Chapter 23

1.8K 65 22
                                    

*POV Niall*

Ik zie hoe Julia weg valt en ren naar haar toe. 'Plzz Juul word wakker. Alsjeblieft je kan dit!' roep ik wanhopig. Ik hoor de sirenes en kijk om, ik zie de ziekenwagen aankomen rijden en ren er naartoe. Ik hoor dat de rest naar me toe rent en zodra ze Julia zien barsten ze in tranen uit.

'J-juul, nee Juul.' zegt Liv wanhopig en Harry trekt haar in een knuffel. Julia word van me overgenomen en op een brancard gelegd. 'Mag ik mee?' snik ik. 'Familie?' vraagt de verpleger. 'Ja ik ben haar vriendje.' antwoord ik. 'Oké stap maar in.' zet hij en ze duwen de brandcard in de auto. Ik stap in en ga naast Julia zitten. Ik pak baar hand en de ziekenwagen begint te rijden.

••••

Aangekomen bij het ziekenhuis word de deur opengegooit en Julia word uit de auto getrokken. Ik ren achter haar aan en we gaan naar binnen. Julia word een andere ruimte in gebracht en ik wil er achter aan gaan maar word tegengehouden. 'Het spijt me meneer, u mag niet verder. Wilt u alstublieft in de wachtkamer wachten.' zegt de verpleegster. 'J-ja.' stotter ik zacht en ik loop naar de wachtkamer.

Na een paar minuten komt de rest aanrennen. 'En is er nieuws?' huilt Louis. 'Nee het spijt me Lou.' snik ik. 'Ga nu maar rustig zitten, ze zullen straks wel komen met nieuws.' zegt Liam. Daddy Direction. Ik zucht. 'Hij heeft gelijk laten we maar rustig afwachten.' antwoord ik. Iedereen gaat zitten en wacht rustig af.

♪♪♪♪

*2 uur later*

Er is nog steeds geen nieuws over Julia en ik maak me echt ongelooflijk veel zorgen. Ik zit de hele tijd zenuwachtige tikjes te doen. De ene keer loop ik heen en weer en de andere keer tik ik met mijn vingers op mijn schoot. 'Niall hou nou toch eens op!' roept Maria boos. 'Wat dan? Jij had precies hetzelfde gedaan als je vriendje in het ziekenhuis lag!' zeg ik boos terug. 'Ugh hou gewoon op!' roept ze boos. 'Houd je bek Maria.' roept Louis gefrustreerd. Ze zegt niets meer en geeft Louis en mij een boze blik.

Een maar minuten later komt er een verpleger aanlopen. 'Familie van mevrouw Brooks?' vraagt hij. 'Ik ben haar vriendje.' zeg ik en sta op. 'Ik heb goed en slecht nieuws, haar snee is gehecht en zal goed helen, ze is alleen heel veel bloed verloren en ligt in coma. We weten helaas niet wanneer ze wakker word, straks, volgende week, over 6 maanden. Jullie kunnen haar nu bezoeken. 2e verdieping kamer 1D.' eindigt hij en hij loopt weg.

Ik zak door mijn knieën. Julia, mijn Julia, ze ligt in coma. 'Zijn die gozers al opgepakt?' hoor ik Harry aan Liam vragen. 'Ja, de politie kon ze nog net te pakken krijgen.' antwoord Liam. 'Kom Niall wij gaan eerst.' fluisterd Liv in mijn oor. Ik sta op en loop met haar mee. Op naar MIJN meisje die IK had moeten beschermen.

♦♦♦♦

*POV Julia*

Alles is wit. Ik ben wit. De bomen zijn wit. De lucht is wit. De struiken zijn wit. De grond is wit. Behalve het meer... Die is blauw. Ik loop een beetje rond als ik opeens op mijn schouder word getikt. Ik draai me om en zie een oudere vrouw staan.

'W-wie ben jij? En waar ben ik?' vraag ik bang. 'Rustig maar meisje, je ligt in coma.' zegt ze. Coma?! 'Ik ben je oma, je hebt waarschijnlijk nog nooit over mij gehoord maar waarom? Dat zal ik je later nog vertellen.' 'Oké, hoelang ben ik al in coma dan?' 2 uur.' zegt ze. 'Oh, maar dat is toch niet zo lang?' vraag ik verbaast. '2 uur hier zijn in het echt 2 weken.' 2 weken? Ik lig al 2 weken in coma?

'Wil je de wereld zien? Je vrienden?' vraagt ze. 'Ja graag.'
De witte lucht krijgt meer kleur en ik word omhoog gezogen zodat ik alles op ooglengte kan zien.

( schuingedrukt is alles wat Julia ziet. )

'Alsjeblieft Julia word wakker.' huilt Niall aan mijn bed. Hij pakt mijn hand dat kan ik voelen.

'Oma? Hoe kan het dat ik hem voel?' vraag ik verbaast. 'Alleen ware liefdes aanraking kan je voelen.' andwoord ze. Ik probeer te knijpen maar het lukt niet.

Ik zie de rest rondom mijn bed staan. 'Ze is al 2 weken weg! 2 weken! Ze moet echt wakker worden.' snikt Sofie. Ik doe ze zoveel pijn. Ik moet hier echt zo gauw mogelijk weg! Er komt een verpleger binnen. 'Mag ik even uw aandacht?' vraagt hij iedereen draait om en kijkt de verplegen aan. 'We geven mevrouw Brooks nog 4 weken, daarna halen we de stekker er uit.' zegt hij en hij loopt weer weg. Iedereen barst in tranen uit en het beeld vervaagt.

'Wat moet ik doen?' vraag ik. 'Je moet in het meer 6 puzzelstukjes zoeken. Als je ze allemaal hebt gevonden word het een hand. Als je de puzzel af hebt leg je je hand erop, je concentreert je en je kunt terug naar de bewoonde wereld.' zegt ze. 'Maar onthoud! Je moet alle stukjes in één keer vinden! Je mag dus niet naar boven om andem te halen. Daarom gaan we trainen.' waarschuwt ze me.

'Wanneer beginnen we?' vraag ik. 'Nu, anders hebben we niet genoeg tijd. We gaan 2 uur trainen en ik geef je 2 uur om het uit te voeren. Kom maar mee.' zegt ze.

Ze loopt naar een soort zwembad en het water is babyblauw. Het lijkt wel verf. 'Dit is een zwembad. Hierin gaan we je adem testen.' zegt ze. 'Oké let's do this.' zeg ik. 'Succes meisje.'

'Jullie zijn nog lang niet van me af. I'm coming back for ya.' zeg ik zacht en ik begin met de training.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Heeiheei,

Er komt wat drama in het verhaal...

Hope you like it!

Hou van jullie💘

Vote/comment/follow?

Lees plzz 'Long Lost Sister- NH'.

Love XMarije❤❤

Doeidoeeeeeih

Waarom leest niemand is het saai? Tell me x

Bewerkt op 6 augustus 2016.

He Left Me • Louis Tomlinson Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu