Chapter 5

3.9K 110 9
                                    

*POV Julia*

Ik word wakker gemaakt door Liv die aan het zingen is. 'Happy Birthday to you, happy birthday to, happy birthday happy birthday, happy birthday to you!'
Oja ik ben jarig vandaag! 'Dankje Livie, ik kom er zo aan.' Ik kleed me om (( zie media ))

Als klaar ben loop ik naar beneden, maar er is niemand, zelfs Liv kan ik niet vinden. Ik loop toch maar de woonkamer in. 'SUPRISE!!!!' word er geroepen. Ik schrik echt heel erg, zelfs zo erg dat ik val. 'Woow, dankjulliewel!' Ik zie mijn ouders, opa en oma, zelfs Eric en Hannah zijn er! '

Mijn ouders en ik zijn in gesprek over hoe het gaat, over hoe trots ze op me zijn en zo. De rest van mijn vrienden en familie zijn al weg naar hun Hotel, maar min ouders, Thomas en Hannah en Eric blijven slapen.

We zitten met z'n alle pizza te etrn , ja lekker origineel op je verjaardag maar Boeie, je hoort het toch?, het is mijn verjaardag! 'Heel erg bedankt voor alles vandaag, ik vond het geweldig!' zeg ik. 'Geen probleem schat, je word maar een keer 19!' zeg mijn vader. 'Ohja, dat moet ik nog even tweeten!' zeg ik. 'Verslaafde..' hoor ik Thomas nog net zeggen, maar dat geeft niet want ik ben toch al bezig.

@JuliaBrooks : vandaag 19 geworden! Yes! Weer een geweldig jaar tegemoet met de beste vrienden en familie die je kan hebben. Bedankt voor vandaag❤ @LivJones iloveyou

*2 weken later*

De school is vol op gang, ik heb al super veel danslessen gehad en heb ook nieuwe vrienden gemaakt. Laura en Tess. Liv, ik, Laura en Tess zijn met zijn vieren heel erg close. We zitten nu met z'n allen in de aula, er zijn 2 klassen uitgekozen maar ik heb geen idee waarom, ik denk dat het daarom nu ook verteld gaat worden.

'Jullie vragen je nu zeker af, waarom zitten WIJ hier.' zegt de dansleraar. No Shit Sherlock. 'We hebben de 2 klassen uitgekozen die samen in totaal het beste kunnen dansen, in dit geval jullie dus. Er zijn beroemdheden die willen achtergrond dansers, we gaan straks met z'n allen naar de arena en daar krijgen jullie een nummer, een masker en mogen jullie auditie doen!' zegt hij. Iedereen schreewd door elkaar. 'OMG LIV STEL JE EENS VOOR, WIJ SAMEN MET ARIANA GRANDE!' roep ik. 'OMG JA DAT ZOU AWESOME ZIJN!' roept ze terug. 'STILTE ALSTUBLIEFT!' roept de directrice. 'Dankjulliewel.' 'Dus, ga rustig met je klas naar buiten en naar de bussen die zal jullie naar de arena brengen, daar gaan we verder.'

Eenmaal in de bus is iedereen zenuwachtig. Ik niet zo, ik ga laten zien wat ik kan. Maar.., straks word ik gekozen door one direction! Nee dat is te toevallig. Wie zegt trouwens dat zij achtergrond dansers zoeken. Nouja gewoon je best doen Juul, gewoon je best doen.

We zitten backstage bij de arena, ik heb net een nummer getrokken. Mijn nummer is 24, nummer 22 is net geweest dus ik ben bijna. Het idee dat alle beroemdheden daar zitten is echt erg. 'Nummer 23, jouw beurt.' Ik zie dat het Tess is en wens haar succes.

Na een tijdje is het mijn beurt. 'Nummer 24, jouw beurt.' Ik doe mijn masker op en loop naar de microfoon. 'Hallo, wat is jouw naam?' vraagt een man waarvan ik geen idee heb wie het is. 'Mijn naam is Julia Brooks.' antwoord ik. 'En, Julia, op welk nummer ga jij dansen?' vraagt een andere man. 'Right Now van Rihanna.' zeg ik. 'Oké ga je gang.' En de muziek begint.

Als ik klaar ben zie ik ze BIJNA allemaal met hun mond open zitten kijken. 'U-uhm hallo..' zeg ik iets wat ongemakkelijk. 'Woow, je bent echt heel goed.' zegt een meisje waarvan ik zeker weet dat het Ariana is. 'Dankjewel Ariana. Kan ik gaan?' vraag ik. 'Ja, tuurlijk. Bedankt voor je auditie , je maakt een grote kans!' zegt de eerste man. 'Dankjulliewel, daag!' En ik loop het podium af.

'En hoe ging het?' vroeg Liv toen ik weer backstage kwam. 'Goed!, ze zeiden dat ik een hele grote kans maakte! En ik heb Ariana Grande ontmaskerd, whaha dat was zo mooi ze heeft daarna niks meer gezegt.' zeg ik lachend. 'WHAHAH GENIAAL!' lachen Tessa en Laura.

Na een tijdje is iedereen klaar en gaan we naar de bussen. De terugreis ging voor mijn gevoel veel sneller dan de heenreis. We lopen met z'n allen naar de aula en gaan op de stoelen zitten. 'Oké dames en heren, iedereen heeft nu auditie gedaan. Degene met wie je op tour gaat hangt morgen in de gangen. En zijn helaas ook mensen die niet op een tour gaan. Voor nu mogen jullie naar huis gaan en weet wel, dat de tour 6 of meerdere maanden zal gaan duren. Tot morgen.' zegt de directrice. En iedereen gaat naar huis. Ik heb zo'n groot onderbuikgevoel maar waarom? Geen idee. Daar kom ik misschien morgen wel achter.

------------------------------------------------------
Heei Heei,
Bedankt voor het lezen allamaal! Sorry, iets korter stukje vandaag maar ik doe m'n best voor jullie! Ik was gewoon heel erg moe.

Love XMarije❤❤

Bewerkt op 6 augustus 2016.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now