Chapter 1

5.1K 146 67
                                    

*POV Julia*

*TRINGG*
'Ugh rot wekker' zeg ik met mij allersexyste ( A/N is dat een woord? ) ochtendstem. Ow wacht, ik heb me nog niet voorgesteld, heei ik ben Julia Brooks, 18 jaartjes jong mijn hobby's zijn dansen, en soms handbal ik en natuurlijk shoppen! Maar laat ik nu maar uit mijn bed gaan, want ik heb straks mijn laatste examentoets!

Ik stap uit bed en pak een setje kleding. Zie media 👆. Ik loop naar de badkamer en stap onder de douche. Als ik klaar ben doe ik gauw mijn make-up. Niet dat ik daar lang mee bezig ben hoor, ik haat make-up ik draag alleen een beetje mascara.
Als ik beneden ben loop ik naar de keuken waar mijn moeder ontbijt staatbte maken. 'Goodmorning mamss' zeg ik en ik geef haar een kus op haar wang. 'Goedemorgen Honey' zegt mijn moeder. Ik ben meteen sip, zo noemde Louis mij altijd, maar ik laat me niet kennen! Die vieze vuile klootzak heeft me verlaten zonder ook nog maar één berichtje te sturen. 'S-sorry Juul' zegt mijn moeder, ik kan de spijt in haar ogen zien. 'Geeft niet mams, hij is de tranen niet waard.' Als we aan het ontbijten zijn vraag ik 'mam, waar is pap?' 'Je weet toch, hij moest vroeg werken.' reageert ze. 'ohja.'

Als het 8:00 is ga ik naar school. 'Doei mam, tot straks! Ik ga vanmiddag nog wel even met Liv, Hannah en Eric vieren dat we klaar zijn met de examens!' en ik geef haar een kus op haar wang. ' 'Doei lieverd, en succes hé!' 'Doei mam!' en ik gooi de deur dicht.

Als ik op school aan kom loop ik meteen naar "ons" tafeltje, gelukkig zit de rest er al anders ben ik ook zo loner. 'Heeui peepzz' roep ik hyper. 'Je lijkt gewoon echt op Louis van one direction zo hoor!' zegt Eric. Ik kijk meteen naar Hannah en Liv, ze zijn wel fan, maar toen ik het ze vertelde niet zo meer en vooral van Louis niet. 'Ugh Eric, hoe vaak moet ze nog wel niet zeggen dat dat onmogelijk is!' neemt Hannah het voor me op. 'Thanks Han' zeg ik. 'Geen probleem' zegt ze. 'Maar..-' verder komt Eric niet want de bel gaat. Wat wel fijn en super Cool is, Eric is homo dus alles wat je met meiden bespreekt kan je ook met hem bespreken!
'Let's do This!' roept Liv. 'Mevrouw Jones stilte alstublieft' zegt onze docente. Ugh wat een tut, naar soms kon ze wel aardig zijn!

*1 uur later* (SpongeBob)

Eindelijk klaar! Ik was een van de laatste die nog bezig waren dus Liv, Han en Eric stonden waarschijnlijk buiten. Ik lever mijn wiskunde examen in en loop naar buiten. 'Heei heei hoe ging het studie bolletjes?!' roep ik naar ze als ik ze zie staan. 'Goed hoor kiddo!' roept Eric terug. 'Erihihic.... Je weet datbik die naam haat!' zeg ik. 'Ja daarom doe ik het ook,... Kiddo' 'Okeee.. Laten we gaan' zeg Hannah. Dus we gingen met z'n allen naar de stad. Natuurlijk eerst starbucks! 'Wat wil jij Juul?' vraagt Liv. 'Ehmm... Doe maar gewoon chocolade melk plz' antwoord ik. 'Oke' Als iedereen zijn drinken heeft gaan we ergens achterin zitten, en we praten over school en dingen. 'Ik ga volgend jaar in Londen studeren, aan die nieuwe dansschool!' zegt Liv. 'OMGG LIVIEE IK OOK' roep ik uit. 'OMG! zullen we dan samen een appartement kopen?' vraagt Liv. 'Jaaa doen we!' 'Waar gaan jullie eigenlijk studeren?' vraagt Liv aan Hannah en Eric. 'Ik ga in Amerika studeren als visagiste.' zegt Hannah enthousiast. 'Ik ga studeren in Australië voor journalistiek.' zegt Eric. 'M-maar dan zien we elkaar zo weinig' zeg ik sip. 'Ja maar we gaan zeker wel contact houden hoor!' stelt Hannah me gerust. 'Ja dat is waar' geef ik me over. 'Laten we dan nu shoppen!!!' schreew ik.

*2 u later*

Ik heb nu 4 tassen, Hannah 3, Eric 2 en Liv ook 4. 'Owh sorry guys, gotta go' zeg ik. 'Geen probleem, ik moet ook gaan, we gaan morgen met het hele gezin voor de telefoon zitten wachtend op de uitslag!' zegt Liv. 'Bel me wanneer jullie iets weten!' zeg ik. Ik geef ze allemaal nog een knuffel stap op mijn fiets ( wat trouwens met 4 tassen best lastig gaat ) en rijd naar huis.

'BEN THUIS MAM!' roep ik als ik binnen ben. 'Mama is uit eten met vriendinnen.' 'Aaah!' ik schrik me rot en daar staat mijn broer. 'Ugh Thomas je liet me schrikken.' 'Sorry kiddo.' zeg t hij met een grijns. Thomas is mijn grote broer, hij is altijd zo'n beschermend typ geweest weet je wel, we kunnen het ook heel goed samen vinden. 'Nou dan word het maar pizza opwarmen hé' zeg ik. 'Ja is goed, kies jij maar vast een film uit.' zegt hij. Ik loop naar de kast en kijk wat rond, ik pak meteen de Hunger Games. Als de pizza's op zijn ga ik naar boven. 'Goodnight grote broer' en ik geef hem een knuffel. 'Goodnight kiddo.' zegt hij. Ik ben te moe om te reageren dus ik loop meteen naar boven. Eenmaal bovenaan loop ik naar de badkamer, haal mijn make-up eraf, poets mijn tanden en kijk nog even naar de kleine vlinder tattoo op mijn linkerpols. Ja inderdaad, ik heb mezelf gesneden en heb zelfs een keer zelfmoord proberen te plegen, maar het is me nooit gelukt omdat Eric me heeft gered. Ik ben nog een tijd depressief geweest en dat is allemaal ZIJN schuld, nou maar hopen dat ik hem NOOIT meer tegenkom, en met die gedachte van ik in een droomloze slaap.

*****************************
Heei allemaal!,
Ik vind het echt cool dat jullie mijn verhaal lezen! Het is mijn eerste verhaal dus als je tips hebt moet je ze gewoon geven, daar heb ik dan wat aan. Thankyou allemaal.

Love you

Xx Marije

Bewerkt op 6 augustus 2016.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now