Chapter 29

2K 70 38
                                    

OMG OMG HET HEEFT VEEEEL TE LANG GEDUURT. GSKDBWUSJWKDNL. IK WAS HEEL ZIEK EN OP VAKANTIE. JOEPIEE🙏 HIER IS DIE DANN

*POV Julia*

We hebben een weekje vrij van de tour, daarna gaan we naar Amerika. Ik heb er heel veel zin in, maar deze week ga ik niks doen, denk ik. Het contact met Hannah en Eric is in de loop der weken verwaterd, maar we appen nog wel vaak. Liam en Sofie zijn naar familie, Louis heeft een "date", Harry en Liv zijn bowlen en Niall is naar zijn familie. Opeens hoor ik 'Stronger van Kelly Clarckson' door de kamer galmen. Ik neem mijn mobiel op.

( J- Julia G- Gordon )

J - Hee Gordon, grote vriend van me!

G - Haai schat, heb je even tijd voor me?

J- *lacht* Tuurlijk voor jou altijd.

G - Je kent toch wel dat programma 'Alles Mag Op Zaterdag'?

J - Zekers , zekers, dat is nog steeds mijn lievelings programma.

G - Nou helemaal mooi! Zou je dan misschien in mijn team willen de volgende aflevering? Live?

J - We gaan meteen live?

G - Ja! Gaaf hé?

J - Ik ben er bij! Wanneer is het?

G - Morgen om half 9 s'avonds, bij de opname studio's in Rotterdam. Je moet er wel al om 5 uur zijn, want dan gaan we alles klaarmaken voor de Live-Show.

( A/N ik weet niet eens of er opname studio's in Rotterdam zijn en hoe ze dan uberhaupt zouden moeten heten maar goed in een fanfictie kan alles 😜😂 )

J - Ik zie je morgen dan!

G - Geweldig lieverd. Zie je morgen!

Ik hang op en spring van de bank af. Ik loop naar boven en stop een setje kleding in mijn tas. Ik begin nu maar met inpakken want het is al 22:24. Louis zal straks ook wel thuiskomen. Harry en Liv waarschijnlijk niet, die zullen wel een hotel hebben, en dan....dirty minded. Back to the point.

Ik stop er nog "meidenbenodighedenvoormensendiesnappeneatiknubedoel" in. Ik loop naar Louis' kamer en stop ook wat spullen en kleding in zijn rugtas.

Als ik klaar ben loop ik naar beneden en pak mijn laptop. Ik bestel 2 tickets voor mijn vlucht naar Nederland. Ik vind ze en zie dat het vliegtuig morgen om 10:30 vertrekt. Ik print de tickets uit en klap mijn laptop dicht.

Ik ga zitten op de bank en zet de tv aan. Nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. Yes. Ik ga goed zitten en begin met kijken.

♣♣♣♣

uur later*

Ik hoor de deur opengaan en kijk om. Ik hoor gebonk en gevloek. Dat zal Louis wel zijn, hij heeft belooft niet te veel te drinken, dus zijn date zal wel slecht verlopen zijn. Louis komt binnenlopen en gaat met een zucht op de bank zitten.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now