Chapter 17

2.6K 85 8
                                    

*POV Julia*

'Hallo allemaal!' zeg ik vrolijk als ik binnenkom. Ik leg mijn jurk voorzichtig over de bankleuning en ga op de bank zitten. 'Hallo, jij moet vast Julia zijn.' zegt een vrouw met lang blond haar. Ze heeft een klein meisje naast haar staan. 'Ja dat ben ik, en wie bent u?' 'Ik ben Lou, de visagiste van de jongens. En dit is mijn kleine dochtertje Lux.' zegt ze en ik schud haar hand.

'Haai Lux.' zeg ik met een kinderstem. 'Hawlo.' zegt ze. 'Wil jew spwelen?' vraagt ze. 'Ja tuurlijk.' 'Ik begin vast met de andere meiden. Hou jij Lux dan even bezig?' vraagt Lou aan me. 'Yeah sure.'

Na een tijdje ben ik aan de beurt. De meiden zien er in hun outfit echt geweldig uit! Nou hopen dat ik er ook goed uit zie. Ik loop naar Lou em ga in de stoel zitten zodat ze kan beginnen met mijn haar en make-up. 'Je haar is echt prachtig!' zegt Lou enthousiast. 'Als je het nog eens wilt verven kan je altijd naar mij toe komen!' 'Zal ik onthouden!' antwoord ik. Helaas is mijn blauwe haar er bijna uit, maar ik denk dat ik toch mijn bruine haar houd. Je ziet nog maar een klein beetje bruin dus het is nog merendeels blauw.

Als Lou klaar is met mijn haar begint ze met mijn make-up. Ze maakt met oogschaduw mijn ogen donkerblauw/bruin. Een beetje foundation en mijn lippen worden zachtroze. Mijn wimpers zijn met mascara heel mooi gemaakt, ze zijn heel lang dus mijn blauwe ogen kan je goed zien. Als Lou klaar is loop ik naar de kamer ernaast om mijn jurk aan te trekken.

Als ik klaar ben doe ik gauw mijn hakken aan, doe mijn haar goed en loop naar de meiden. 'Girls you look amazing!' roep ik enthousiast. 'Juul, je bent prachtig!' zegt Liv met open mond. 'Dankjewel.' zeg ik blozend. 'Nou, zullen we maar naar de jongens gaan dan? Want die staan al voor de limo te wachten.' zegt Maria lachend. 'Wacht limo als in limousine?' vraagt Sofie verbaast. 'Ja, cool he!' zegt Maria. 'Nou let's go.' zeg ik blij.

We lopen naar de auto en zien de jongens met hun rug naar ons toe staan. We lopen naar ze toe en ze draaien zich om. 'Wauw.' komt er nog net uit hun mond. Hun gezicht staat alsof ze net hun grootste idool hebben ontmoet. Niall komt naar me toe lopen. 'Je ziet er geweldig uit.' fluisterd hij en hij trekt me in een knuffel. 'Dankje schat, jij ziet er ook goed uit.' fluister ik in zijn oor. Ik laat los en geef hem een kus. 'Kom tortelduifjes laten we gaan!' roept Louis. We lopen naar de limousine en stappen in, op naar het gala.

♣♣♣♣

We komen aan bij een heel groot gebouw. Er is net gezegd dat we over een rode loper moeten. Eerst moeten Harry en Liv, daarna Liam en Sofie, daarna Louis en Maria en dan Niall en ik. Harry en Liv en Liam en Sofie zijn net gegaan. 'Louis en Maria mogen komen.' zegt Simon. Louis en Maria staan op.

'Oké, nu mogen jullie komen.' zegt Simon. Niall en ik stappen uit en lopen naar de rode loper. Er worden meteen allemaal vragen op ons afgevuurt, op sommige reageren we maar op de meeste niet.

'Julia, Niall! Willen jullie even poseren voor het Girls magazine? Jullie zijn HET koppel van het jaar!' roept een vrouw naar ons. Ik kijk naar Niall en hij knikt voor toestemming. We gaan in een paar leuke poses staan en er worden van verschillende kanten foto's gemaakt.

We lopen door en ik word opeens tegengehouden. 'Hallo Julia, zou ik je een paar vragen mogen stellen?' vraagt een interviewster. 'Ja natuurlijk.' antwoord ik en ik knik naar Niall zodat hij alvast kan doorlopen.

'Vraag maar raak.' zeg ik.

( gewoon is vraag/ schuingedrukt is een antwoord. )

'Hoe is het om samen te dansen met one direction?'
'Super gaaf! Het was geweldig toen ik hoorde dat ik de kans kreeg en heb meteen ja gezegd!'

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now