Chapter 20

2.3K 71 13
                                    

*POV Julia*

*TRING*

Ik word wakker van mijn wekker, ja, van mijn wekker. We hebben nu toch een aantal shows in Londen dus heb ik een bijbaantje gezocht. Ik werk nu bij de Starbucks. Ik zit nu al weer 2 dagen in een hotel en we hebben 1 show gehad, ze probeerden met me te praten, wat ze lukte. Ze wouden me ook volgen om te weten waar ik was maar toen werd ik boos en heb tegen ze geschreeuwd....oeps. Daarna heb ik Thomas gebeld en hem uitgelegd wat er allemaal is gebeurt. Hij komt vanmiddag en blijft dan 3 dagen en 2 nachtjes.

Ik stap uit bed en pak mijn kleding. Ik loop naar de douche en kleed me om. Ik trek mijn uniform aan en doe mijn make-up. Mijn haar doe ik in een losse knot. Ik pak mijn zonnebril, mobiel en de rest van de spullen die je nodig hebt als je gaat werken. Ik loop mijn hotelkamer uit en ga met de lift naar beneden.

'Goedemorgen Bernadette.' zeg ik als ik langs de balie loop. 'Goedemorgen Julia. Moet je ook weer werken?' vraagt ze. 'Ja, maar wat moet ik dan doen.' lach ik. 'Geen flauw idee, en je verdient er ook nog eens wat mee.' 'Ja inderdaad! Je weet wat onze afspraak is toch?' herinner ik haar. 'Ja die weet ik nog. Ik mag deze mensen niet vertellen waar je bent.' en ze laat de foto zien. 'Thanks Bernadette. Tot vanmiddag! Ik heb een show vanavond dus ik ben er eerder.' vertel ik haar. 'Is goed meis, tot straks!' en ik loop het hotel uit.

Bernadette is in deze 2 dagen als een tante voor me geworden. Wel een oude tante want ze is al rond de 50 jaar volgens mij. Maar dat maakt niet uit. Ik stap in de bus, ja in de bus, het hotel ligt nogal ver van de stad. Ik ga zitten en de bus begint te rijden.

♦♦♦♦

Aangekomen bij Starbucks loop ik naar binnen en ga meteen naar achteren. Ik begroet mijn collega. Ze heet Cassandra. 'Goedemorgen Cas.' begroet ik haar. 'Heei, goedemorgen Juul. Ik hoorde dat je een korte dag hebt vandaag?' vraagt ze. 'Ja klopt, ik heb vanavond een show en mijn broer komt vanmiddag langs.' antwoord ik haar. Ze weet dat ik met one direction dans, maar dat maakt haar niet uit, ze is geen fan of zo, ze is gewoon vrienden met me om wie ik ben. Dat is het fijne aan haar.

'Ik ga beginnen de eerste klanten zijn hier.' zegt ze. 'Ja, ik kom er zo aan, even alles klaarleggen.' 'Is goed.' antwoord ik en ze loopt weg. Ik leg alles een beetje op orde en wil naar de kassa lopen als ik opeens Cassandra met iemand hoor praten. En niet gewoon bestellen, nee ze praten over mij. Ik luister goed.. Is dat wie ik denk dat het is? Ik kijk voorzichtig om het hoekje en zie Louis staan.

'Hoi, ik ben Louis Tomlinson, je hebt vast wel gehoord dat we op zoek zijn naar Julia Brooks?' vraagt hij en hij laat een foto zien. Dat is de foto van Louis em mij op vakantie. Mooie herinneringen. 'Ja, ik hoorde als dat jullie haar zochten.' antwoord Cassandra. 'Heb je haar misschien gezien? Weet je waar ze verblijft?' vraagt hij hopeloos. We wachten alle bij op haar antwoord, ik heb graag dat ze zegt dat ze me nog niet heeft gezien, en Louis heeft juist graag het antwoord dat ze me wel heeft gezien.

'Nee, sorry het spijt me. Ik heb haar niet gezien.' zegt Cassandra em ik zucht. Yes, ze heeft mijn kant gekozen. 'Oké, bedankt voor je medewerking, nog een fijne dag.' snikt Louis. Ugh ik kan hem zo niet zien. Ik ren de hoek om.

'Nee Louis wacht!' roep ik. Hij stopt met lopen en draait zich langzaam om. 'Juul? Ben jij dat.' vraagt hij verbaast. 'Nee ik ben de kerstvrouw nou goed.' zeg ik sarcastisch. 'Nu weet ik zeker dat je het bent!' zegt hij blij en hij rent op me af. Hij tilt me op en draait een rondje. 'Ik heb je gemist.' zegt hij en hij geeft me een knuffel. 'Ik heb je eergisteren nog gezien gekkie.' lach ik. 'Ohja, maar waar verblijf je dan?' vraagt hij. 'Sorry, dat kan ik je niet vertellen Lou. Ik heb gewoon even rust nodig. Alles even op een rijtje zetten.' zeg ik zacht. 'Ik snap het, ik zie je vanavond. Als ik jou was zou ik maar gauw gaan werken.' lacht hij. 'Ja.... Misschien heb je gelijk carrot.' En bij de naam carrot krijgt hij een enorm grote glimlach op zijn gezicht. 'Doei Juul.' 'Doei Lou.' We geven elkaar een knuffel en ik loop weer naar de kassa.

He Left Me • Louis Tomlinson Where stories live. Discover now