Chapter 12

3.8K 102 2
                                    

*POV Louis*

Ik zit hier met Julia tegen me aan. Volgens mij slaapt ze want haar ademhaling is regelmatig. Ik snap echt niet wat Harry bezielde, als hij niet dronken is of wat, dan ga ik hem echt iets aandoen. Hij is dan wel mijn beste vriend maar van mijn aller beste vriendin moet je afblijven. Ik leg Julia voorzichtig opzij en loop naar Harry's kamer. Als ik de deur open doe zie ik hem op zijn bed zitten, hij staart naar het raam, hij zal misschien spijt hebben. 'Harry.' zeg ik zonder enige emotie. 'L-Louis. H-het spijt me zo, i-ik weet niet wat me bezielde, ik was dronken. H-het spijt me.' zegt hij huilend. 'Je hoeft tegen mij geen sorry te zeggen Harry, maar tegen Julia. Je hebt haar een trauma bezorgt, ze zal wel bang voor je zijn na wat je gisteravond tegen haar hebt gezegd. En toen ze het ons vertelde heb je haar ook nog eens uitgescholden! Wat is er mis met jou?' vraag ik boos.

Ik zie dat hij hier van schrikt, ze hadden hem waarschijnlijk nog niet eens alles verteld. Super slim dit. Hoor het sarcasme. 'I-ik had geen idee.' zegt hij zacht. 'Laat maar Harry, ik ben diep teleurgesteld in je.' zeg ik met tranen in mijn ogen. Ik loop naar beneden en ik zie dat Julia nog steeds in de zelfde houding ligt als dat ik haar heb achtergelaten. Ik til haar op en loop naar boven. Ik leg haar in mijn bed en stap er zelf ook in. Ik snap niet hoe ik deze meid zo veel pijn kon doen. Als haar nog iets zou gebeuren wat mijn fout is zal ik het mezelf nooit vergeven.

♣♣♣♣

*POV Julia*

Ik word wakker en kijk rond. Ik zie dat het niet de woonkamer is, raar, want daar viel ik wel in slaap. Ik kijk naast me en zie Louis liggen, hij zal me wel naar boven hebben gebracht, dat is lief van hem. Ik besef nu pas dat ik Louis echt super erg heb gemist, in die tijd dat hij er niet was voelde ik het niet zo. En nu hij er juist weer is wel. Ach, wat ben ik ook een weirdo. Ik ga weer goed liggen en staar een tijdje naar het plafond. Zacht gesnik maakt me wakker uit mijn dagdroom. 'Omg, echt waar, weer problemen?' zeg ik kreunend. 'Ik los dit wel op.' zeg ik zacht tegen mezelf. Ik stap voorzichtig uit bed en loop de gang op, ik doe het zo zachtjes mogelijk, ik wil niemand wakker maken en ik wil al helemaal Harry niet tegenkomen. Ik ben echt zo bang voor die gast. Freak. Even een meisje dat kleiner is dan jij bedreigen, wat laag. Ik loop langs de slaapkamers er stop bij die van Niall. Ik hoor het zachte gesnik uit zijn kamer komen. Ik doe de kamerdeur open en zie Niall op bed liggen, hij kijkt naar het raam. Zijn lichaam maakt lichte schokjes, hij zal dus wel degene zijn die aan het huilen is. Ik weet dat Niall van knuffels houd dus ik weet wat ik moet doen. Ik loop naar het raam en ga in Niall's zicht staan. 'Do you need a hug?' vraag ik lief. Hij kijkt voorzichtig op, gaat staan en geeft me een knuffel. Ik voel mijn schouder nat worden, maar dat maakt niet uit. We blijven nog en tijdje zo staan en dan duw ik hem voorzichtig weg. 'Kom zitten, wat is er aan de hand?' vraag ik. We gaan op Niall's bed zitten en hij begint te vertellen.

'Het zijn 2 dingen.' zegt hij huilend. 'De eerste is de haat, ik kan er gewoon niet tegen! Ik heb gen idee wat ik ze heb aangedaan!' zeg hij hopeloos. 'Ze hebben gelijk, ik ben niets waard, ik ben lelijk en dik en dom en-' verder komt hij niet want ik kap hem af. 'Nee, Niall. jij bent niet dik! Je bent niet dom! En je bent al helemaal niet lelijk!' zeg ik streng. 'Ze zijn het niet waard, laat ze lekker lullen.' ga ik verder. 'D-dankje Juultje, dit had ik even nodig.' zegt Niall zacht. 'No problemo Nialler. Maar wat is je tweede probleem?' vraag ik.
'J-je gaat me vast uitlachen.' zegt hij zenuwachtig. 'Waarom zou ik? Je kan me alles vertellen.' stel ik hem gerust.

'Oké hier komt hij dan.' zegt hij.
'Ik ben bang dat ik je niet kan beschermen voor alles, dat je bang voor me bent, dat je me niet mag. En ik ben al helemaal bang voor mijn gevoelens, ik ben bang dat ze niet wederzijds zijn. Ik ben bang dat je me niet leuk vind, dat je me haat.' zegt hij zacht, met de nadruk op haat. Omc, zij hij nou net dat hij me leuk vind?

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now