Chapter 28

1.9K 69 7
                                    

*POV Shawn Mendes* 😱

Vandaag is de dag dat Julia terug komt. Ik mis haar zo erg. Ookal heb ik haar pas ontmoet, ze is mijn zusje, mijn tweeling. Ik voelde 1/2 maanden geleden, waarschijnlijk 2 een helse pijn in mijn rug. Ik zal het Julia wel een keer vragen, als ze überhaupt nog wel contact met me wilt.

Mijn moeder heeft het er ook niet makkelijk mee. Ze is sinds de dag dat we Julia "ontmoette" een wrak. Ze gaat alleen de deur uit om soms te werken of boodschappen te doen. Dat had ze niet eens gedaan als ik er tijd voor had. Maar ik heb optredens en M&G'ts. ( A/N i don't know of jullie weten wat ik bedoel maar ik had geen zin om het uitgebreid te gaan opschrijven. Wat ik nu wel aan het doen ben in dit berichtje.... Wtf ik ben raar ok.doei )

Ik sta in de keuken ontbijt te maken voor mijn moeder en mezelf. Mam ligt op bed en die komt er waarschijnlijk ook niet uit... Nice. Hoor het sarcasme.

Als ik klaar ben met het ontbijt maken breng ik dat van mijn moeder naar boven en eet mijn eigen ontbijt op voor de tv. Vandaag ga ik dus lekker niets doen.

♣♣♣♣

*POV Julia*

We zitten met z'n allen in de tourbus, het is groot genoeg op de bank dus iedereen heeft een plekje. Vandaag gaan we naar huis, ons vertrouwde huis in Londen. Als ik eerlijk moet zijn mis ik Shawn heel erg. Hij zal mij wel niet missen, hij belt me niet, stuurt geen whatsappjes. Hij zal me wel vergeten zijn, het is ook al 2 maanden geleden.

'Waar denk je aan?' vraagt Niall en hij slaat zijn arm om me heen. 'Aan Shawn.' zucht ik. 'Ik mis hem, maar ik kan mijn moeder niet onder ogen komen.' 'Ga morgen anders gewoon langs. Ik weet zeker dat hij je mist.' stelt hij me gerust. Ik glimlach naar hem en geef hem een kus. 'Thanks Ni.' mompel ik. 'Geen probleem schat.' zegt hij.

'Welke datum is het?' vraagt Harry. '26 oktbober.' antwoord Maria. Had ik dat al verteld? We hebben de verjaardag van Niall en Liam samen gevierd. Het was echt geweldig! We waren helemaal aan het einde van spanje aan het strand. Het was geweldig. Ik heb Niall een ring gegeven waarin staat : J❤N forever. Ik heb dezelfde ring maar dan in een dames verzie. Hij was er super blij mee en draagt hem elke dag, ik ook trouwens. Ik moet gapen. 'Ik ga even slapen mensen.' meld ik. 'Trusten.' hoor ik van verschillende kanten. Niall en Louis geven me tegelijkertijd een bottenbrekende knuffel. Heerlijk! ;). 'Jongens laat m-maar weer los.' breng ik moeilijk uit. Ze laten met lachend los. 'Trusten kidddo.' zegt Louis en hij gaat met zijn hand door mijn haar.

'Sukkel.' lach ik. Hij grinnikt en gaat weer op de bank zitten. 'Trusten babe.' zegt Nial en hij geeft me een kus. 'Trusten sunshine.' glimlach ik. Ik loop naar mijn slaapcabine en trek mijn slaap t-shirt aan. Het is eigenlijk gewoon Niall's T-shirt maar goed. Ik stap mijn slaapcabine in en ga goed liggen. Ik sluit mijn ogen en val in een diepe slaap.

♠♠♠♠

Ik word wakker en open voorzichtig mijn ogen. Ik zie dat ik niet in de tourbus ben. Ik kijk even rond en zie dat ik in de kamer van Niall en mij lig. We zijn dus blijkbaar al thuis. Ik kijk naast me en zie dat Niall nog slaapt. Ik maak me los uit zijn greep en sta op. Ik pak een setje kleding uit de kast en loop naar de douche. Ik douche mezelf en kleed me daarna aan. Ik laat mijn haar los en doe een beetje make-up op.

( kledig Julia 👇 )

Ik loop naar beneden en maak ontbijt voor mezelf

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar beneden en maak ontbijt voor mezelf. Vandaag ga ik naar Shawn en ik ben van plan om alleen te gaan.

Als ik mijn ontbijt op heb zet ik de spullen in de vaatwasser en schrijf ewn briefje voor de rest. Zodat ze weten dat ik weg ben.

Haiiaaa Peepz,

Ik ben vandaag naar Shawn, sorry zeggen en zo van wat er 2 maanden geleden is gebeurt. Geen zorgen om mij ik ben rond 5 uur weer thuis. Sorry voor als jullie plannen hadden voor vandaag! Maar ik moet dit gewoon even doen!

Byaa Liefs JULIAAA❤

Ik hang het briefje op de koelkast en trek mijn leren jasje aan. Ik pak mijn mobiel en creditcard. Ik stap de deur uit en loop naar de auto. Ik stap in en start hem. Opweg naar Shawn. Ik hoop zo dat hij me vergeeft.

♦♦♦♦

Als ik aankom bij Shawn parkeer ik mijn auto en stap uit. Ik loop naar de deur en haal diep adem. Nerveus druk ik op de deurbel en na een tijdje word de deur opengedaan. Daar staat mijn moeder. Ze slaat haar hand voor haar mond en trekt me in een knuffel. Aan de ene kant voelt het goed, aan de andere kant wil ik dat ze me onmiddelijk loslaat. Ik laat het maar gewoon gebeuren.

'Waar is Shawn?' vraag ik als ze uiteindelijk loslaat. 'Hij zit op de bank. Maar ik wil dat je weet dat het me echt spijt.' zegt ze. 'Het is oke, maar ik zal je waarschijnlijk nooit als moeder zien.' zeg ik zacht. Ze knikt instemmend en houd de deur verder open zodat ik naar binnen kan lopen. Ik loop naar de woonkamer en zie Shawn voor de tv zitten. Hij slaapt. Ik doe de tv uit en ga naast hem zitten. Ik leg zijn hoofd op mijn schouder en ga met mijn hand door zijn haar.

20 minuutjes later word hij wakker. 'Julia?' vraagt hij schor en veraast. 'Haai Shawn.' grinnik ik. Hij geeft me een knuffel. 'Ik hem je gemist.' mompelt hij. 'Ik jou ook.' antwoord ik. 'Hoe was de tour?' vraagt hij en hij gaat rechtop zitten. 'Super! Ik heb zo veel mensen ontmoet. Ik vond het echt geweldig.' zeg ik enthousiast. 'Mooizo, dat is goed.' glimlacht hij. 'Maar ik kwam hier eigenlijk om sorry te zeggen, ik heb me vreselijk slecht gedragen en daar heb ik spijt van.' zucht ik. 'Het is oke, het was even schrikken zelfs voor mij! Als ik had geweten dat ik een tweelingzusje had gehad, dan hadden we elkaar echt allang ontmoet.' lacht hij. Ik lach mee.

'Maar ik zal haar spijtig nooit als moeder kunnen zien, denk ik.' zeg ik. 'We zullen zien oke?' zegt hij. Ik knik.

'Kan het kloppen dat jij ongeveer 2 maanden geleden iets aan je rug had?' vraagt Shawn opeens. 'Ehm, ja, er ging een mes overheen. Vraag me niet hoe maar het gebeurde.' zeg ik. 'Hoezo?' 'Nou ik voelde namelijk ook een vreselijke pijn in mijn rug. En later ook, het voelde alsof iemand kijhard op mijn rug sloeg.' zegt hij. 'Kam kloppen, Louis gooide me op de bank vol op mijn snee/litteken.' grinnik ik. 'Nou dat bewijst dan maar weer dat we een tweeling zijn.' lacht Shawn.

'Ik ga me klaarmaken. Want we gaan samen wat leuks doen!' zegt Shawn op eens. 'Wat dan?' vraag ik nieuwschierig. 'SHOPPEN!' roept hij hyper. Ik spring op en ren naar hem toe. 'Schiet op dan! De winkels gaan zo open!' roep ik. Hij lacht en loopt naar boven. Ik heb hem echt zo gemist.

💁💁💁💁💁💁💁💁💁💁💁💁
Heei,

Sorry kort deeltje vandaag, nogsteeds ziek😷.

Hou van jullie!💘

Vote/comment/follow?

Love XMarije❤❤

Bewerkt op 6 augustus 2016.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now