Chapter 21

2.1K 67 3
                                    

*POV Julia*

Als de jongens klaar zijn met hun concert blijven we met zijn allen nog even te kletsen.

'Jullie waren echt goed.' zegt Thomas en hij geeft me een knuffel. Ik kijk blozend naar beneden, niemand hoeft mijn rode wangen te zien. 'Awhh, ze moet blozen!' kiert Louis lachend. 'Louhou hou op.' zeur ik. 'Nee Honey, i won't.' lacht hij. Ik sta op en sping vol bovenop Louis. Ik begin hem te keitelen en hij giert het uit.

'P-pl-please J-ju-juul.' lacht hij. 'Wat zeg je dan?' vraag ik. 'A-aller-allerliefste, k-knapste, leukte en l-liefste Julia, g-genade a-alsjeblieft.' zegt hij lachend en de tranen lopen over zijn wangen.

'Dat is wat ik wou horen.' zeg ik tevreden en ik ga weer zitten. 'Oké..., ik ga dus nooooooit meer grappen met Julia uithalen.' zegt Liam bang. 'Ik ook niet.' zegt Sofie en de rest knikt instemmend. 'Deed ik toch al niet.' zegt Liv schouderophalend. 'Goed zo, jullie beginnen het te leren!' lach ik en de rest lacht mee.

'Kan ik je even spreken Juul?' vraagt Niall nerveus aan me. 'Tuurlijk.' antwoord ik. 'Zullen we dan heel even naar de gang?' vraagt hij nerveus. 'Yeah.. Sure.' zeg ik twijfelend. Oh god ik heb echt geen idee wat me nu weer te wachten staat.

Als we op de gang staan begint hij met praten. 'Lieve Julia, het spijt me zo wat er allemaal is gebeurt. Zullen we het achter ons laten?' vraagt hij aan me en hij pakt mijn handen. 'Ja natuurlijk.' antwoord ik met een grote glimlach. 'Nou in dat geval... Wil je weer bij ons komen wonen?' vraagt hij. 'Niets liever.' En ik geef hem een kus, hij gaat over in een tongzoen. Na een tijdje trek ik terug en kijk hem glimlachend aan. 'Ik hou van je.' zegt hij. 'Ik ook van jou.' zeg ik.

'Zullen we maar weer terug gaan?' vraagt hij. 'Is goed.'
We lopen terug en de rest stopt met praten. 'En?' vraagt Maria. 'Nee het is niet gelukt.' zegt Niall sip en hij kijkt naar beneden. Ik snap wat Niall bedoelt en speel het mee. 'Ja sorry.' antwoord ik.

'Hoe kun je? Haat je ons of zo?' snikt Louis. 'Rustaag.' lach ik. 'Het was maar een geintje.'
Ze kijken ons verbaast aan. 'Stelletje gemeneriken!' roept Maria. 'Aanvalleeeen!' roept Harry en ze stormen op ons af. Niall rent weg maar ik blijf staan. Ik kijk ze gemeen grijnzend aan en ze stoppen voor mijn neus. 'Laten we maar achter Niall aan gaan.' zegt Louis en ze rennen weg. Ik kijk trots naar Thomas en hij schud lachend zijn hoofd. 'Niemand kan winnen van Julia.' zeg ik en Thomas schiet in de lach.

'Je bent geweldig Juul.' hikt hij. 'I know right.' en ik ga naast hem op de bank zitten.

♠♠♠♠

Niall en ik lopen mijn hotel binnen, ik loop naar Bernadette toe. 'Hallo Bernadette.' 'Hallo Julia, is dat niet die jongen die ik hier niet naar binnen mocht laten?' vraagt ze. 'Nee, het is weer goed tussen ons. Ik kom mijn spullen ophalen, ik ga weer bij de rest wonen.' zeg ik. 'Wat fijn! Veel plezier meid. Hier heb je mijn nummer je kan me altijd bellen als je weer moet vluchten.' lacht ze. 'Dankjewel Bernadette, echt bedankt voor alles.' zeg ik. 'Geen dank meid. Nou ga je spullen maar pakken.' 'Oké, Doei!' En we lopen naar boven om mijn spullen te halen.

♣♣♣♣
Niall en ik zitten in de auto, we zijn op weg naar huis. 'Niall, hoe doen we dat met managment?' vraag ik. 'Ik heb echt geen idee Juul.' antwoord hij zacht.
'Hmm, rijd maar naar Simon, ik heb wel een ideetje.' 'Weet je het zeker?' vraagt hij. 'Jaha, rijd er nou maar naar toe.' zeur ik. 'Oké oké, rustig babe.' lacht hij. 'Sorry.' grinnik ik.

We komen aan bij het management en Niall parkeert de auto, we stappen en uit en lopen naar binnen. We lopen naar de balie. 'Waar is Simon Cowell?' vraag ik beleefd. 'Heb je een afspraak?' vraag de mevrouw. 'Nee maar dit is een van zijn cliënten.' zeg ik en ik wijs naar Niall. 'Oké, verdieping 5 kamer 523.' zegt ze. 'Oké bedankt.' antwoord Niall en we lopen naar de lift.

Ik stap de lift in en meteen klemt Niall zich aan me vast. Oja, hij heeft claustrofobie. Ik druk op de 5e verdieping en de lift komt in beweging. Ondertussen klameer ik Niall en de lift gaat omhoog.

Als de lift stopt lopen we er uit en Niall slaakt een zucht. 'Eindelijk.' zegt hij en ik moet grinniken. We lopen door de gangen en stoppen voor kamer 523. 'Ik ga wel naar binnen, blijf jij maar hier zitten, ik regel dit.' zeg ik tegen Niall. Hij gaat zitten en ik klop op de deur.

'Kom binnen.' zegt Simon en ik open de deur. 'Hallo Julia, kom binnen.' zegt hij enthousiast. Ik loop naar binnen en ga op de stoel zitten. 'Wat brengt jou hier?' vraagt hij. 'Ik wil praten over de relatie van Niall en mij.' zeg ik. 'Nou wat heb je te vertellen?' vraag hij.

'Niall wilt geen fake relatie meer met dat model. We willen samen blijven. Onze liefde is echt en dat zal altijd zo blijven.' zeg ik duidelijk.

'Dat is dat jammer. Het is niet goed voor de publiciteit, als jullie het niet nu per direct uitmaken dan ga ik allemaal roddels over jou en Niall verspreiden. Jullie carrière is dan voorgoed verdoemt.' grijnst hij.

'Wedden van niet.' glimlach ik. 'Hoezo niet?' vraagt hij verbaast. Ik pak mijn mobiel en laat het bandje lopen. Ja inderdaad, ik heb net alles opgenomen van ons hele gesprek. 'Oké oké, jullie mogen een relatie hebben. En nou wegwezen!' zegt hij geïrriteerd. 'Dankje.' antwoord ik. Ik loop naar buiten en zie Niall zitten.

'We mogen onze relatie houden.' zeg ik trots. 'Hoe heb je dat gedaan?' vraagt hij verbaast. 'Ik heb ons hele gesprek opgenomen, ik heb het hem laten horen, hij had namelijk niet echt leuke dingen gezegd.' lach ik. 'Dankjewel je bent de beste!' zegt hij en hij zoent me. 'Weet ik toch.' zeg ik. 'Let's go.' zegt Niall en we lopen naar de auto. Op naar huis.

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Heeei peepz,

Hier nog een deeltje!

Lees allemaal mijn nieuwe boek! Long Lost Sister! Proloog staat er al op!

Plzz lees het dat zou ik zoooo gaaf vinden!

Loveyouuu💘

Vote/ comment?

Love XMarije❤❤

Ik had het trouwens nog niet gemeld maar ik heb een nieuwe cover! Gemaakt door xlynnxHSx

Thankss ! 😛💙

Bewerkt op 6 augustus 2016.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now