Chapter 11

3.3K 107 18
                                    

*POV Niall*

'Liv?' vraag ik. 'Ja Niall?, wat is er?' 'Waar blijft Julia nou?'
'Geen idee Niall, maar laat hun maar, die twee hebben wel even tijd nodig om alles bij te praten.' zegt ze, ik zie gewoon dat ze medelijden heeft. Ik heb ook wel medelijden hoor, dat is het niet, maar ik wil niet dat Louis en Julia iets krijgen. I know het klinkt hard maar ja, inderdaad Niall James Horan is verliefd op Julia Alice Brooks. Maar ze zal mij wel nooit zien staan, ik wacht het allemaal wel gewoon af. Ik besluit maar te gaan slapen. 'Guys, ik ga ook slapen. Kijk maar wat je doet maar kom niet aan mijn spullen. En met mijn spullen bedoel ik natuurlijk mijn eten!' en ik loop naar boven. Ik hoor ze beneden nog lachen, maar ach wat, het is gewoon zo.

♦♦♦♦

*POV Julia*

Ik word wakker van iets of iemand die huilt. Ik ga voorzichtig rechtop zitten en zie dat Louis in het hoekje van fe kamer zit. Hij leest iets op zijn mobiel maar ik kan niet zien wat. Ik loop zachtjes naar hem toe en ga naast hem zitten. 'Heei, wat is er?' vraag ik zacht. 'N-niks gewoon een nachtmerrie.' 'Ik ken je niet meer Louis, vroeger maakte je me altijd wakker, nu doe je zo afstandelijk. Heb je gesneden?' 'Nee, dat had ik je beloofd.' antwoord hij eerlijk. Ik zie in zijn ogen dat hij het ook echt meent. 'Oké, dat is geweldig Louis, nu nog even volhouden en dan heb ik een verassing.' zeg ik vrolijk, ik hoop dat het hem een beetje opvrolijkt.

'Juul..' vraagt hij voorzichtig. 'Ja Louis.' 'Zou je me nu over jou problemen willen vertellen?' vraagt hij twijfelend. Mijn vrolijke bui is meteen weg, daar komt het, hier was ik dus al bang voor. Maar ik besluit het toch maar te vertellen.

*POV Louis*

Ik besluit het dan toch maar te vragen. 'Juul..' vraag ik voorzichtig. 'Ja Louis?' 'Zou je me nu over jou problemen willen vertellen?' vraag ik twijfelend. Ik zie dat haar gezicht meteen betrekt. Maar ze besluit het toch te vertellen.

*POV Julia*

'Toen jij weg ging werd ik depressief. De jongens die jou pestte, Jason, Rick, Nick, Timo en Tom. Ze waren opeens heel aardig en hielpen me overal mee, nou ja, dat probeerde ze dan. Ik heb 1 à 2 jaar niemand toegelaten. Ik heb anorexia gehad, ik heb mezelf gesneden en ik heb zelfs al een paar keer zelfmoord geprobeert te plegen. Maar de ene keer was mijn broer op tijd en de tweede keer was Eric op tijd. Ik hoefde gelukkig niet een kliniek in, omdat het na een tijdje toch best goed ging. Ik ben er nu overheen en had de beste vrienden die ik me kwam wensen. Mijn leven liep op rolletjes. Tot dat we op een avond gingen stappen, ik was met Liv, Hannah en Eric. Eric is gay, dus geen zorgen. Maar toen we naar huis gingen moest ik alleen fietsen, ik werd een steegje ingetrokken en b-ben.... V-verk-kracht.' zeg ik achter elkaar, ik praat zacht maar ik denk dat Louis me wel kan horen. Ik ga verder met mijn verhaal. 'Sinds dien vertrouw ik geen ene jongen meer, ik weet niet of je het al gezien hebt maar bij Niall, Harry en Liam doe ik veel koeler dan bij jou. Niall vertrouw ik opzich nog wel. Maar ik vertrouw jou meer.'

Ik draai mijn hoofd en zie dat Louis' wangen helemaal nat zijn. 'H-huil je nou om mij?' vraag ik verbaast. 'Ja, ik ben er niet voor je geweest toen je me nodig had, ik heb je niet kunnen beschermen! Je bent gewoon fk verkracht en dat is allemaal mijn fout! Ik had je nooit moeten verlaten.' zegt hij boos tegen zichzelf.
'Het is niet jou fout, ik heb een flut verleden gehad, maar ik ben er overheen. Ik ben blij dat ik je weer terug heb.' zeg ik om hem gerust te stellen. 'Ben je blij dat je me terug hebt?' vraagt hij verbaast. 'Ja, natuurlijk, ik heb je ongeloofelijk gemist!'

'Ik hou van je Juul.' zegt Louis. 'Ik ook van jou Lou.' zeg ik.
We blijven nog een tijdje tegen elkaar zitten. 'Hoe voel je je nu bij ons dan?' vraagt Louis opeens. 'Opzich wel goed, eerst was ik verbaast dat je niet voor me vocht, maar ik zag het waarschijnlijk gewoon niet. Niall gaf nog aardig wat aandacht, ik heb een goede band met hem. En Liam en Harry, negeren me vol. Ik heb zo'n idee dat ze me niet mogen.' zeg ik zacht. 'Ik denk wel dat ze je mogen hoor, maar volgens mij denken ze dat jij MIJ verliet in plaats van ik JOU. Terwijl dat helemaal niet zo is.' antwoord hij.

'Waarom denken ze dat dan?' vraag ik verbaast. 'Eehmm.. M-misschien omdat ik ze dat verteld heb.' zegt hij stotterend. 'Serieus? Je speelt het wel laag Tomlinson!' zeg ik half lachend. 'Ben je niet boos?' vraagt hij. 'Nee gekkie, ik dacht juist dat jij boos op mij was na wat ik in het verleden gedaan heb.' 'Nee, daar ben je mee gestopt toch?' 'Ja, Lou, daar ben ik mee gestopt.' 'Ik ben trots op je Honey.' 'Ik ook op jou, kijk waar je staat, je bent beroemt!' zeg ik hyper. 'Ja, allemaal dankzij jou Juul.' Awhh, wat lief. Ik moet grinniken.

'Zullen we het dan maar tegen de rest vertellen?' vraagt Louis. 'Wil je dat dan?' 'Ja, ik ben er klaar voor.' zegt hij.

∆∆∆∆

We zitten met z'n allen op de bank, ik zit naast Louis en hij knijpt hard in mijn hand, maar ik laat niet merken dat het pijn doet. 'Nou vertel dan.' zegt Liam ongeduldig. 'Nou, oké, hier komt hij dan.' zegt Louis twijfelend.

Na het hele verhaal te hebben verteld zit iedereen met open mond te kijken. Zo te zien zijn ze erg geschokt, ik geef ze geen ongelijk, ik was het ook. 'H-het spijt me Juul, ik dacht dat jij onze Louis zo ongelukkig maakte.' zegt Liam schuldig. 'Ja.' stemt Harry hier mee in. 'Maar hij was juist degene die jou pijn deed.' 'Het is oké, we hebben het al goed gemaakt. We zijn weer besties forever!' zegt Louis vrolijk. 'Zeker weten!' zeg ik lachend.

Liam geeft me een knuffel. 'Sorry.' fluisterd hij in mijn oor. Daarna geeft Harry me een knuffel. 'Ooit zal je de mijne zijn, je bent zo lekker, ik zie wel dat je Niall leuk vind. Maar ik zal er alles van doen om je de mijne te maken. Ik ga je krijgen.' fluisterd hij in mijn oor. Ik laat hem los en zie dat hij een enge grijns op zijn gezicht krijgt. Ik voel dat ik sneller begin te ademen. En voor ik het weet lig ik op de grond. Ik begin te hyperventileren. 'Juul..Juul, JULIA.' hoor ik iedereen door elkaar schreeuwen. Ik krijg bijna geen lucht meer. Ik zie dat Louis iedereen aan de kant duwt. Hij duwt voor zichtig op mijn buik en duwt mijn kin omhoog. Hij weet het nog, zo werd ik altijd rustig. Na een tijdje ben ik weer rustig. 'Gaat het weer?' vraagt Louis bezorgt terwijl hij me recht op helpt. Ik knik voorzichtig. 'Wat gebeurde er?, wat heeft hij gezegd?' vraagt hij bezorgt. De rest zit me ook bezorgt aan te kijken, behalve Harry, hij moet bijna zijn lach inhouden. Ik had niet verwacht dat hij zo harteloos was. 'Wil je het vertellen?' vraagt Maria. 'J-ja.' antwoord ik. En ik begin te vertellen. 'Hij zei dat ik ooit de zijne zou worden, dat ik lekker was, dat hij me de zijne zou maken en dat hij me zal krijgen.' zeg ik zacht, maar hard genoeg zodat iedereen het kan horen. 'Vieze vuile bitch! Je had je bek moeten houden!' roept Harry en hij rent naar boven. Ik hou het niet meer en barst in tranen uit. 'Zo is Harry niet, hij zal vast dronken zijn.' sust Liam me. 'Ja, misschien wel.' geef ik toe. 'We praten morgen wel met hem, laten we er een leuke avond van maken.' zegt Liv. 'Ja, goed idee!' stemt Sofie hier mee in en ik word in een groepsknuffel getrokken. Misschien word dit toch nog wel een leuke avond.

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Heeeei peepzz,

Hier is weer een deeltje!

Lekker weekend, omg had ik nodig!

Ik hoop dat jullie het deel leuk vonden!

Fijne Valentijn!! Ook al ben ik loner.

Fijne Valentijn!! Ook al ben ik loner

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Love X Marije❤❤

Bewerkt op 6 augustus 2016.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now