Chapter 24

1.8K 65 11
                                    

*POV Liv*

We zijn al weer 2 weken verder. Julia ligt al 4 weken in coma. De tour is op pauze gezet en de concerten zijn verplaats. Niall en Louis zijn er het ergste aan toe, ze zitten elke dag aan haar bed, eten niet, slapen niet. Het is gewoon in een woord vreselijk! Ze moet echt snel wakker worden. Over 2 weken willen ze de stekker er al uit halen.. 2 weken!

'Wat is er babe?' vraagt Harry die naast me komt zitten, we zijn in het ziekenhuis, we hebben een hotel hiernaast en we wachten tot Niall en Louis klaar zijn. Niet dat ze snel klaar zijn maar goed.
'Niks Hazz, ik ben gewoon zo bang dat ze het niet gaat halen.' zeg ik schor en er ontstaan tranen in mijn ogen. 'Ik ook babe, ze moet echt terug komen. Ik mis haar zo, er worden ook heen grapjes meer uitgehaald, alles is zo saai. Haar vrolijkheid is helemaal weg.' zucht hij. 'Ja, maar ze gaat dit halen. Ze is sterk.' zeg ik. 'Ja, je hebt gelijk, we moeten hoop houden.'

Kom op Julia, ik weet dat je dit kan, je bent sterker dan de coma. Laat zien wie de baas is.

♣♣♣♣

*POV Niall*

We zijn al weer een week verder, Julia ligt nu dus al 5 weken in coma. 5 weken, ik mis mijn schatje zo! Opeens komt er een dokter binnenkomen.

'Het gaat sinds dat jullie tegen haar praten veel beter, ze heeft 76% kans om dit te overleven. Ze heeft nog 1 week.' zegt hij en hij loopt weer weg. Ik kijk Louis aan, hij knikt en ik begin met praten.

'Lieve Julia, je bent nu al 5 weken uit mijn leven. 5 lange, zware en vreselijke weken. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten! Je mooie stralende lach, je mooie blauwe haren, blauwe ogen, gevoel voor humor en je domme grapjes. Ik kan niet zonder al die dingen! Weet je nog die ene keer dat je mijn haar wou krullen terwijl ik sliep? Het lukte je niet en je brandde per ongeluk met de krultang mijn voorhoofd omdat ik wakker werd. Ik deed wel heel boos maar dat was ik totaal niet, ik vond het zelfs hilarisch. Ik mis je babe. Je bent mijn alles, mijn meisje, mijn honey. Je hebt nog 1 week en ik weet zeker dat je dit kan. Je bent een sterke meid. Ik hou van je met heel mijn hard. Kom gauw terug want ik mis je. , love you.' eindig ik met mijn verhaal en ik geef haar een kus op haar hand.

Ik kijk Louis aan en knik, hij begint met praten.

*POV Louis*

'Lieve Julia, weet je nog die ene keer dat we een nachtje in de hut gingen slapen. Onze ouders wisten het niet, we hadden een hele voedselvoorraad meegenomen, met dekens, kussen, kleding en we hadden elkaar. Het was geweldig. Of die ene keer dat je boos op me was? Ik had je een soort van ontvoerd en opgesloten in mijn kamer totdat je me zou vergeven. Nadat ik je vrij had gelaten was je nog steeds boos. Maar het kwam weer goed, zoals altijd. Weeg je nog die ene keer dat we een worteltaart gingen maken? De taart brandde aan en de keuken was echt ongelooflijk vies. Mijn ouders waren woendend maar het kon ons niet schelen, we hadden plezier. Ik mis je honey, de grapjes met je uithalen, het lachen, het wortels eten, het mensen irriteren. Je moet echt terug komen en ik weet dat je het kan. Je bent sterker dan de coma. Die gozers zijn opgepakt en krijgen allemaal 1,5 jaar gevangenisstraf, voor als dat je gerust ging stellen. Met Ashton gaat alles prima, hij is helemaal genezen. Met Liam, Harry, Sofia en Maria gaat alles goed alleen ze missen je vreselijk erg. Niall, ik en Liv hebben het er al helemaal moeilijk mee. We hebben allemaal vertrouwen in je en weten zeker dat je dit gaat halen. Ik hou van je Juultje. Kom zo gauw mogelijk terug.' zeg ik en ik aai over haar wang.

Maar dan gebeurt er opeens iets heel schokkends....

♠♠♠♠

*POV Julia*

We zijn al twee uur bezig met trainen ik denk dat ik er klaar voor ben. 'Ik ben er klaar voor oma.' zeg ik. 'Top meis, begin maar, ik weet zeker dat je het kan.' stelt ze me gerust. 'Nee, eerst moet jij me vertellen waarom ik jou nog nooit heb gezien.' zeg ik. Ik zie dat ze zucht. 'Oké, niet schrikken. Je bent geadopteerd. Thomas is wel je echt broer, die is ook geadopteerd maar je hebt een tweelingbroer. Beloof me dat als je uit je coma bent een DNA test doet.' zeg ze. 'Ik beloof het oma.' 'Nou, schiet maar op, het is tijd.' zegt ze met tranen in haar ogen. 'Ik ga je missen.' snik ik. 'Ik jou ook meisje, ik jou ook.' snikt ze. Ik loop naar het meer. 'Tot ziens oma.' 'Tot ziens meisje.'

Ik duik het water ik en zoek naar puzzels stukjes. Opeens zie ik er een liggen. Yes dat is één.

Ik zie een ander links van me liggen. Dat is twee. Ik zwem verder en zie er een naast een steen. Dat is drie. Ik zie een grote boomstam en zie er een op liggen. Dat is vier.

Ik zwem over de boomstam heet en zie het vijfde stukje liggen . ik pak het op. Yes vijf.

Mijn adem begint op te raken maar ik weet zeker dat ik dit ga halen.

Na een tijdje zoeken zie ik her zesde stukje liggen. Ik zwem er zo snel mogelijk naar toe en pak het. Ik zwem naar boven en klim uit het meer. Ik maak de puzzelstukjes aam elkaar vast. Ik leg mijn hand erop en dat word alles wit.

♦♦♦♦

*POV Niall*

Julia's borskas gaat een keer heel erg omhoog. Alsof ze haar adem inhoud. Na een tijdje heeft ze nog steeds geen adem gehaald. Ik kijk Louis aan en hij kijk ook heel gestrest. Ik druk op het rode knopje en meteen komen er 2 dokters aangerend. We worden aan de zijkant geduwt zodat ze erbij kunnen. 'Wat is er aan de hand!?' vraag/roep ik.

Ze reageren niet en gaan verder waar ze mee bezig zijn.
Ze zijn druk bezig en opeens hoor ik iets.

*PEEEEEEEEEEIIIIIIIP*

Een eentonige piep, dat is toch niet wat ik denk dat het is. Louis kijkt me aan en ik zie dat hij hetzelfde denkt. We rennen naar elkaar toe en knuffelen. We hebben elkaar nu echt nodig in deze tijd.

Opeens word er op mijn schouder getikt...

😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏
Heeey

Ik ben zo gemeen sorry.😜

Lezen jullie ook 'Long Lost Sister-NH'??? Zeker doen! Xx

Hou van jullie! 💘

Vote/comment/follow?

Love XMarije❤❤

Vanavond deel x

Bewerkt op 6 augustus 2016.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now