Chapter 13

3.4K 100 25
                                    

*POV Julia*

Ik word wakker van iets kouds. Ik doe voorzichtig mijn ogen open en zie dat Louis een beker water over me heen wil gooien. 'Plzz Lou niet doen! We zijn toch #dramaduo? Dit kan je me niet aan doen.' fluister ik hem toe. 'Oké, maar jij gaat me helpen Harry's shampooflessen te verwisselen in haarverf.' zegt Louis grijnzend. 'Deal!' zeg ik en ik voel dat ik een enorme grijns op mijn gezicht heb. We hebben geluk dat de rest nog slaapt. Echt iets voor Louis, vroeg uit bed gaan om een grap uit te halen. Ik moet grinniken. 'Wat is er?' fluisterd Louis. 'Nee, niks, gewoon een binnenpretje.' fluister ik terug. Ik zie Louis denkend kijken. 'Hmm, oké.' zegt hij dan.

We lopen Harry's kamer binnen en Louis geeft mij de haarverf. 'Ik ga even kijken of hij echt slaapt.' fluisterd Louis in mijn oor. 'Oké, maar welke kleur is de verf?' fluister ik terug. 'Roze.' mompeld Louis. 'Haha, goeie keus Carrot.' antwoord ik en ik loop naar de badkamer. Ik stap de badkamer binnen en zoek Harry's shampoo fles. Na een tijdje zoeken zie ik hem in het hoekje van de douchecabine staan. Ik pak hem op en gooi de inhoud in de wasbak. Ik stop de verf erin, zet de fles terug en loop naar Louis. 'Ik ben klaar.' fluister ik. '#dramaduo is back.' zegt Louis en we geven elkaar een stille highfive. Ik loop naar mijn kamer en kleed me aan, daarna ga ik naar beneden om te ontbijten.

♦♦♦♦

Louis, ik en de rest zitten beneden op de bank. Behalve Harry, die is aan het douchen. We zijn TV aan het kijken, ik zit niet echt op te letten, Louis trouwens ook niet, we zitten elkaar alleen maar aan te kijken van: "wanneer komt Harry nou."
Na een tijdje komt Harry naar beneden gelopen, Harry's haar is knalroze. Iedereen doet moeite om zijn lach in te houden.
Maar we houden het niet en iedereen barst in lachen uit. 'WHAHAHA HARRY WAT HEB JE MET JE HAAR GEDAAN?' giert Niall uit. 'W-wat, Huh... Mijn haar?' zegt Harry verbaast. 'Ik zou maar gauw kijken als ik jou was.' zegt Liv lachend. Harry rent naar de spiegel in de gang. Ik steek mijn vingers op, 3, 2, 1. 'WHAAAAH MIJN HAAAAR!' schreeuwd Harry. Louis en ik liggen ondertussen op de grond van het lachen.

Harry komt de woonkamer inrennen. 'Wie heeft dit gedaan?' vraagt hij boos. Louis en ik staan op en schreeuwen, '#DRAMADUO!' en we rennen het huis uit de camping op.
Na een tijdje rennen kijk ik achter me en zie dat Louis er niet meer is, en de rest trouwens ook niet. Chill, even tijd voor mij alleen. Ik loop langs het campingwinkeltje en zie dat ze ijs verkopen. Ik loop de winkel in en loop naar het ijs. 'Wat zal het zijn?' vraagt de vrouw achter de kassa. 'Ehmm.. Doe maar 1 bolletje citroen en een bolletje bosbes op een hoorntje alstublieft.' zeg ik beleefd.
Ze maakt het ijsje klaar en geef het aan mij. '€2,- alsjeblieft.' zegt de kassavrouw. Ik geef het geld en bedank haar beleefd.

♪♪♪♪

Genietend van mijn ijsje loop ik terug naar "huis". Als ik binnenkom zit iedereen op de bank. 'Heei.' zeg ik droog en ik ga op de bank zitten. 'Heei, we waren op je aan het wachten, we gaan truth or dare doen.' zegt Maria. 'Oké is goed.' antwoord ik. Ik zie Niall jaloers naar mijn laatste bolletje ijs kijken, hij ziet dat ik kijk en trekt een pruillip. Ugh kut, daar kan ik niet tegen. Ik hou het niet meer en geef mijn ijsje aan Niall. 'Dankjewel Juul.' zegt Niall met volle mond en iedereen schiet in de lach.

'Oké ik begin.' zeg ik. 'Truth or dare Sofie.'

'Truth.' antwoord ze.

'Ehmm.. Ben je verliefd op iemand uit deze kamer?' vraag ik grijnzend.

Ze begint te blozen en kijkt weg. 'Haha oké, dat zegt genoeg.' zegt Harry lachend.

aantal truth or dare's later

'Julia truth or dare.' vraagt Harry.
'Ehm dare.' antwoord ik.

'Hm Louis, vind jij het goed om mee te doen in deze dare?' vraagt Harry aan Louis. 'Ja is goed.' zegt Louis.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now