Chapter 2

3.9K 126 7
                                    

*POV Julia*

Ik word wakker gemaakt door mijn vader. 'Goodmorning love' zegt hij. 'Goodmorning pap' zeg ik hees. 'Kom je, het is al middag, de uitslag word zo bekend gemaakt.' Ik spring meteen uit mn bed en loop naar de douche. Als ik klaar ben me douchen loop ik naar de kast en pak een leuk setje kleding.

Eenmaal beneden kijk ik op de klok en zie dat het al 14:00 is. 'Woow ik heb lang geslapen' zeg ik. 'Ja slaapkopje, dat heb je zeker.' zeg mijn moeder. 'Ze zouden eigenlijk over een half uurtje moeten bellen en dan zeggen ze op je geslaagd ben of niet.' *I really really really like you* galmt door de woonkamer heen. Ik neem op en hoor dat het Liv is. ( L - Liv J-Julia)

J : heei liviee

L : heei Juultje

J : en heb je goed nieuws?

L : hmm..

J : omg je gaat me toch niet zeggen dat je gezakt ben hé?

L : NEE GEINTJUU IK BEN GESLAAGD!

J : AAAAH GEFELICITEERD LIVIEE!!

L : nu jij nog

J : jaah, ik ben zo zenuwachtig

L : weet je, ik zie je binnen 5 min tot zo x

Voordat ik nog iets kon zeggen had ze al opgehangen. En inderdaad, 5 minuten later stonden Liv en haar ouders voor de deur. 'Kom binnen!' en ik geef Liv een dikke knuffel. 'Gefeliciteerd meid, je hebt het verdient!' fluister ik in haar oor. 'Dankjewel babe' fluisterd ze terug.

Na een half uur wachten hebben we nog niets gehoord. Maar net op dat moment gaat de telefoon en ik neem op : ( D- Directeur J-Julia. )

D- Hallo, spreek ik met Julia Brooks?

J- J-ja ik ben Julia Brooks.

D - Dan heb ik goed nieuws voor je... Je bent geslaagd!! Je kan morgen je rapport komen ophalen!

J- Omg dankuwel dankuwel!

D- geen dank, gefeliciteerd Julia.

J- Dankuwel meneer, daag.

D- daag Julia.

En ik hang op. 'IK BEN GESLAAGD BITCHAAZZ' roep ik uit. En binnen een paar seconde zit ik in een groepsknuffel. 'Gefeliciteerd' hoor ik van alle kanten.

'Ehm meiden, we hebben een verrassing voor jullie.' zegt de moeder van Liv. We gaan op de bank zitten en luisteren aandachtig. 'Omdat jullie allebei geslaagd zijn, wat we al hadden verwacht...' begint Liv's moeder. 'Hebben we jullienal opgegeven voor die dansopleiding, alles is geregeld, jullie appartement is een villa geworden!' 'NEE OMG!' roepen we tegelijkertijd uit. 'Hier zijn jullie tickets naar Londen, de vlucht vertrekt morgenavond om 7 uur, morgenochtend kan je alles inpakken en de meubels staan al in het huis.' 'dankje dankje dankje dankje dankje!' roep ik.
'Bad news : time flies.... , Good news : you're the pilot.' eindigt mijn vader dit gesprek.

De rest van de dag hebben we eigenlijk weinig gedaan, gewoon gegeten en gedronken enzo ( geen drank of alcohol hoor ik drink namelijk niet ) en nu zitten Liv en ik samen op mijn kamer bij te kletsen. 'Maar vertel me nou eens, hou heb je Louis nou eigenlijk leren kennen?' vraagt Liv. 'Nou het begon allemaal 6 jaar geleden.

Flashback:

Dit is mijn eerste dag op mijn nieuwe school, en geloof me, ik ben pittig zenuwachtig. 'Juultje he is tijd om te gaan!' roept mijn moeder vanaf beneden. 'Ja mam, kom er aan!' roep ik terug. Ik loop naar beneden, pak mijn tas, geef mijn moeder nog gauw een kus, ga naar buiten en fiets naar school. Eenmaal op school aangekomen zet ik mijn fiets in de stalling en wil naar binnenlopen. Maar net als ik naar binnen hoor lopen hoor ik van achter een schuurtje een gil vandaan komen. Ik twijfel geen seconde en ren naar het schuurtje. Wat ik achter he schuurtje aantref deed me even schrikken. Het waren volgens mij 5 jongens en 1 daarvan lag bebloed op de grond en de andere 4 schopte en sloegen hem. Ik loop er naar toe en roep 'What The Actual Fack ARE YOU GUYS DOING!!' 'oh gewoon, onze Louis even een lesje leren' roept een jongen met zwart haar. Ik loop naar "Louis" toe die inmiddels is flauwgevallen en kijk of zijn hartslag nog goed klopt. Gelukkig wel. Ik draai me om en roep naar de jongens ' EN NOU OPROTTEN, ALLEMAAL, STELLETJE KLOOTZAKKEN!' en ik sla er een vol in zijn gezicht. 'Iemand nog?' vraag ik. Ze schudden allemaal nee en rennen weg. Ik draai me om naar Louis. Ik til hem op en woow , hij is licht! Ik til hem op hoe mannen dat ook altijd met vrouwen doen en loop naar de school. Eenmaal onderweg word Louis wakker. 'Dankje..' antwoord hij schor. 'Geen probleem Louis, ik doe alles voor je om je te beschermen.'

Einde flashback.

'En sinds dien zijn Louis en ik beste vrienden..' ' woow heftig, en nou heef hou jou zo laten vallen! Wat een asshole!' roept Liv uit.

Een uurtje later is ook Liv naar huis en lig ik in bed, nadenkend over Louis en mijn allereerste ontmoeting. Niet dat het heel speciaal was maar het zat vol betekenis.

Ineens bedenk ik me dat ik zondag jarig ben! ( A/N het is nu maandag ) en met die gedachte val ik in slaap.

########################

Heei allemaal,
Ik vind het heel fijn dat jullie lijn verhaal lezen! Dankjewel.

Love XMarije❤❤

Bewerkt op 6 augustus 2016.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now