Chapter 22

2.1K 68 24
                                    

*POV Louis*

We staan met z'n allen op het vliegveld, we gaan straks naar Nederland. We zijn alweer een weekje verder nadat Julia weer bij ons kwam wonen, echt Jezus wat heb ik die meid gemist zeg! We staan nu op een vliegveld in Ierland, we gaan naar Julia's ouders. Ik ben bang dat ze boos op me zijn, want ik heb wel hun dochter pijn gedaan.... Maar ookal dacht ik dat het het beste was, deed het bij mij ook zoveel pijn. Nu heb ik haar terug, danst ze met ons, gingen we op vakantie, heeft Harry haar bedreigd, is ze verliefd op Niall, Niall ging vreemd, ze woont weer bij ons. Er is gewoon idioot veel gebeurt!

'Vlucht Dublin-Amsterdam vertrekt in 20 minuten, wilt u alstublieft inchecken en alvast naar het vliegtuig gaan. Ik herhaal: vlucht Dublin-Amsterdam vertrekt in 20 minuten, wilt u alstublieft inchecken en alvast naar het vliegtuig gaan. Dankuwel.' word er omgeroepen.

'Let's go!' roep Julia blij en ze huppelt weg. 'He wacht op mij!' roep ik haar na. Ik huppel achter haar aan en samen huppelen we naar de incheck ding.

Als we hebben ingecheckd lopen we naar het vliegtuig. We zitten niet in een privé-jet omdat de meiden dat niet wilde, we zitten gelukkig wel eerste klas.

Ik ga bik het raam zitten en Harry gaat naast me zitten. Harry en ik zijn altijd al close geweest maar een relatie? Larry? Nee dat zit er niet in. De meeste fans geloven day het waar is maar nee, Larry is niet real. ( A/N sorry voor de mensen die Larry shippen, ik ben niet zo van Larry. Sorryy, waarschijnlijk zullen ze in de meeste boeken niet echt zijn x )

Ik pak mijn mobiel en mijn oortjes en luister muziek. Ik doe mijn ogen dicht en val langzaam in slaap.

*POV Julia*

Ik hoor dat we gaan landen en die mijn riem vast. Ik kijk naast me en zie Niall slapen. Ik pak Nialls hand vast en geef er een kneepje in, ik vind het zielig om hem door elkaar te schudden. Langzaam maar zeker word hij wakker en kijkt suf om zich heen.
'We gaan landen sunshine.' fluister ik. 'Oh, oké.' zegt hij schor en glimlacht naar me. Ik glimlach terug en geef hem een kus.

Als het vliegtuig geland is staan we op en stappen het vliegtuig uit. We lopen het vliegveld ( hoe de fuck noem je dat gebouw? 😟 ) binnen en meteen begint het gegil. Ik trek mijn muts nog iets verder over mijn oren en loop stevig door. Ik wil naar de lopende band van om mijn koffer te pakken, maar Niall pakt mij hand en trekt me terug. Ik kijk hem vragend aan. 'De bodyguards halen onze koffers omdat het nu veel te druk is.' legt hij uit. 'Maar hoe weten ze dan wat mijn of Liv's koffer is?' vraag ik verbaast. 'Ze hebben er zendertjes in de koffers geplakt, ze hebben een speciaal apperaatje dus ze vinden onze koffers eerder dan dat wij zouden doen.' zegt Liam die naast ons is komen lopen. 'Owhh, nu snap ik het.' zeg ik.

Ik kijk naar de fans die zich helemaal tegen de hekken hebben gedrukt om ook maar met hun vinger ons aan te raken. Ik vind het echt creepy. Ik kijk zoekend door de horde fans, gewoon, omdat het grappig is.

We lopen naar buiten en gaan naar het zwarte busje. Mijn familie zou proberen te komen, maar ik snap het ook wel het is veels te druk. Opeens hoor ik iemand schreeuwen. Ik kijk om maar zie niks. Ik loop weg van de groep en ga naar de zijkant van het gebouw. Ik kijk om de hoek en zie daar een jongen staan met 4 andere jongens om hem heen. Ik weet niet wie die arme jongen is maar dit hoort niet. Omg, dit is al de 3e keer in mijn leven dat ik iemand zo moet redden, maar oke. Ik zie dat een van de jongens een mes trekt en naar de bedreigde jongen toeloopt. Hij wil uithalen maar ik ren er heen en spring ervoor.

'AAAAHHH' schreeuw ik uit van de pijn. De jongens schrikken en en de jongen met het mes doet een stap naar achteren. Ik draai me om. 'What the fuck ben je aan het doen asshole.' spuug ik in zijn gezicht, ik moet veel moeite doen want die snee op mijn rug is volgens mij heel groot en diep. 'Hij brak het hart van mijn zusje.' zegt hij boos. 'Dus?! Dan ga je hem maar bijna vermoorden?! Hij zal een goede reden hebben gehad.' roep ik. In mijn ooghoek zie ik de jongens en meiden de hoek om komen lopen. 'Wil je de reden horen?' vraagt de jongen boos. 'Met genoegen.' zeg ik. 'Hij vond haar niet meer leuk.' zegt hij. 'Dat is een rede sul! Welk niveau doe je? Min kader ofso?' roep ik uit. 'Hij verdient dit!' roept hij boos en hij wil de bedreigde jongen aanvallen. Ik trap hem in zijn ballen en sla hem vol in zijn gezicht.

'Eerst langs mij.' snauw ik. 'Ik vecht niet met meisjes.' zegt hij. 'Nou je hebt me net anders wel een grote snee bezorgt! Erger kan niet toch?' vraag ik. 'Kom op dan!' zegt hij. Ik ga goed staan en wil uithalen maar ik word tegengehouden. Ik zie Colin staan, mijn privé-bodyguard. Hij is even oud als ik maar veel groter en gespierder. 'Colin laat me nou.' sis ik naar hem. 'Sorry Julia, ik kan je dit niet laten doen, je bent al gewond.' zegt hij bezorgt. 'En hij dan?' vraag ik en ik wijs naar de bedreigde jongen. 'Dat is Ashton van 5sos, die kan met ons mee.' zegt hij. 'Haai Ashton ik ben Julia, vriendinnetje van Niall.' zeg ik. 'Heei Julia, heel erg bedankt van daarnet zeg hij en hij knuffelt me. Ik kreun van pijn. 'Oh sorry!' zegt hij. 'Is oké.' antwoord ik en ik wil weglopen maar ik heb waarschijnlijk te veel bloed verloren. Ik zak door mijn knieën en zie Niall naar me toe rennen, de rest volgt. 'Blijf bij me Juul. Ik hou van je.' zegt Niall.
Ik voel nog net Colin's sterke armen om me heen en dan word alles zwart.

👐🏻👐🏻👐🏻👐🏻👐🏻👐🏻👐🏻👐🏻👐🏻
Oeh Cliffhanger 😋

Thanks voor het lezen!💎

Lezen jullie ook 'Long Lost Sister- NH'? Ja? Goed zo! Nee? Zeker doen!

Hou van jullie💙

Vote/comment/follow?

Love XMarije❤❤💫😜😜😜😜😜

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

Bewerkt op 6 augustus 2016.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now