Chapter 19

2.2K 73 14
                                    

Mensen
Ik heb 1K! Maar als ik een deel post duurt het lang voordat een paar mensen het hebben gelezen...Als het saai word.. Tell me! I Love Youuu❤❤👑

------------------------------------------------------

*POV Niall*

Ik zie Julia weggedragen worden, wat heb ik gedaan? Ik ben echt een grote lul. Ik ben vreemd gegaan. En waarom? Omdat dat van het management moest. Ik moest daten met een model en ik moest het uitmaken met Julia. Ik dacht dat ik er beter aan deed om het haar nog niet te vertellen, zodat onze relatie gewoon door kon gaan. Maar nou heb ik het mooi verkloot.

'Hoelang ben je hier al mee bezig?' vraat Harry boos. '2 weken..' zeg ik zacht. '2 weken?' roept Maria verbaast. 'Ik had het wel geweten hoor, ik had je meteen verlaten!' zegt Sofie. 'Het spijt me zo! Ik kan het uitleggen.' zeg ik huilend.

'Vertel dan!' zegt Liam. Ik hoor iemand de trap af komen lopen en zie dat het Louis is. 'Is ze wakker?' vraagt Liv. 'Nee, ze is nog buiten bewustzijn, ik blijf bij haar vanavond.' zegt hij en hij wil weer weglopen. 'Wacht.' zeg ik. 'Waarom?' 'Ik ga uitleggen waarom ik vreemd ging.' 'Nou vertel op dan.' zeg hij en iedereen gaat zitten. 'Oké hier komt hij.'

'Ik moest van het management daten met een model. Dat meisje op dat filmpje is dat model. Ik moest mijn best doen van het managment om het leuk te vinden en moest het uitmaken met Julia. Ik heb dat niet gedaan omdat ik dacht dat onze relatie gewoon door kon gaan. Maar na deze 2 weken is ze er dus achter gekomen. Ik wilde het wel zeggen maar het was toch al te laat.' snik ik. 'Als je eens wist wat ze allemaal heeft meegemaakt zou je wel anders piepen!' zegt Liv boos. 'Lul.' zegt Louis en hij loopt naar boven. De rest loopt ook weg behalve Liam. Wat zou ze hebben meegemaakt? Zou het erg zijn? Ja vast wel anders deed Liv niet zo boos. Ik haat het als mensen boos op me zijn.

'Li ik heb het zo verkloot!' huil ik en hij trekt me in een knuffel. Liam is altijd als een soort grote broer voor me geweest. 'Ja, dat heb je zeker. Maar ik denkt dat als je het haar uitlegt dat ze het aan de ene kant wel begrijpt. Maar of ze je vergeeft.... I don't know.' zegt hij zuchtend. 'Ga douchen en slapen, we zien wel of ze morgen wakker is of niet.' 'Thanks Li.' zeg ik en zijn grip versterkt. 'T'is oké Nialler.' zegt hij en loopt weg. Ik sta op en loop naar boven. Ik loop langs Julia's kamer en hoor er zacht gesnik vandaan komen, ik denk dat het Louis is. Ik heb het lef gewoon niet om naar binnen te gaan. Ik ben echt een mietje.

*POV Louis*

Ik zit naast Julia's bed. Het is al weer 4 uur geleden dat ze flauw viel. Ik snap echt niet dat Niall dat kan doen. Hij had het gewoon tegen Julia moeten zeggen! Ik had het ook gedaan, tenminste, dat denk ik. Ik ga naast Julia liggen en sla mijn arm rond haar heen. Ik zal echt alles voor deze meid doen. Ze is mijn beste vriendin, mijn twin, ik hou van der. En met die gedachte val ik in slaap.

*POV Julia*

Ik word wakker en probeer me om te draaien. Maar het lukt niet. Ik ga voorzichtig rechtop zitten en zie dat Louis naast me ligt. Wat is er gebeurt? Ik besluit Louis wakker te maken.

'Louis, Louis.' fluister ik en ik schud aan zijn schouder. 'Ik ga je wortels opeten hoor!' fluister ik in zijn oor en hij schiet meteen om hoog. 'Niet mijn wortels!' roept hij geschrokken. 'Rustaag het was maar een geintje hoor.' zeg ik lachend. Louis kijkt om. 'Juul, Juul je bent wakker!' zegt hij blij en trekt me in een knuffel. 'Wat is er gebeurt?' vraag ik als hij loslaat. 'Je bent flauwgevallen toen Niall tegen je aan het schreeuwen was. Weet je nog wat daarvoor gebeurt is?' vraagt hij. Ineens schiet het me weer te binnen, Niall is vreemd gegaan. 'Ja, dat weet ik nog.' zeg ik zacht.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now