Chapter 26

1.9K 66 26
                                    

*POV Julia*

'Julia, jou tweelingbroer is Shawn Mendes. Hij is beroemd, ik zal zo de gegevens even zoeken.' zegt hij. 'S-shawn Mendes is mijn tweelingbroer?' vraag ik verbaast. 'E-en mijn broertje.' zegt Thomas zacht. Ik trek Thomas in een knuffel. 'Ik heb een tweelingbroer!' snik ik in zijn nek. 'Ja! En ik een broertje!' grinnikt hij.

Meneer v Bruggen komt binnengelopen. 'Hier zijn de gegevens.' en hij geeft ons een mapje. 'Veel succes en nog een fijne dag verder.'

We lopen naar buiten en stappen in de auto. 'Ni, hoelaat is het?' vraag ik aan hem. 'Het is nu...' hij kijkt op zijn horloge. 'Half 5.' 'Zullen we dan maar naar huis gaan, dan gaan we morgen wel naar onze biologische moeder.' zegt Thomas. Ik knik instemmend. 'Yah, laten we dat maar doen.' Ik zet de radio aan en het liedje "Diamonds-Rihanna" word gespeeld.

Ik zing zachtjes mee. Ik kan wel goed zingen, maar ik ben nou ook geen superster. Als het liedje is afgelopen kijken Thomas en Niall me met open mond aan. 'Jij kan echt prachtig mooi zingen!' zegt Thomas verbaast. Niall grijnst en geeft me een kus. 'Mijn meisje kan alles.' zegt hij trots. 'Nou, ik kan veel maar alles is wel een beetje overdreven.' lach ik. 'Ik geef hem groot gelijk kiddo.' zegt Thomas en hij gaat met zijn handen door mijn haar. 'Je haar word weer bruin.' zegt Niall. 'Ja klopt, maar ik ben van plan het wat blonder te verven.' zeg ik enthousiast. 'Ja! Dat zou je moeten proberen! Dat is gaaf.' zegt Thomas. 'Ja ik ga Lou vragen om het te doen, dat wou ze graag.' zeg ik blij.

'We zijn er.' zegt Niall. Hij parkeert de auto en we stappen uit. Ik bel aan en de deur word opengegooit. Daar staat Louis. Ik word opgetild en over zijn schouders gegooit. 'EN EN EN EN?? WIE IS JE TWEELINGBROER?!' roept hij hyper. Hij spingt op en neer. 'Lou-hou ze-et me ne-er.' zeg ik moeilijk. Hij gooit me op de bank en ik kom vol met mijn rug op de leuning. De tranen schieten in mijn ogen, de snee is nog niet helemaal genezen. 'Omg sorry Juul! Is alles oké?' roept Louis bezorgt. 'Ja, het gaat wel.' snik ik na. 'Ik ga de rest wel even halen.' zegt hij. Hij loopt weg en nog geen minuut later komen Niall en Thomas binnegerend. 'Is alles oké?' vragen ze in koor. 'Ja het gaat prima.' antwoord ik. Ondertussen is de rest ook binnen komen lopen en op de bank of stoelen gaan zitten.

'Nou vertel, wie is je tweelingbroer?' vraagt Liv nieuwschierig. 'Shawn Mendes.' antwoord ik. 'Wow die zag ik even niet aankomen.' zegt Maria lachend. 'Dus DE Shawn Mendes is jou tweelingbroer?' vraagt Liv verbaast. 'Yepp.' zeg ik met de ploppende "p". 'We gaan morgen naar ze toe, maar vanavond houden we filmavond.' zeg ik hyper. Ik spring op. 'Ik bestel de pizza's jullie doen de dekens, matrassen, kussens en drinken.' roep ik hyper. Ik pak de telefoon en bel domino's pizza.

( DP = domino's pizza J = Julia )

DP - Hallo, met domino's pizza wat kan ik voor u doen?

J - Doe maar 2 pizza's Hawaï, 3 salami, 2 pepperoni en 1 margharita.

DP - Oké, op welk adres moet het worden gebracht?

J - ( A/N ik ben het adres totaal vergeten en kan het niet vinden en kan niets verzinnen. )

DP - We zijn er binnen een half uurtje.

J - Oké tot zo.

En ik hang op. Als ik de woonkamer binnen kom lopen zie ik dat de banken zijn verplaatst en dat er overal matrassen met dekens en kussens liggen. Dit word een geweldige avond. Ik besluit Shawn nog even te appen. Ik heb zijn nummer ook gekregen.

Van Julia > Voor Shawn

Heei, je zal vast wel denken: wie the fuck is deze meid? Nou, ik ben Julia Books, achtergronddanseres bij one direction aka je tweelingzus. Ik heb bewijs, ik deed een DNA-test gedaan samen met mijn broer Thomas, wat ook jou broer is, we zouden morgen graag willen afspreken. Als je zou willen/kunnen dan.
X Juul.❤

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now