Chapter 10

3.8K 106 22
                                    

*POV Julia*

Ik word wakker van mijn wekker. Ugh, ik blijf nog wel even liggen. Maar dan opeens bedenk ik me dat we vandaag naar Italië gaan! Ik stap uit bed en maak me klaar, ik ga douchen, trek een felblauw los shirtje aan en een zwarte broek met gaten + lage blauwe all stars. Ik doe mijn bruine haren in een staart. Als ik klaar ben pak ik mijn bagage en loop naar beneden.

Ik zie Liv beneden al zitten. Ik pak een appel en ga naast Liv aan tafel zitten. 'Morning Liv.' zeg ik zuchtend, want ja, het is 10 voor vier. Wat?! 10 voor vier. Voordat Liv kan antwoorden kap ik haar af. 'Kom Liv pak je laatste spullen, de bus is er zo!' zeg ik haastend.

'Wow, wanneer heb jij ineens zo'n zin om met de boys en girls weg te gaan?' vraagt ze verbaast. 'Sinds gisteren omdat ik hoorde dat we naar Italië gaan, ik ga daar een knappe hunk zoeken en de boys kunnen op******.' zeg ik met een grijns.
'JULIA BROOKS!' zegt ze woest.
'Ahh joh, rustaagh.' zeg ik sussend. 'Sorry.' zegt ze. 'Maar waarom denk je zo slecht over de boys?' 'Ze zijn allemaal hetzelfde, door Harry en Liam word ik vol genegeerd. Niall kan nog wel. En van Louis.., ja wat moet ik zeggen, ik dacht dat hij toch nog wel iets om me gaf, nog een beetje voor me vocht maar daar heb ik vrij weinig van gemerkt!' zeg ik. Ons gesprek word onderbroken door de bus die de straat in komt rijden, ik ben wel blij dat de bus nu komt, perfecte timing, anders moest ik verder met het gesprek.

••••

Liv en ik zitten op de luxe bank ik de "woonkamer". Ik heb net het hoogste bed uitgezocht waar ze amper bij kunnen. Super voor mij, dan kunnen ze geen grapjes uithalen! Haha wat ben ik toch weer gemeen, maar wel mooi gemeen en slim gemeen en laat ook maar.
'Ik ga even slapen ik ben doodop!' zegt Liv gapend.
'Ikke niet! Zie je zo wel.' zeg ik hyper. 'Omg Juul, hoe kan je hyper zijn? JUUL, HEB JE ENERGIE DRINK OP?' vraagt ze quasi-boos. 'Ja mama, zal het nooit meer doen mama, ga nou maar slapen.' zeg ik lachend. 'Kee, trusten Juul.' 'Trusten.'

We zijn opweg naar Maria en Sofie, die wonen bij elkaar dus dat is makkelijk. De buschauffeur heeft net gezegd dat we meteen doorrijden naar de boot, wel als we de andere meiden hebben natuurlijk, maar we zijn sws eerder dan de jongens, want die zitten ergens aan de andere kant van Londen. Opeens stopt de bus en hoor ik de deur opengaan, meteen ren ik naar ze toe en zeg dat ze stil moeten zijn. 'Stt, stil Liv ligt te slapen.' zeg ik fluisterend. 'Oh oké sorry.' zegt Maria zacht terug. 'Geen probleem, maar misschien is het slim om straks even de bedden te verdelen, niet dat we dat al hebben gedaan. Maar er zijn er nog 3 over, jullie moet even kiezen wie welke neemt.' zeg ik terwijl ik naar de bank loop. 'Ik ben niet moe.' zegt Sofie. 'Ik ook niet.' stemt Maria hier in mee. 'Nou dat is dan mooi, dan gaan we een film kijken!' zeg ik hyper. 'Welke?' vraagt Sofie die ondertussen tussen de films aan het kijken is. 'Doe maar the maze runner.' zeg ik. 'Oja die is leuk!' zegt Maria vrolijk. Ik pak mijn zak snoep, want ja, je moet toch iets van thuis meenemen, dat is altijd het lekkerste! Sofie doet de film aan en we zijn meteen stil en zitten aandachtig te kijken.

♠♠♠♠

Na de film zit ik nog vol energie, Maria en Sofie zijn ondertussen al naar bed gegaan. Ik besluit even aan de chauffeur, die trouwens Henk heet, te vragen waar bmwe zijn. 'Haai Henk, waar zitten we nu eigenlijk?' vraagt ik als ik aan kom lopen.
'We zij net 1 à 2 uurtjes van de boot af, we zitten dus ergens in Duitsland aan het einde. We zijn dus bijna in Oostenrijk.' zegt hij.
'Trouwens, moet je niet wat te eten of te drinken?' vraag ik beleefd. 'Nou, een kopje koffie zou heel fijn zijn!' zegt Henk oprecht verbaast. 'Zwart?, met melk, suiker?'
'Ehm doe maar alleen zwart, dan kan ik langer op blijven.' antwoord hij. 'Geen probleem, komt eraan! Ik zal het in een thermoskan doen, dan blijft het warm en je kan bijvullen!' roep ik hem nog na terwijl ik wegloop.

Ik heb net de koffie bij Henk gebracht. Ik zit nu op de bank voor me uit te staren. Opeens heb ik een goed idee , wat nou als ik een grapje met Maria en Sofie uithaal, bij Liv heb ik je deze week al gedaan, anders is het zielig. Ik loop stilletjes naar mijn koffer, in mijn koffer zit een verborgen vakje, daar zitten de spulletjes in voor grapjuus! Ik pak het jeukpoeder er uit. Ik loop naar Maria's koffer en pak het eerste beste korte broekje die ik kan vinden, ik doe er jeukpoeder er in en leg het terug in haar koffer. Ik leg het er zo in dat als ze straks een kort broekje wil pakken, ze sowieso deze pakt. Ik doe precies hetzelfde bij Sofie.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now