens hem.
Hij besefte hoe lang hij hierover deed toen hij het lijk van zijn zus in het midden van de kamer naast hem vond. Dit was nog een oorzaak van het feit dat hij emotieloos is geworden. Het verlies van zijn tweelingzus betekende veel voor hem sinds zij, naast zijn beste vriend, de enige was die hem begreep en met hem overeenkwam.

Ookal werd Crystal op een jonge leeftijd vermoord, dat was nooit een excuus voor haar broer om het leven van een kind of een tiener ten einde te brengen. Het enige wat hij wil bereiken is dat mensen die bij haar moord betrokken waren hiervoor langzaam en pijnlijk sterven.

Short Horror Stories (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu