Chapter 18

2.3K 69 12
                                    

*POV Liv*

Ik ben samen met Harry in de stad. We waren van plan om een leuk restaurant te zoeken en daar te gaan lunchen, maar tot nu toe pakte dat niet goed uit. Ik zucht. 'Hazz kunnen we niet gewoon naar nando's gaan?'

'Nee, ik heb al een restaurant in gedachten. We zijn er bijna schat.' zegt hij. Ugh, dit ga ik niet winnen. Na een tijdje lopen komen we aan bij een afgelegen tentje, het ziet er super schattig uit en het is niet zo heel groot. 'Hier kwam ik altijd met de lads toen Zayn er nog was. Maar dit keer wil ik met jou.' zegt Harry. 'Awh dat is zo lief!' zeg ik en ik geef hem een kus. Harry doet de deur open. 'Na u.' zegt hij deftig. 'Haha gentlemen.' zeg ik lachend. We lopen naar binnen en kiezen een schattig tafeltje uit achterin het restaurant. 'Bedankt dat je dit met me wilt delen Haz.' zeg ik en hij pakt mijn hand vast. 'Voor jou alles princess.' zegt hij en hij geeft me een kus. Het gaat over op en tongzoen, ik geniet. Dit is de eerste échte zoen die ik ooit heb gehad. En het is met DE Harry Styles! '*kuch kuch*' horen we naast ons. We laten geschrokken los en zien een meisje van mijn leeftijd staan. Volgens mij is zij de "ober". 'Willen jullie wat drinken?' vraagt ze. 'Doe mij maar een cola.' zegt Harry. 'En jij?' vraagt ze arrogant. 'Doe mij maar een ice-tea.' zeg ik zo aardig mogelijk. 'Komt eraan.' en ze geeft Harry een knipoog. Het lijkt Harry niet zo te boeien.

'Het boeit je niet eens iets he?' zeg ik en ik voel dat ik boos word. 'Wat?' vraagt hij verbaast. 'Gast, ze staat voor je neus met je te flirten!' snauw ik. 'Ja maar dat gebeurt vaker, ik ben het gewend.' zegt hij. Het boeit hem echt nog steeds niet. Hij stoot geen enige emotie van zich af.

'He Hazz, als er iets is mag je het altijd zeggen he!' zeg ik. Hij kijkt twijfelend. 'Nou, ik denk de hele tijd aan Julia. Niet dat ik haar leuk vind of zo, nee dat zeker niet, maar ik heb zo'n gevoel dat ze boos is op me. Ze zegt van niet maar ik geloof het niet.' zegt hij en ik zie dat hij er echt mee zit. 'We gaan vanmiddag met haar praten, ik denk niet dat ze boos is maar dat ze het nog even moet verwerken. Haar verleden is lastig geweest.' zeg ik en ik heb er meteen spijt van dat ik over Juul's verleden begon.

'Wat is er in haar verleden gebeurt dan?' vraagt Harry nieuwschierig. 'Denk je nou echt dat ik het jou ga vertellen? Dacht het niet, dat moet ze zelf doen.' zeg ik. 'Je hebt gelijk, het spijt me. Laten we er een leuke middag van maken.' zegt hij vrolijk. 'Ja, laten we er een leuke middag van maken.' antwoord ik.

♣♣♣♣

*POV Julia*

Ik zit op de bank te vervelen. Harry en Liv hebben een middag samen. Liam, Sofie en Maria zijn boodschappen doen. Louis is naar familie en Niall moest ook iets belangrijks doen, ik weet niet wat maar ik vertrouw hem. Ja het klopt, we moesten van managment met z'n allen in een grote villa gaan wonen gedurende de tour, zodat de band niet kapot ging of zo. Gelul. Ik besluit een pizza te gaan bestellen.

Ik bel Domino's pizzas.
(DPG= Domino's Pizzas Gast J- Julia)

DPG - hallo met Domino's pizzas, wat kan ik voor u doen?

J - ehm, doe maar 1 pizza pollo alstublieft.

DPG - oké, ... Adres?

J - Flower Street 18

DPG - oké, komt er aan, we zijn er in 20 minuten

Ik kijk op de klok en zie dat het 12:06 is.

J - oke, tot zo!

En ze hangen op. Ik pak de film The Notebook en zet hem aan. Omc dit is een super zielige film!

Na 20 minuten, precies, gaat de bel. Ik doe gauw mijn haar een beetje goed en doe dan de deur open.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now